30

БАЙ

преди 2 години

Тоя партиен секретар посиня от злоба ..

29

?!?

преди 2 години

То вече е срамно!ЦИК защото има и други представители на партии сезира ДАНС, МВР, ГД Полиция, а те вкупом начело с Рашков не знаят от кеде как са влезли тези машини? И тук друга още по голяма лудост! Една част от тези незаконни машини ги охранява и ескортира полицията?И тоя Главния им Рашков ще проверява какво прави самия той - джунгла някаква е! Три избора прави правителството на Радев с тази фирма, единственото в акъла на тоя е да проверява фирмата с предишните управляващи. Логика вече няма.

28

хахахаха

преди 2 години

Браво Рашков ,от 5 дни се говори за тези машини ,не бързай има време ,всичко е под контрол , видяхме с Вера Су ,невероятно бързи и адекватни действия, опс бездействия!

27

чашкоФ май пак спешно е надигнал дамаджаната...ако става въпрос с дискредитиране на избори това най-добре го могат от БСП и мутренската колегия на Мая Костинбродска, която опорочи едни избори с Костинбродската си афера и наля дезинформация дори в деня на изборите, което доведе БСП на Власт с мандата на ДПС, а пръстчетата на Сестра галева и Импексова посочиха Пеевски за Шеф на Данс...та и проверките на рашкоФ се плъзгат по тая плоскост, по линията на ДС и тъмно-червената номенклатура от Прехода..

26

Рашкоф

преди 2 години

ще установи, че малоимотни са разнасяли машини с торби и чували и ще обещае подробности утре.

25

Анонимен

преди 2 години

Международните МОШЕНИЦИ, К.Петков и Василев ,веднага да бъдат арестувани ,за организацията на този ГНУСЕН проект ...

24

Беновска пипа

преди 2 години

Проверката ще покаже, че всичко е наред. Това не са машина, а дамаджани с ракия. Рашков се запасява за дългите зимни вечери!

23

Анонимен

преди 2 години

Да не пипнете нещичко, докато проверявате, ей.

22

До 14

преди 2 години

Четири години като министър-председател първи мандат, политическият светец Бойко Методиев Борисов се оправдаваше с наследството на управлявалата 4 години Тройна коалиция. Шест години и шест месеца (от 2014 г. до четвърти април 2021 г.), същият Бойко Методиев Борисов оправдаваше провалите на своите правителства с тежкото наследство на кабинета "Орешарски", управлявал по малко от една година и три месеца. Не беше ли казал народът, че с каквато мярка мериш, с такава ще ти отмерят?

21

Един от митинга

преди 2 години

Тарашков един надут комунист умиращ от желание да върне старото статукво от преди 10 ноември 1989година!СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ ТОРМОЗ!!!!ВИЕ СТЕ ПОЗОР ,СЪД И ЗАТВОР! ИСКАТЕ ГРАЖДАНСКА ВОИЙНА НА15 НОЕМВРИ ЩЕ Я ПОЛУЧИТЕ!

20

Анонимен

преди 2 години

Радев ,сложи вълка Рашков да пази стадото, а К.Петков и Василев ,спокойно да организират и извършат ФАЛШИФИКАЦИЯТА !! НО ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ СПЯТ И ИМ РАЗКАЗАХА ИГРАТА ...ГЕШЕВ Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЪ !!!!!

19

Подлеций

преди 2 години

Фалшификациите са толкова стари, колкото стар е и светът. Всичко може да бъде фалшифицирано! Всички избори могат да бъдат фалшифицирани, независимо по какъв начин ще бъдат проведени. Така че не се учудвам че и тези избори ще бъдат наистина честни.

18

Анонимен

преди 2 години

Наздраве другарю Чашков!

17

Анонимен

преди 2 години

Ако машините бяха огромни и неподвижни разбирам да купите части за подмяна при нужда, случаят обаче не е такъв. Счупи ли се една машина в момента никой не може да ме убеди, че ще вземат части от работеща да поправят повредената. Действието ще е смяна на едната с другата докато има здрави машини и после от счупените да се вземат части. А какво ще има на подменените машини ще е интересно да се провери СЕГА, а не след изборите

16

Анонимен

преди 2 години

Това хуманоидно подобие защо дори се опитва да симулира дейност. Цяла България знае за що става въпрос, а най-неприятното е че стотици хиляди одобряват. Държавата ще се оправи най-рано на куково лято.

15

Анонимен

преди 2 години

За тези машини се говори от няколко дни, Чашков ще назначава проверка днес.

14

Анонимен

преди 2 години

Rашкоффф, доложи

13

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно, как човек който вече повече от 6 месеца не е на власт обявява държавни поръчки и купува машини с държавни пари? Другото което се чудя е, след колко време новите управляващи планират да поемат някаква отговорност и да спрат да се оправдават с предишната власт. Година, три, десет?

12

Анонимен

преди 2 години

Г-н Рашков трябва да останете вътрешен министър и след изборите защото на ред за проверки са някои Ваши колеги работещи в комбина с горските от дървената мафия. След 30 години демокрация гори вече не останаха по планините и всичко премина границите.

11

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, Рашков се усети на 10тия ден. Като с Вера СУ - и за него на 10-тия ден разбраха.