95

Анонимен

преди 2 години

До 99 Анонимен Трябва да се забрани на хора които не живеят постоянно в България да решават съдба й! Който иска нека се върне границата е отворена.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . За каква граница говориш бе комунисте, в ЕС няма вече граници! Но за умствено скопени е трудно да разберат - с извинение за скопени изплъзна ми се! ЕС е единна територия, а Турция е в Европа, но не в ЕС! Когато живееш постоянно в една страна член на ЕС е все едно, че живееш в България, но малко по далеко!

94

ПФу

преди 2 години

Далаверата от на Славчо 2те седмици в парламента... Върна чалгарина секциите в Турция... ИТН=ДПС!

93

Анонимен

преди 2 години

До Проста сметкаКъде ги видяхте тези 6 милиона българи? Ясно е, че избирателните списъци са неверни. Няма начин да има толкова гласоподаватели, при положение, че се топим с всяка изминала година. Това го казвам с огромно съжаление, но е факт ...

92

Анонимен

преди 2 години

До 102, напълно съм съгласен с теб. От 18 години живея в чужбина и не съм си позволил нито веднъж да гласувам на български избори, защото не е морално. Аз бих отишъл дори по-далеч. Всеки неизряден данъкоплатец да няма право на вот.

91

Анонимен

преди 2 години

Който не живее постоянно тук не трябва да има право да гласува. Да си гласуват там където живеят за местните кандидати.

90

аз

преди 2 години

Всички искате да премахнем ДПС а не гласувате.Стойте си в къщи мишки и ***.Другия път излезте и гласувайте без значение за кой само да не са ДПС

89

Проста сметка

преди 2 години

ДПС имат 250-300хил гласа с тези от Турция. Ако всички близо 6 милиона българи гласуват те ще вземат 4-5%. А ако и се въведе ограничение в броя секции както беше могат и да не влязат в НС. Виновни за това са Слави и ИТН от една страна защото премахнаха ограниченията и хората които не гласуват от друга страна. При тази избирателна активност печели най-много ДПС.

88

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се забрани на хора които не живеят постоянно в България да решават съдба й! Който иска нека се върне границата е отворена.

87

Истината

преди 2 години

Гласувалите от чужбина за ДПС не са само от Турция. Има турци които живеят в различни държави. Особено след Туция най много гласове получават от Европейските държави дори и от САЩ.

86

Анонимен

преди 2 години

ДПС взема 260 000 гласа, 60 000 от които от Турция. Благодаря ти, Трифонов, че превърна турците в незаобиколим фактор в БГ политиката.

85

Честито

преди 2 години

Нали Чалгаря искаше три пъти повече секции в чужбина. На ви сега: ДПС трета сила с 14% и пред БСП и пред Чалгите и пред ДБ.

84

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте срещу ДПС, този тумор трябва да бъде отстранеH

83

do 89

преди 2 години

До АнонименTup si, turchalqta shte doidat s avtobusi organizirano, nie w Evropa nqma da mojem shtoto nqma koj da ni organizira samoleti.

82

да се анулират

преди 2 години

Допустимо ли е Ердоган да се меси в Българските избори чрез хора които не знаят ни дума ни буква български? Законно ли е на тези хора други лица да им показват в секцията как да гласуват??Трифонов ги надроби тия. Защо бе *** нещастен??

81

Анонимен

преди 2 години

Люксембург може да е капка в морето, но резултатите са показателни поради една важна причина, че почти няма купуване на гласове! факт е, че ДПС ефективно липсват, а ГЕРБ са ограничени до няколко калинки. Де да можеше разпределението и в българския парламент да е такова.ПП - 45,1 %ДБ - 29,0 %Герб - 8,8 %ИТН - 7,1 %Възраждане - 4,7 %ИБГНИ - 2,4 %БСП - 1,7 %

80

Анонимен

преди 2 години

Гледах новините и се срамувам от резултатите. В Германия да получиш немски паспорт и да имаш право да гласуваш на техни избори, трябва да си живял най-малко 8 години и да знаеш говоримо немски език, а в България гласуват хора, които не могат да ЧЕТАТ и ПИШАТ на български....Егати държавата сме. Дано българските ЮНАЦИ се замислят кой ще ги управлява за в бъдеще!

79

обективен

преди 2 години

До 83 много е лесно с една поправка в изборния кодекс като на кметските /уседналост/

78

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Вие сте ние, скубан пуяк - дьонмета, потурнаци и атсингани, генетично обременени предатели!

77

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Какво значение има кой е турчина, след като баща ни е общ атсинганина!

76

Анонимен

преди 2 години

Имам познати и приятели турци тук в България, как пък нито един от тях не гласува за ДПС'то? Явно повечето от гласовете им идват наистина от Турция.