100

Анонимен

преди 2 години

Евала на перуката! Стабилен е като кoч на лед! Не мърда.

99

Анонимен

преди 2 години

Оставки валят отвсякъде.Само Б.Михайлов и В.Сидеров са се запънали нещо.

98

Швейцария

преди 2 години

Е много силен отбор съставен от предимно не швейцарци и държава с най-висок стандарт на живот така, че резултата е огледален! Нали никой не е очаквал, че ще ги отупаме кът гости!

97

ББотБ

преди 2 години

ДокаТ алкохолнолюбители управляват БФС тка ще е!!

96

Берба

преди 2 години

Наще са загрява ли със специалната тренировка на Михайлов и Преслава!

95

Последният да изгаси

преди 2 години

Вече всеки се гъбарка с нас. Каквото сам си направиш знаете го.

94

Анонимен

преди 2 години

Толкова много хвалби по този Ясен Петров ,а ние отново на 4-то място, по-жалък национален отбор не сме имали!Тактика ,,Опълченците на Шипка"и ако мине!Е, не мина минаха ги 4ри пъти като за 4-то място.

93

Анонимен

преди 2 години

Всичко в тази държава от април досега е PEЗИЛ....Има ли сфера на живота в България, която да остана незасегната от това нeкадърно "управление"...?

92

Асан

преди 2 години

И да паднем и да бием Перуката плаща по 100 бона заплата :)))

91

Радо

преди 2 години

БГ циркови артисти. Футбола е колективен спорт на инакомислещи, а то такива НЕМА. Като навсякъде- всеки сам за себе си. Няма скоро са стане или единение по - скоро никога..

90

eve1

преди 2 години

Този отбор е олицетворение на цялата ни държава.Един корумпиран алкохолик,ръководи футбола и ни се присмива в очите,че ще е вечен и никой няма да го мръдне от поста му а ние нищо не правим по въпроса да го отстраним от там.Стоим и си търпим както за всичко останало.

89

Мишките

преди 2 години

Престанете да викате на тези мишки лъвове.

88

Иво

преди 2 години

Мафията в лицето на Фурнаджиев и Михайлов - вън. Всички дисциплинарни комисии, наряди, съдии и важни позиции са заети от техни протежета.

87

Ха сега

преди 2 години

то "резила" си ни е ежедневие, трябва вече да сме придобили имунитет.

86

Анонимен

преди 2 години

Боби Михайлов е виновен.Или ..няма футбол защото футболистите не стават!Няма имена няма играчи.Никога няма да има друг като Трифон Иванов Краси Балъков Данчо Лечков и всички останали от 94 та.

85

Анонимен

преди 2 години

Срам и позор. Тея освен да стоят по заведенията с телефоните в ръка с елементарни еднаквоизглеждащи неинтелигентни момичета друго немогат.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимене как да се класират? немат класа, немат треньор, немат шефче. нищо немат! Скандала не е, че са паднали с 10 гола. Скандала е, че Ясен Петров си отваря голямата уста пред "газетто делло спорт", че харесвал Италия, че сме щели да веземем точка и т.н. Колкот до "прецакването": тогава беха фанали съдията и ицо. шанса да бием беше под 1%! НО НИЩО, ЧИСТАТА РАДОС НЕ СЕ ЗАБРАВЯ!

83

Анонимен

преди 2 години

И срещу статично наредени Варели да играят пак ще загубят!

82

Анонимен

преди 2 години

Нивото на футбола в България е много добър лакмус за нивото на корупцията. Перуканя все пак с писа отличен 5.67 за управлението си, дай боже и на учениците да им дадат един ден да си пишат сами бележниците. А ако стана въпрос за население и футбол, ще кажа на перуканя да върви да се гръмне. Сърбия има идентично население. Оттам насетне РСМ, Албания, Черна Гора, БИХ, Хърватия са по-малки, но по-силни на футбол от нас. И това само на балканите !

81

Футболист

преди 2 години

Всички играчи в националния ни отбор са завършили Харвард ? Питам , зашото и държавата вече я управляват едни от Харвард.