279

Обективно

преди 2 години

За ПЪРВИ ПЪТ някой пол3тик си позволява такава НАГЛОСТ, СТИГАЩА ДО ЦИНИЗЪМ! ЧЕСТИТА ВИ ПРОМЯНА!

278

Shark

преди 2 години

До Каква промяна е това. Когато направи 12г нарушаване на българските закони и кражби, тогава ще говорите за навик!

277

Истукан

преди 2 години

И този ви излъга като Слави. И двамата ще сключат брак след изборите.

276

Анонимен

преди 2 години

Кирето е човек на Байдън и Мустафата. Тръмп си отиде, отива си и банкянския Тръмп. Вотът от чужбина ще определи кой е победител, както беше и през юли.

275

Анонимен

преди 2 години

Тоя е завършен млад кадър на ДС нагъл арогантен гази законите изучен как да манипулира масата как да ги омайва сякаш е вербуван и обучен кадър на ДС има всичките качества на нагъл арогантен манипулатор дали агентите на ДС не са го докарали от Канада да им свърши работата да завлече спестяванията на народа По делата ще ги познаете така е писано

274

Анонимен

преди 2 години

Активността е нормална. Не гласуват функционално неграмотните, а Рашков удари яко купения вот. Има и хора ,които никога не ходят на избори, въпреки, че са в списъците. Последните проф. Мишо Шашмата така и не изчисти от мъртвите души, защото редовно ги караше да гласуват от отвъзното. Затова този продажник стоя до 73 г. възраст шеф на Информационно обслужване с 10 бона заплата. Изборите са си ОК. Всеки има право на избор, но правото не означава задължение. Има и решение на Конституционни съд.

273

Каква промяна е това

преди 2 години

На този Кирил Петков му стана навик да нарушава българските закони! Този ли ще ни изведе от кризата? Не! Ще изпълни поръчки на разни посолства, ще признае македонски език и история и така.

272

На Иван брат му

преди 2 години

Този нагляр не престана да показва, че българските закони не го интересуват. Като гласувате за него, как очаквате да управлява без да спазва законите на страната. Пълен безхаберник и анархист.

271

Анонимен

преди 2 години

Мъдър народ - тази години колко милиона потрошихме по избори!!! Май отива към половин милиард лева!?!?. Но, предпочетохме ей така да се трошат пари.

270

Анонимен

преди 2 години

Българина за гъби ли е днес? Нещо процента е нисък -:( Хайде лято море,това онова,ама днес? Пак само ГЕРБ ли ще оставим да гласува бре хора? И после що " печелели" с 18%? Ами щото тебе Те мързи бре,да си разходиш задните части до урните! Имаш време още! Върви и гласувай! За когото искаш но гласувай! В 9.00 гласувах за Радев и ПП! Не искам и да чуя повече за стари партии! Нагледах и им се наслушах 32 г вече!-:( Върви,за да не съжаляваш че не си гласувал! Значим е гласът ти братко!-:)

269

Анонимен

преди 2 години

У нас най-качествения политик народа го отстрани преди 20 години. Оттогава все дири "спасителят" и се люшка по всякакви партии, партийки, коалиции, сдружения, юпита, люпита и какви ли не "мъдреци".

268

Анонимен

преди 2 години

Кирил знае английски и ще ни отприщи западните инвестиции да зимаме по 3 хил евро заплати и да се разхождаме със щастливи лица в мола. Аз много обичам да имам парички и да се разхождам в мола и да си купувам вносни западни джаджи и гаджети и маркови дрехи.

267

Анонимен

преди 2 години

Този както гази законите и конституцията ,така ще тази и вас , овце слепи !

266

Анонимен

преди 2 години

Петков,Метков все тая. Тя една партия не се състои от 2 *** души. В нея има хиляди които трябва да заемат в последствие всякакви длъжности. И един Петков няма как да ги контролира всички. Тъй че не очаквайте кой знае каква промяна като се има в предвид,че всеки втори се опитва да открадне където каквото може. Единственият шанс е ако се променят съдебните закони и се затворят вратичките за всякакви кражби. Ако новите не започнат промени в законите не чакайте подобрения.

265

Анонимен

преди 2 години

А бе Въргал тоя Киро факира ти е одрал кожата да не сте сиамски близнаци далаверата как има ли още балъци

264

Popо

преди 2 години

Кирето от партия БР - Брейкинг дъ рулз отвсякъде. Усмихнат,лъжлив и двуличен. Прекрасна промяна. Да ни е честит!

263

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Асен ще променят България ..

262

Сатир

преди 2 години

До До 269 Знаеш ли до какво ниво на финансови взаимоотношения БСП - 200000в. Само Костов свали до 100000. Продължавай да се правиш на компетентен.

261

Анонимен

преди 2 години

Честито на печелившите, с малки суми .... но редовно. Иска се постоянство.

260

Анонимен

преди 2 години

Няма да има правителство, новоизбраните циркаджии не стават.