221

пияница мистик

преди 2 години

Всички дето са за Фигуранта ще връщат заемите му :))) Тия дето сме за Борисов отдавна сме извън системата, защото държава няма от 6 месеца и си намерихме начин да се спасяваме поединично :)))

220

Анонимен

преди 2 години

Ех таз мъзнинка сега да беше на Румен на мястото щеше да има половината за партията. Много е лошо 12г на власт и сега без кокала в устата всееддно моето куче гледа само.

219

Анонимен

преди 2 години

РъцоПръцовПръдлисов - най дрътия хемероид, надничащ от келотите налайнаро. . . . Ако Бойко не си беше подал оставката поне щеше да натрие мутрите на всички готованци. Бойко толко се изпотепа да върши работа,

218

Анонимен

преди 2 години

До Мазнйо Тиквун И като "изчезне" с него ще изчезнат кредитите на хората на Фигуранта ли?

217

Мазнйо Тиквун

преди 2 години

Гнусна Мутра Мафиотска изчезни от това измерение

216

Анонимен

преди 2 години

До българин Защо само споменаването на информация от БНБ те кара да избухваш в черен пиар? ТИ ще ги връщаш тия пари. И децата ти (ако имаш такива). Борисов е прав. Борисов говори за държавническа отговорност, или в случая, липсата й. Пари лесно се теглят. Връщането им е трудно.

215

българин

преди 2 години

Колко човек трябва да е повреден в главата,за да гласува за престъпната организация?Кои гласуват за тях?Чиновниците,крадците и разбойниците,и глепавите наемни работници по пътищарските фирми.

214

Да изметем дпс

преди 2 години

Този чобанин от снимката няма да си отиде без бой. Не му стигнаха 12 г. да краде и лъже и сега продължава да наглее. Лъже и маже, а след него дпс си плетат колницата.

213

Анонимен

преди 2 години

Таз тиква бледа, защо пак мрънка?

212

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е лош. Радеф е хубав но ЕС не му обръщат внимание. Помага цяла Европа на всички държави от източната Европа но не и на България. Пакет за възстановяване чушки, пакет за развитие чушки.На крак отрудени ръце да строим живота нов!Побърканчовците слушаш ти чалга и хленчещи като женички ще ядат ватрнки май май.

211

Анонимен

преди 2 години

Народното събрание са ИТН, ГЕРП, СДС, БСП, ДПС и ДБ които гласуваха бюджет 2021 и нов външен дълг от 10 миларда евра.

210

Kitty

преди 2 години

ГЕРБЕРИТЕ МНОГО УДОБНО СИ ЗАБРАВЯТ ИЛИ МЪЛЧАТ ЗА ТЕХНИТЕ ИЗТЕГЛЕНИ ДЪЛГОВЕ!ИЛИ ПЪК АКО ТЕГЛИ ГЕРБ, ДЪЛГОВЕТЕ СА ДОБРИ, НО АКО ТИ ТЕГЛЯТ ДРУГИТЕ - ЛОШИ? НА ТОВА КАК МУ СЕ КАЗВА, А?ОПИТИТЕ ВИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА БЕЛИ И ДОБРИ, ХИЧ НЕ МИНАВАТ ВЕЧЕ! КРАЙ! ИЗГУБИХТЕ! ПРИМИРЕТЕ СЕ, ВИЕ ИЗГУБИХТЕ ВЛАСТТА! НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ПСЕВДОМОРАЛНИТЕ ПРИКАЗКИ,МРЪСНИ МУТРИ ТАКИВА!

209

Серсемин

преди 2 години

А кво стана с ония оранжев презервативник на шкафчето къде Бочко го изака? На Пеевски ли беше ,или на Ердоган?

208

Реалист

преди 2 години

Умните и красивите свалиха Пламен Орешарски, защото изтегли 1 милиард, за да оправя бакиите на Бойко. Върнаха Бойко, който за благодарност изтегли първо 16 милиарда, а след това още 6 милиарда. Сега проблем бил, че Радев бил изтеглил 3 милиарда за да плаща за неща, които Бойко е обещал, но е изхарчил парите

207

Анонимен

преди 2 години

Тези двама юпита на попреминала възраст също пристигат с по едни дисаги като Бай *** от Чикаго, но са си заплюли Кой Банка на банките, Кой Митницата. С хотелчета няма да се занимават.

206

Крадльо

преди 2 години

Крадльо виж първо себе си Крадеш на поразия и правиш сметка

205

хихихи

преди 2 години

До До 229 - Нито едно от всички неща които си описал , не отговарят на профила на ГЕРбаджиите - НИЩО !! Нито отговорност , нито предсказуемост , нито успешна работа , нито каквато и да било "дисциплина " !!! Приеха ни в този съюз пак през задната врата срещу нагъз.... както и в ЕС и НАТО , и тепърва ще се убеждаваш в празните приказки на Борисов !! Единственното за което ще се съглася с теб е " качественият екип " - КРАДОХА , ЛЪГАХА и МАЗАХА като за последно и като един до последно !!!

204

До 233

преди 2 години

Какъв банков съюз, бе папагал? Каква отговорност, каква работа, какви екипи? Употребяваш тези понятия в едно изречение с тоя вмирисан селянин нагъл ли? Ти не си добре!

203

До 229

преди 2 години

Господине лаик,БГ влезе в банковия съюз по времето на Борисов ,а за да влезе се изисква сериозна финансова дисциплина,отговорност ,нисък външен дълг и предсказуемост.Това се постига с години успешна работа и качествен екип.Сравнение със радевите дето се хвалят че ги оставил свободно без контрол да харчат и въртят далавери,говори единствено за финансова неграмотност и държавническа безотговорност.

202

Анонимен

преди 2 години

Кога Фейсбук ще се задейства и ще блокира завинаги тлъстата мутра за фалшиви новини?