60

Припс

преди 2 години

Под перуки, визирах точно това с оставките :)

59

Анонимен

преди 2 години

Може да праснем едно хоро с гайди, та цял свят да ни завиди.

58

оьъш

преди 2 години

До ПрипсНЕ ПОЗНА! ДОКЪТ ШЕФЧЕТО МОЖЕ ДА СИ ОТТЕГЛЯ ОСТАВКИТЕ КОГАТ СИ ПОИСКА - ТАКА ШЕ Е!

57

Анонимен

преди 2 години

Ние сме едни магъропитеци и толкова си можем във всичко.

56

fact

преди 2 години

ше си оттеглиме загубата. На конгрес.

55

Гошето

преди 2 години

Едно време дядо Тошо говореше за 'приземяване' и народът го перефразираше на 'присвояване'. Истината е, че те са свързани - след твърде много присвояване полетът е кратък и следва приземяване и крах. В цял свят се краде, но в държави като България просто краденето и корупцията са твърде много.

54

ПП

преди 2 години

Спокойно

53

Прасен Крадев

преди 2 години

Поемам пълна отговорност за представянето на националния отбор по футбол!

52

Припс

преди 2 години

Ехо, пичове, какъв е проблемът? Аз лично си припознах националния отбор на РСМ за България и воала - всичко е точно. Пробвайте, действа! Чрез припознаване към прогрес!И сега сериозно - докато Литекс се превръща в ЦСКА и се правим, че това е нещо нормално, докато се фалират клубове, докато си затваряме очите за авантите към олигарсите, докато има перуки - ще бъде така.

51

Observer

преди 2 години

Аз за 50г. не съм виждал по слаб национален. Срам и позор. Няма за какво да се сърдим. С години шайка измамници съсипаха футбола, спорта и въобще цялата държава. Сетете се за нещо с което да се похвалим? Няколко проблясъка в спортта и това е всичко. Шуробаджанащина, схеми, едни пари, наши и ваши хора.. .. и резултата е виден. Жалко. Аз никаква светлинка не виждам, ама никаква. Мрак, като в ку.чи ***.

50

Анонимен

преди 2 години

Ясен Петров: "Искахме да освежим нападението, но и това не се получи"

49

Гошето

преди 2 години

Поправка на предния ми коментар - Мартин Петров и Стилиян Петров, не 'Мартиновците'

48

Анонимен

преди 2 години

Тея накой гледа ли ги още? Защо ни занимавате с глупости?

47

no comment

преди 2 години

Момчил Цветанов: "Изпращаме изключително добра година за България"...."Не мисля, че е толкова голяма разликата."...."Обърка се целият ни план как да се проведе мачът. Първият гол ни стъписа и след това техните положения влязоха"

46

Анонимен

преди 2 години

За мен е странно, че все още се намират хора които да проявяват интерес към българския футбол.

45

Гошето

преди 2 години

Контекст: Успехът 94-та беше от малкото хубави неща в началото на 'прехода' - качество създадено преди дивата алчност да разсипе всичко. Но дори тогава на мача за 3-то място Швеция ни наказа с 4:0. След 2 години отпаднахме в групите, след още 2 години дойде 1:6 срещу Испания. Рушенето беше почнало. Разни кратки проблясъци по-късно докато играеха Бербатов и Мартиновците само създадоха крехки надежди...

44

Анонимен

преди 2 години

"Националният ни отбор продължава да няма победа като гост над 3 години. За последно с Петър Хубчев начело лъвовете удариха с 2:1 Словения в Лигата на нациите."-----------Хубчев беше единственото положително нещо, което се случи на националния, но и той си тръгна заради един човек, който съвсем наскоро се самопреизбра за нов мандат начело на БФС. Той сам си го каза след като си подаде оставката като треньор.

43

Петко

преди 2 години

Това новина ли е? Я мокета да удари един гюбек в чалгарницата по тоя случай.

42

Анонимен

преди 2 години

Това не е важно ! Важното е, че конгреса преизбра близкия приятел на тиквата и ще има още пълнене на чекмеджетата !

41

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от поколението, което порастна с успехите на националния по футбол. Не можете да разберете какво ми е в момента ако не сте били свидетели на онези събития. Думи като разочарование и срам излязоха от речника ми още преди 10 години.