281

Тоя

преди 2 години

не може да повярва, че вече е никой!?!И с тия напъни става още по-жалък

280

Оуигуфрен

преди 2 години

Мръсно и крадливо комунистическо капеуе !Как го не заболяха устата да лъже и ръчичките - да краде!?

279

НеНамТия

преди 2 години

Изчезни,@йдук и не се показвай вече тук!

278

Анти Мутра

преди 2 години

Борисов ОТКРАДНА милиарди от бедния си и болен народ. Бивш член на БКП, бивша мутра от СИК и бивш премиер. Дани да влезе в затвора.

277

Финанс брокерс

преди 2 години

твоето управление ни излезе над 40 млрд.

276

Анонимен

преди 2 години

Борисов на нас ни е по-интересно да ни кажеш за ръкописчето на Пайк прочетено пред Гешев, Цацаров и другите трима ид иота от ДАНС, ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ и Информация. Я кажи на тия хора как отиват в САЩ тези 5имата, а се връщат 4 плюс Луцифер в лицето на Гешев. Я кажи! На всички им е интересно. Как не ви е срам бе из роди мръсни. Скап ания Гешев е Антихриста

275

Анонимен

преди 2 години

Като сваляше Орешарски за 1 милиард, пееше същата песен. Колко десетки милиарда изтегли оттогаз? Колко милиарда раздадена твои фирми авансово и никога няма да видим нищо от тях? Защо не казваш, че тези заеми взети сега са заложени от ГЕРБ в бюджета и ако бяхте вие на власт, също щяхте да ги изтеглите.Но ББ си е по лъжите.

274

,,,

преди 2 години

А бойко открадна 3 млрд. от бъдещите поколения

273

Анонимен

преди 2 години

Външният дълг на България е 44 милиарда. Всичките Радев ли ги изтегли?

272

Анонимен

преди 2 години

ББ зароби бъдещите поколения с 27 млрд !

271

Анонимен

преди 2 години

Само хартиените ти самолетчета са 3млр бе готин."Кой ся пласта?"-както питат гръцките сервитьори

270

Анонимен

преди 2 години

Да задължи ги, защото ти открадна 10 пъти повече.

269

....

преди 2 години

Абе я кажи крадливо хиено, миналата година,защо изтегли заем от 5 милиарда ве злодей такъв ? За да изнасяш парите с чували извън България ли ? Крадец си ти.

268

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев, ще унищожи България доста бързо. Един некадърник вършее и вие му се радвайте, че бил президент.

267

Анонимен

преди 2 години

Тоя па бил написал? Пише някой дуг, който има поне малко акъл и горе - долу е грамотен. Тоя само му казва какви поредни тъпотии да изложи от негово име.

266

абе

преди 2 години

"бъдещите поколения бяха задължени от Радев някой ден да връщат 3,3 милиарда лева и да плашат лихвите по тях.".То бива да си *** ама толкова не бива...Същата плоча я пя през 2013 г.,наплаши тогава българина с това изявление и само 9 месеца след това изказване,вече премиер на БГ излезе с изявление"Ако не изтеглим 16 млрд ЗАЕМ,България ще фалира като държава".Коментара оставам за вас....

265

Анонимен

преди 2 години

След като Борисов тръшна на врата на българския народ 18 млрд. заеми, без да броим парите за ония самолети - сега мърмори, че Радев нещо бил направил?! Цинично е

264

Анонимен

преди 2 години

Колко е нагъл Лойко!?! Ти с колко ни загроби, бе Чекмеджаров??? Само със сделката за ненужните "златни" самолети от САЩ брутния ни вътрешен продукт спадна с повече от 5%. Сметни си заемите за цялото си управление и ги свери с тези, за които така "загрижено" се изказваш.

263

Булгаристан

преди 2 години

Личи си,че са взети 3 милиарда на ангро и нищо не се казва на къде са поели!Но има признаци по които умния човек съди за ситуацията,а тя е следната.Отново селския бияч Дамаджанов е активиран да добута началника си до още един мандат.Троловете на Сбабикян са активирани и инструктирани да сеят злъч и отрова с по едно изречение,защото са нискочели и бавно умни като началника си,дрогаря Грипен!Едни и същи простотии,мантри за чекмеджета,мантри за крадени милиарди,гаври с външния вид,с една дума КГБ?

262

Стоян

преди 2 години

Всичките радевци кавото дрънкат за Борисов се отнася за.фигурата Радев.Те винаги на черното казват бяло.Отре...пки ...те винаги така говорят-наопаки,защото така се чувстват силни.