39

Хампарцумян?

преди 2 години

Как ще са малки бели?Робски труд, кражби от МОН - тоест от децата на България и тяхното бъдеще, а 52 % функционална неграмотност и образование фабрика за Кембъл Супа.Не съм съгласен, щетите са огромни!

38

Гледаш ме:

преди 2 години

И ми се смееш от телевизора Хер Сакскобурготски, но след делата твойте и на твойте министри от твоята квота ти си мъртъв човек макар и да не го знаеш!

37

А дори и:

преди 2 години

Лицето Сакскобурготски да извади документи или доказателства, че баща му е Фердинант 1 и Мери Белгийска това пак не отменя нито съпричастността му към Третия райх нито променя факта, че те са в юрисдикцията на Хага и Страсбург действат без съгласието на Хага, което никога не може да бъде дадено защото ще легитимира действията на съюзник на Третия райх, което прави делата му срещу Република България не само невалидни, не само престъпни в качеството им на държавна измяна, но и военно престъпление!

36

Защо?

преди 2 години

Защо лицето Сакскобурготски е съпричастно с Третия райх? Официално "баща му " се води Борис 3 , който е съюзник на Третия райх през втората световна война и тези имоти последно са били собственост на съюзник на Третия райх. Дори и инфант под регентство лицето не прекратява съюза с Третия райх веднага и тъй като той се води наследник тези имоти са в юрисдикцията на Хага (международен военен трибунал), а не на Страсбург!

35

Питат ме колегите

преди 2 години

Абе що постоянно нямаш пари?Ами мойте пари отиват за три неща - битовите ми сметки, оборудване и тия 3% от най-съвременно и ново съдържание, софтуер, хардуер, инструменти за да си върша работата като хората!И за най-големият колаж на света!А не отбий номер!

34

Още навремето:

преди 2 години

Казах нещо никой не ме чу!Образователна система без изследване и развитие и без бюджет за това и то годишен процент от целия не е образователна система, а е инструмент за осакатяване ...И всяка година 3% трябва да отиват за най-новото на пазара - софтуер, хардуер, периодика, книги, учебници, че даже и дигиталните им версии ... А не да чакаме веднъж на 14 години модернизация и то с под масата. Капка по капка вир ставало, ама тая поговорка Сакскобурготската я разбира за тях си!

33

до ДБ

преди 2 години

Дами и господа, много се радвам, че получихте звучен шамар.Това трябва да знаете защо ви се случи и ще ви се случва, докато се правите на по-знаещи от учените. Никога, ама никога повече няма да се върнете в ролята на хора, които са интелигентната и знаеща част от обществото, докато не се покаете за слугинската си позиция за корона истерията. Докато не се покаете за позицията си за ваксинацията и зеления сертификат. Помислете си добре до следващите избори. Много сме разочарованите от вас.

32

do 38

преди 2 години

ти за Азия ли се затръшкал? де 500 години сме били там или за Русия де още не мой да се оправим от "народната" им власт и политическите им проекти на партии и до сега. Ама то зорлен хубуст не става аслъ

31

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая ниска активност. Каква активност искате като над 40% от населението в България е функционално неграмотно. Машините слагат сами по себе си образователен ценз. Образованите се оправят за 20 - 25 секунди, необразованите стоят по 40 -50 минути и не могат да гласуват, като ония дядка в Бургас и ромката в с. Каменар.

30

ЕЛИ

преди 2 години

ДО 14ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ Е 100% ВЯРНО -----НО КАКВО Е РЕШЕНИЕТО???--ПИША БЕЗ ИРОНИЯ,АЗ НЕ МОГА ДА ПРЕДЛОЖА РЕШЕНИЕ---ВИЕ КАЖЕТЕ

29

Царя е гол

преди 2 години

Абе нещо много машини се развалиха на тия избори, събраха се към 100на по съобщения от медии! Да не би да умишлено да не активират ония 199 броя, които подготвяха за купеният вот и за предстоящата манипулация на служебните? Нещо май правилно ги хванаха ГЕРБ?

28

бай Тъпчо

преди 2 години

Тази сутрин ставаме да се оправяме да ходим на избори и гледам мойта наредила сутиена и гащите едно до друго и ги снима с телефона. Видя ме че я гледам и вика-А бе един във фейся, вчера ми вика, да си сваля сутиена и гащите и да му пратя снимка, та тъкмо не съм ги облекла са сетих да му ги снимам.Ами то няма проблем който мойта жена да не може да си го създаде бе.Та гласувахме де.Одеве слушам по телевизора, че 300 човека поздравили Бойчо, пък три милиона майка му.Ами кво да правиш бе-избори...

27

1936г Кимон Георгиев

преди 2 години

До край на лъжите!Забрана на партиите! Това е загуба на време и пари!

26

край на лъжите!

преди 2 години

нашите идат....

25

няма да я бъде!

преди 2 години

Силните ги убиват, Нали!

24

Анонимен

преди 2 години

Икономическата криза ще доведе до политическа. Народа не може вечно да го лъжеш . В един момент ще спре да гласува за евроатлантиците.

23

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не гласувайте за тези фатмаципростаци мутри и чалгари. Махнете ги всичките и се управлявайте без партии, само с пряка демокрация и местни референдуми.

22

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми прави впечатление, че постоянно по форумите се говори за Възраждане. Откъде се намират хората, все пак за тях гласуват 1-3% от българите? Платени клакьори са шумните възраждански форумци като че ли?

21

обективен

преди 2 години

До 34 ПОВЯРВАЙ

20

Анонимен

преди 2 години

Наведи се - 2,3 процента