299

Анонимен

преди 2 години

Текат последните минути на Тиквун и клиентелата. Дано по-скоро тези гнусни мутри ни оставят на мира

298

Анонимен

преди 2 години

До Помнещ Хубаво е да се знае, че ти, който агитираш срещу ГЕРБ, агитираш и за "хубавия" Комунизъм отпреди 89та. Ясно показва кой е комунист и къде мисли, че е било как.

297

Анонимен

преди 2 години

До Бай Хъ "Бокич, купона свърши. Бай Ставри те чака." Купона свърши, но за такива като теб, които добре си поживяха на стабилността при ГЕРБ. Отсега нататък те чака обедняване, инфлация и ограничения, но важното е, че ти си фантазираш (да, ще си остане фантазия), че "бай Ставри" ще се среща с Борисов).

296

Помнещ

преди 2 години

Надявам се,на младите прагматично мислещи българи зад граница!За сега се оказва,че днес българина в родината си е предпочел да отиде за гъби в гората или в някоя " къща за гости" с някоя мома,от колкото да излезе и приключим най сетне,с тази сага ГЕРБ с която др Борисов се" гордее" че успя да организира и клати българите 12 г вече!-:( Имаш време още българино! Разходи се до урната и гласувай най после правилно! Тези българи зад граница,се оказаха По милеещи за България от теб!-:( Имаш още време!

295

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Лъжеца "неволно" се е объркал. Както с нарушаването на Конституцията, голяма работа сега, това ли е най-важното, важното е, че подмяната продължава!

294

Българин

преди 2 години

Кирил е учил в Харварт и има западно мислене, знае английски и ще ни измъкне от блатото на комунизма, ще спре комунистическите тецове и аецове и ще точиме безплатно ток от соларките на покривите и от вятърните електроцентрали и всички ще караме електрически автомобили и ще взимаме големи заплаи и ще живеем в чиста и зелена природа.

293

анонимен

преди 2 години

Мутра бил Борисов - ами дай боже всекиму такава мутра , която да го дърпа напред, да му осигурява просперитет , спокоен живот и предвидимост, а не като новите зомбиращи про-пад-н"я=ци.

292

Анонимен

преди 2 години

Тоя филм са обещания, че които са крали че върнат парите и ще ги вкарст затвора или че изгонят ЕРП ,го знаем)

291

А верно ли че

преди 2 години

Киро"Само да кажа" сключил предварителен договор с американската компания Амазон,че ще им продаде данните от зелените сертификати на българите.Това един сайт го твърди.А един експерт в телевизионно предаване каза,че те с Асенчо Василев като видели какви пари има в ББР им увиснали ченетата,назначили когото трябва на възлови места в банката и сега натискат да влязат в политиката за да прокарат съответните закони и да пооблекчат ББР откъм капитал.Да вярваш ли, да не вярваш ли - така говорят и пишат

290

анонимен

преди 2 години

Някои внушават , че някой ни ограбвал последните 12 години . Даааа, това чувство го имам но не за тези години , а за последните 6 месеца , където сумарно инфлацията е повече от сбора на инфлацията за 12 те години управление на ГЕРБ. Ограбиха ми спестяванията и трябва да ме е еб-л лудия та да гласувам за подмяната.

289

Анонимен

преди 2 години

До 318 Явно предпочиташ партията на Силовака мутра Борисов???? НЕ БЛАГОДАРЯ!-:)))Той вървеше по време на прехода с групировките! Пред мен Не върви,защото съм от Неговото поколение и го помня прекрасно!-:(( Чудя се мутрите му другари по бухалка ,как го оставиха още жив!

288

аз

преди 2 години

Той си е такъв човека. Не обича законите. Все гледа да излъже. Не е за пръв път.

287

Анонимен

преди 2 години

Киро премиер, Бойко пенсионер!

286

Анонимен

преди 2 години

Партиите на подмяната, не мерси.

285

Анонимен

преди 2 години

До 76. Не лъжи и ти - каза си му и името съвсем откровено. И после се прави на ръж ми шапката, че това било екзит пол. И имаше силно объркан вид, демек не знае законите. А вие помагате на мошеник на дребно да стане мошеник на едро. Явно такава промяна ви харесва и ви е изгодна.

284

Анонимен

преди 2 години

Няма и 30%до сега гласували? Ти си ,не само мързелив българино ,но и несериозен!-:((( Какво да кажа повече! Имаш време още! Върви до урните в квартала си! Гласът ти е значим! ГЕРБ на това разчита! Да гласуват само избирателите на ГЕРБ! Полиция,пожарна и държавна администрация! Да Тя си е още Герберска! Служебното изчегърка само шефовете на ГЕРБ! Администрацията остави на теб!Ама тиии...

283

анонимен

преди 2 години

На тоя колко пъти ще му се прощава като не спазва законите.

282

izh

преди 2 години

To момчето го назначиха с мисия, ама нали му е пилешко мозъчето бавно реагира на напътствията. Иначе за цените, стагнацията и безпътието на българите пак ще има виновен , ама той ще е в Канада. Истинските ще имат време и пари за нови схеми. Наздраве !

281

Какво?

преди 2 години

Ще санкционират Кирчо Честното, това не може да бъде.Него ни закон ни Конституция го лови. Давай, Кирчо, Продължавай Подмяната.

280

До 286

преди 2 години

Брех! Последните 6 месеца била съсипана държавата. А, не последните 12г.