201

Анонимен

преди 2 години

Служебния финансов известния покерджия дължи подробен отчет пред НС,защото с тез заеми от днес за утре увеличава дълга и изпомпва резерва,така че догодина излизаме на червено в неизвестна обстановка.Не може някакъв си парашутист неизвестен да пилее безотговорно,а Радев да дреме,защото той носи отговорност за тази безотговорност.

200

Народен Съд

преди 2 години

Абе, Тикво, колко беше външния дълг на България преди 12 години и колко бе когато те изритахме от власт през април 2021? Казвай бе неграмотна мутро!

199

Анонимен

преди 2 години

Рашков ще ти разкаже играта, мутро! Има да се влачиш по шкембе и да молиш за милост...

198

Анонимен

преди 2 години

Боко,в началото на третия ти мандат изтеглихме 16 милиарда лева заем,миналата година през септември изтеглихме заем от 5 милиарда лева и през октомври продадохме ценни книжа за още 400 милиона.Много ти е къса паметта.Да не говорим,че в бюджета на страната има предвиден дълг до 4,5 милиарда лева за финансовата година.Оливаш се с тези твои простотии.

197

Анонимен

преди 2 години

Аз като цяло съм против тоя ромски хубавец да бъде арестуван и съден. По-добре е да свърши като Стамболов или Стамболийски!

196

До 214

преди 2 години

Ти сънуваш ,де видя "промяна",че и " продължавана"?Виждаме двама измамници черноборсажии които искат скорострелно да опоскат държавата и да си ходят.Техния Спецов продал на рецидивист и той продължава "промяната".А Радев няма смисъл да отново,ако не го изберат овците,на втория ден ще бъде забравен защото няма с какво да е запомнен!Е виждаме как се мъчи с поръчковия психорашков да се подпимогне,ама то насила хубост не става,а продължението е ...и да става не бива!

195

HeinrichHimmler

преди 2 години

Бойко е не повече от един *** л*йнар, на когото единствената му работа от сутрин до вечер да краде, лъже и манипулира! Загробил държавата с милиарди няма срам! В случая е крадецът вика дръжте крадеца!

194

Простак

преди 2 години

Единственият министър-председател ОСЪЖДАН ЗА ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ!

193

Съвет

преди 2 години

Борисов, по-добре замълчи ! Миналата година можеше да се покажеш като мъж и държавник и за 8 часа да навреш проституиращите в дупките им , да защитиш държавата, да уважиш нормалния живот на нормалните българи ! Ти си причина днес България да е европейския цирк , на кой то всички се присмиват! Показа , че си по-*** от Фигуранта ! Ти направи Фигуранта герой , вместо да го сравниш със земята! Сега трай ! Ритай мачле, пуши пури ....! Но си трай ! Нямаш право да говориш!

192

ХП

преди 2 години

Абе, Тиквун, що забрави, че само Неустойката за прекратяването на договора за АЕЦ Белене с "РосАтом" струваше на Бг 640 мил. Евро = на 1,3 Милиарда лева!!!!!! Ами Южен поток????

191

Нормален човек

преди 2 години

Не се хаби Бойко, ти най-добре знаеш, че българските медии са клоака и съществуват на принципа "Царя умря, да живее царя"! Лека полека ще те изоставят всички медии и ще станат антураж на новата власт, ще имаш все по-малко гласност и въпросите ще стават все по неудобни. Такава България си направихме - в такава ще живеем. След време пак ще ти спят на черджето и така...

190

BG

преди 2 години

Бойко гепеше ама и правеше,а тия убавци само гепат,прав си е Кирчо ше чака 30 години та да взима Канадска пенсия,е сега е момента да ощипе държавата с милиони

189

Анонимен

преди 2 години

Ако не искате да арестувате тоя ypoд, дайте да го разстреляме. Трябва да има публични екзекуции на тези самозабравили се мутри. Изчадие адово, слуга на Дявола, тлъсто Л А Й Н О. Да пукнеш колкото се може по-скоро и да се срещнеш с шефа си в ада, мафиот!

188

осъзнат

преди 2 години

До Анонимен 210 - Хайде природно интелигентний ОСЪЗНАТ ПРАВЕДНИКО , ти който знаеш защо си на Земята , защо още не си си легнал ?! Ние празнуваме че Продължаваме Промяната - Ти какво празнуваш , ако си осъзнал че загубихте , Бойко НЯМА да е премиер , а Радев си ОСТАВА президент - набий си го с 200 в празната глава и лягай ,че утре трябва да се работи - има заеми за връщане !!!

187

Анонимен

преди 2 години

От изборната секция са му издали мед бележка че чрез секцио секционният комитет му е извадил от изходния орган един масур секционни бюлетини

186

Анонимен

преди 2 години

Тъжно. За България. Не за хората. Що за простолюдие невежество неграмотни природно неинтелигентни дори хора, що за невъзпитание некултура и неморал и ако си видите писаниците и осъзнаете изобщо какво сте!Вие нещастни създания духовно неосъзнати незнаещи защо сте на земята неслужещи на БОГ ! ЗАТОВА СТЕ ТУК.Заслужавате си комуниста президент Радев оправляван от руски генерал. Заслужавате си промяната измама на харвардските наместени от Радев.Вие не заслужавате повече.

185

ПП

преди 2 години

До Анонимен 208 - Това беше до онзи ден и ... СВЪРШИ - Време е да смениш лозунга !!

184

Анонимен

преди 2 години

САМО ГЕРБ!

183

Анонимен

преди 2 години

Борисов на нас ни е по-интересно да ни кажеш за ръкописчето на Пайк прочетено пред Гешев, Цацаров и другите трима ид иота от ДАНС, ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ и Информация. Я кажи на тия хора как отиват в САЩ тези 5имата, а се връщат 4 плюс Луцифер в лицето на Гешев. Я кажи! На всички им е интересно. Как не ви е срам бе из роди мръсни. Скап ания Гешев е Антихриста

182

Иво

преди 2 години

Пък ти окрадна ... всичко. И децата ни ще плащат заради този мутропитек.