19

Анонимен

преди 2 години

Възраждане са по големи русофили и от БСП!те са против всичко - против НАТО, против ЕС, против еврозоната, против еврото, против ваксините.

18

Анонимен

преди 2 години

не мога да повярвам, че партията на Путинофилите - Възраждане - ще влезе.

17

да уточним

преди 2 години

Амиии...вярно е ! Няма харизматични лидери!Ей го на..Герджиков...Кабинетен плъх..подобно на бащата на Индиана Джоунс...старият Джоунс...неразпознаваем,измъкнат насила от библиотеката...на всичкото отгоре...минал отдавна на "другия бряг". и това недоразумение ще ми говори високопарни фрази.....Бат Бойко...верно харизматичен лидер,макар че в ежедневната употреба думата "харизма" се употребява неточно..Харизма е ..Божий благодатен дар...даван на определени хора с цел ...известна само на Бога.

16

Анонимен

преди 2 години

както се оказа мутрите верно са вънГерб 24,8Кирил и Методий 24, 4БСП 15,8ДПС 9,8Няма такава партия 8Недемократична България 7,9Възраждане 3,8Наведи се бг 2,3

15

Не е решение това 29

преди 2 години

https://youtu.be/SiaaJfWXAI0Хайде скъпа да видим дали е така!

14

32

преди 2 години

Гласувах за ГЕРБ. Стига експерименти с шоумени, лъжци и объркани хора, които иначе може да са имали и добри намерение. ГЕРБ за 12 години доказаха, че могат. За който помни България отпреди 12 години. Този пост не е за тинейджъри, които вярват, че Слави ще ги оправи и ще има българи в космоса. Този пост е за мислещи, рационални хора, не за ококорени, охилени изкуственяци!

13

Анонимен

преди 2 години

Следващия път ще направя комитет Цън Цон.Китаеца е умен и ако спечели ще е споко и готино и Путин и Ердоган ще мълчат защото очко ядоса ли се Господ да им на помощ.Цън Цон това е човека.

12

Radko Piratko

преди 2 години

До Анонимен 6И Радев беше против всякакви мерки докато не започна да носи отговорност, тогава запя друга песен! Така че Копейкин да не мрънка много!!!

11

SS

преди 2 години

На следващите избори ,ако се кандидатирам за депутат ,ще гласувате ли за мен ? Обещавам да не лобирам ,за олигархията , и да крада по малко ! Съвсем не може -не съм аб-дал !

10

Анонимен

преди 2 години

Политиката ражда политически чудовища. Ежедневните скандали представяни като политики раждат демокрация ? Тия папагали никакви политолози не са.

9

хп

преди 2 години

""""""Политолози: В криза сме...""""" ------ Кажете нещо ново, което не знаем, бе, К.рлежи!

8

Анонимен

преди 2 години

Ние 32г сме криза и на дъното.

7

SS

преди 2 години

ВСИЧКИ ПАРТИИИ В СТРАНАТА (поне по значимите от тях) ИМАТ ЕДИН РОДИТЕЛ ---БКП ! ТЕ МАКАР И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ДЕМОКРАТИ И ЕВРОАТЛАНТИЦИ ,НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ,НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ ! ВСЕКИ СЕ БОРИ ЗА КОКАЛА ! НЯМА ИДЕИ,НЯМА ПЛАТФОРМИ ! ВСИЧКО СЕ ЗАБРАВЯ КОГАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ ! ИМА БОРБА ЗА ВЛАСТ И ДАЛАВЕРА !

6

Чекмедже Ефенди

преди 2 години

Боко сика си заминава заедно с крепостните селяни

5

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна пандемията? Хората се редят на опашки без дистанция!!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Довечера когато се разбере,че Възраждане влизат в парламента всички политолози,социолози и платени журналисти ще се правят ли на изненадани???Единствено те са против медицинския фашизъм и ада,в който се превърна живота ни след него.Каквито и да са само за това си струва да ги подкрепим

3

Словянин

преди 2 години

Докато сме в НАТО и ЕС, ще измираме по западен сценарий.

2

Краси

преди 2 години

Кой им дава заплати на тези *** ?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

вярно е