55

Анонимен

преди 2 години

Така или инак, българите в чужбина не искат Бойко и гласуват за промяната. 21 страни. Не е само Турция.

54

Анонимен

преди 2 години

Как се дава българско гражданство на деца родени в Турция родителите също са родени там??? Вчера го видях в новините, това наследствено ли е в нашата предателска държава

53

Пф

преди 2 години

Не е виновен този дето яде баницата, а този,който му я дава!Да забранят на хора извън граница с двойно гражданство да гласуват тогава!Отделно,че ако гласувахме всички българи и избирателната активност беше по-голяма,те нямаше да са фактор!!!Ама ние обичаме да се плюнчим, а не да действаме!Факт!

52

Исторически парк

преди 2 години

ЦИК-ЕНИЧАРИ!

51

До 54

преди 2 години

Турци, но с ДВОЙНО гражданство! ТОЕСТ ЕДИН ЧОВЕК ГЛАСУВА ДВА ПЪТИ - ЕДИН ПЪТ В ТУРЦИЯ И ЕДИН ПЪТ В БЪЛГАРИЯ! ТОВА Е СУПЕР НЕ ЧЕСТНО! АЗ СЪМ ЗА ЕДИН ЧОВЕК = ЕДИН ГЛАС! ДА СИ ИЗБЕРАТ - ИЛИ В ТУРЦИЯ, ИЛИ В БЪЛГАРИЯ!

50

НАРОДЪТ

преди 2 години

Ха ха ха! СЛАВА НА ДПС! СЛАВА НА СЛАФЧУ И РАДЕВ! СКОРО БУ.ЛГА.РИСТАН - ЧАСТ ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ! СРАМ И ПОЗОР!!!

49

Майна

преди 2 години

ПРИ ГЕРБ И ВМРО - 35 СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ, ПРИ БАШ ПОЧТЕНИТЕ И РАДЕВ - 124 СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ! ЧЕСТИТО НА ОТНОВО ИЗМАМЕНИТЕ БЪЛГАРИ! КЬОРАВ В ПОЛИТИКАТА ИЗБОРИ ДА НЕ ПРАВИ!

48

Анонимен

преди 2 години

Май Т.Живков беше прав,когато отвори границите и им каза прав ви път.Но днешните са за разстрел,че ги върнаха обратно.

47

мани го Герб

преди 2 години

До до от трите най-дъл. Не става дума за Герб!Става дума за нагласени резултати!Просто подмяната продължава!БСП завършиха с катастрофален резултат,най-ниския от както ги има,но Нинова пет пари не дава!Същото е и с Герб!Пробутват тия хаплювци -далавераджии,дето никой не ги знае,а те спечелиха изборите!А ние гласуваме като улави!Писна ми да ме правят на серсемин!С гласуването съм до тук!Това е!

46

Анонимен

преди 2 години

Защо в чужбина не се гласува само с машини,както е у нас?Защо на *** им беше разрешено да си избират как да гласуват-с машина или с хартиена бюлетина,където им я бяха попълнили предварително по-грамотните.Защо,бе???

45

РиСт0

преди 2 години

Благодарим ти Славчооу!!!!! Ти направи това възможно!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Така е Каракачанката като беше на власт ДПС бяха се обезличили,дори и ролята на балансьор им се изплъзна.Сега благодарение на Славчо и Христо пак се върнаха към славните си времена.

43

Анонимен

преди 2 години

Българи,доволни ли сте?Следващия път ДПС може и да са първа политическа сила,за да ви дойде акъла.Евентуално.

42

Анонимен

преди 2 години

ето за това се редиха да гласуват вашите сънородници от Бурса, които едва говорят български език. Ако не се стреснете сега, да знаете че след 10г ще имате президент с фес. Държавата която се предаде без един истрел, дедите ви умираха а вие даже не си занесахте гъзо да гласувате, работа за 15 мин. Позор, ама после развявате знамена, играете хора и искате промяна нали? смешна работа.

41

до от трите най-дъл.

преди 2 години

ми тогава що да правим избори, социолозите да ги казват резултатите и готово. Нещо стана за Гроб като лисицата и киселото грозде

40

Мъко,мъко

преди 2 години

Пеевски плати май яко..Отмъщава за "Магнитски"..Сега *** ще цъфне...Левски за кого умря?

39

до на ви демокрация

преди 2 години

и къв ти е проблема с машините бе, като не ди отишъл да гласуваш машината ли ти е виновна

38

от трите най-дъл...

преди 2 години

До no comment И умрелите да гласуваха,пак ще е същото!Не може Герб да води до последно с 8% и изведнаж да загуби с 10!Нещата просто не стават така!Ама като искахте машинки получихте ги!Да ви е сладко!

37

на ви демокрация

преди 2 години

Когато ви разправяха,че тия машинки са чиста далавера,вие врякахте,че било демократично!Сега спечелихте от трите най-дългото!На печелившите честито!

36

Анонимен

преди 2 години

сега освен герберасти крадливи другата която трябва да се измете е т урчелята