319

Анонимен

преди 2 години

много нагъл лузър този

318

Анонимен

преди 2 години

Важно е че тулупа няма да се връща,аз съм доволен.

317

555

преди 2 години

"Казват, че властта корумпира, но в действителност по-вярно е да се каже, че властта привлича подкупните. Умните хора обикновено се насочват към други неща, не към властта."Та може ли да се вярва на новите "неподкупни?

316

Анонимен

преди 2 години

Днес баламите гласуват за тарикатите. Хайде честито на печелившите.

315

Анонимен

преди 2 години

Нека той да спечели за да гледам Сеира, и после неговите избиратели и фенове ..

314

Радой Ралин

преди 2 години

Кирчо е известен с това, че не обича да спазва закони.

313

До един Българин

преди 2 години

Цитирам -Членовете на секционните комисии нямат право да дават втора-допълнителна карта на избирателите, които твърдят, че са се объркали и са гласували само на един от двата вота.Това коментира заместник-председателят и говорител на ЦИК Росица Матева

312

До един Българин

преди 2 години

изчакай и сам ще го чуеш, информира ли са ЦИК. И не съм Бойко, не знам за кой е гласувал 4 пъти , но това НЕ е справедливо.

311

реално

преди 2 години

Избираме кратун а всички плюят по некандидатирал се тиквун за това печели мустафун

310

Калеко Алеко

преди 2 години

Кирчо Канадеца от Шайката на "почтените" на практика демонстририра как законите и конституцията за него са като кегли с които жонглира според нуждите и сърбежите си, много ми напомня на един ентусиаст който щеше да купува Левски и да влага в него милиони в молове, стадиони и звездни селекции, но накрая лъсна цялата му нестоятелност, и добре че левскарите се усетиха навреме, за разлика от феновете на Кирчо и кокорчо, които се изживяват като Алиса в страната на чудесата ... !!!

309

Един Българин

преди 2 години

До ПРОМЯНАТА СЕ ОЛЯ Иска ти се - няма такова нещо. Не става многократното гласуване, а машините пречат на купения вот. Добър опит, Бойко, но не достатъчно!

308

Анонимен

преди 2 години

на тоя тактиката му е да се набива на очи, да се шуми около него, да харчи ефирно време без значение с какво точно . той има безлимитна карта от шефовете си за плащане на всякакви глоби. важното е златото да остане в кандаски ръце.

307

ПРОМЯНАТА СЕ ОЛЯ

преди 2 години

в Хасково мъж постави рекорд и успя да гласува 4 пъти в 20-а секция. Той казал на комисията, че е сгрешил и членовете му давали нови карти. Мъжът лъгал, че избрал една политическа партия, а машината му давала грешна разписка.След като дошло техническо лице, не е установило проблеми, но на практика в паметта на машината вече е запазен четворният вот. От ЦИК изрично забраниха да се гласува повече от един път. Въпреки това, в София раздаваха по 2 карти

306

Анонимен

преди 2 години

Има какво да научиш от Запада, разбира се и от Раша, ама може да има само един победител :))) Прекалиха с пропагандата и двете суперсили, затова едната си отиде :))) Иначе нема българин който да мрази руснак, просто ни ядосват :)))

305

Анонимен

преди 2 години

Поблемът на Запада е че са комунисти, западняците ако искат да се оправят и да дръпнат требе да се исчистат от комунисите и от комунизма.

304

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 339 "смазващия комунизъм е на запад, за това и най-объркани са младите хора , които са под влияние на демагогията там и взимат грешни решения." На колко си години? Обзалагам се, че нямаш повече от 30.

303

1

преди 2 години

Отидох да гласувам, само за да не спечели това Юпи От УСА с купените машини.

302

анонимен

преди 2 години

Наѝ-смазващия комунизъм е на запад, за това и най-объркани са младите хора , които са под влияние на демагогията там и взимат грешни решения.

301

Анонимен

преди 2 години

Бойко бил ***, а?

300

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 335 "Текат последните минути на Тиквун и клиентелата. Дано по-скоро тези гнусни мутри ни оставят на мира" Последните 6 месеца на нищо не са те научили. Нищо, нови 6 такива ще те накарат да се освестиш.