35

Анонимен

преди 2 години

честито на избирателите на Дългия, 90000 в Турция срещу България.

34

no comment

преди 2 години

До АнонименАма вчера ви мързеше и си намирахте хиляди оправдания да не отидете да гласувате, нале ? Сега мрънкате по форумите ...

33

Анонимен

преди 2 години

Преди години с наказателен вот дойде на власт ГЕРБ и досега не можем да ги разчистим,но ние не си вземаме поуки от грешките! По същата схема с наказателен вот избираме ИТН за да свалим ГЕРБ, а те ни нагъз?ват отново на ДПС! Въртим се в омагьосан кръг! Решението на проблема е без право на глас за хора,които не плащат данъци в БГ! Без право на глас за хора,които нямат ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО за БГ основно образование! Без право на глас за хора,които от 20г. живеят извън БГ!

32

Анонимен

преди 2 години

Ами те етническите гласове биха могли да се копуват. Който държи мутри в редиците си може да купува. Те мутрите за това ги държат да се откупуват. Народ който допуска мутри и етническо гласуване един ден пада под робство. Не на купения манипулиран и или не на етническия вот.

31

ok

преди 2 години

Не се чудете на високия резултат на ДПС - избирателната активност е 37% . Това е срам и позор за българската демокрация и гражданското ни общество. При висока избирателна активност гласовете от чужбина, и най-вече тези от Турция няма да имат такава тежест. Ама вчера ви мързеше и си намирахте хиляди оправдания да не отидете да гласувате, нале ? Сега мрънкате по форумите ... хората са умирали, за да си спечелят правото на глас, а вие се разхождате в мола и пиете кафета...

30

Анонимен

преди 2 години

Славчо свърши прекрасно мръсната работа, спусната му като задача от ДС - обра голяма част от протестния вот на два пъти (да ги питаш тези, които не са чалгари, имат акъл, но пак гласуваха за него - какво очаквахте, с какво ви спечели този слуга на мафията?), блокира опитите за съставяне на правителство и осигури секции за ДПС, срещу които уж се бореше. Успя да отврати доста хора, които не излязоха да гласуват, но вината за това си е на тях самите, като се правят на много важни, ДПС ще управляват

29

Анонимен

преди 2 години

До това води чалгарщината. Прав си е Иво Христов за матриала, само дето процентът е сгрешен че е 80%.

28

СМЕХ...

преди 2 години

"ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ"---МИНАВА ОТ РАКИЯ И МАСТИКА .....НА "КАНАДСКО УИСКИ" ОТ СЕТА!!!!!.....ВМЕСТО СЛАДКО ОТ СМОКИНИ - ЩЕ СИ ГО ПОДСЛАЖДАТЕ С "КЛЕНОВ СИРОП" ОТ КАНАДА!

27

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че се задават палежи на определени политически партии. Това няма как да е реално. Явно от ДПС много сериозно са предприели обяснителна кампания как да се гласува. Няма как на предходните избори да имат по 20-30 хил. гласа от чужбина, а сега да са 80 хил.

26

Анонимен

преди 2 години

Като чуеш имената Пишлемее,Сали,Буркан,Гюле,Мюмюн,Бесте ,Мюмюн Манафов и ти става ясно че мега примитивно.

25

Анонимен

преди 2 години

ДПС-най-демократичната партия. С твърд и постоянен електорат. Следващите избори може и повсеместно да спечели. Елементарна аритметика е.

24

Анонимен

преди 2 години

Затова и макетата са отсвирили тая територия. Знаят какво е.

23

НАЗДРАВЕ Др. НИНОВА!

преди 2 години

СЕГА ЩЕ ЧЕРПИТЕ ЛИ ПО ЕДНО "КАНАДСКО УИСКИ"--ВНОС ОТ "СЕТА"???!АЙДЕ , ДА ВИ Е СЛАДКО...ХА,ХА,ХААААА....5-ТОТО МЯСТО НА ИЗБОРИТЕ!

22

Анонимен

преди 2 години

До 20/ДПС винаги е активна. На следващите избори дано стане и първа сила. А в много области вече е непревземаема крепост завинаги.

21

Дедо

преди 2 години

Вотът на ДПС е етнически ! Просто турците гласуват за турците ! Такава партия няма място в съвременен парламент !

20

истина е

преди 2 години

В Турция кадъните стояха пред машините , и друг им натискаше бутоните . Да не се признават гласовете от там !!

19

Анонимен

преди 2 години

ДПС!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Във Велико Търново при почти наполовина преброени протоколи Делян Пеевски и Христо Иванов са рамо до рамо в надпреварата - около 5.5%

17

Анонимен

преди 2 години

Това е някакво безумие. Нещо се случва тук. Това е в пъти по-голяма избирателна активност за ДПС не само в чужбина, но и в България.

16

Анонимен

преди 2 години

България трябва да се обезкьопечи!