50

Dinosaurus

преди 2 години

Леле, какъв разбирач!!! От министри на строежите до манипулиране на изборите с фалшиви машини. Да пита Мая, тя разбира от фалшиви бюлетини. Нчкой да си спомня, че единствената задача на президентското служебно правителство беше да организира прозрачни и резултатни РЕДОВНИ избори за НС. Вместо това: хаос, криза, лов на вещици и трети ИЗВЪНРЕДНИ избори, след които пак няма да се състави легитимно правителство и "оставаме честно на власт, ура, другари!"

49

4epa

преди 2 години

РАШКОВ РАЗСЛЕДВА РАШКОВ !!!!!!!

48

Сосидж

преди 2 години

Хаха на тоя не му бях виждал снимка. Има същото тупе, като на Тръмп

47

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ЩОМ ИЗБОРНАТА МАШИНА ПОКАЗВА ПО-МАЛКО ОТ 99,9% --КАТО ПРИ Т.ЖИВКОВ ЗА РУНДЬО , КИРЧО И КОКОРЧО ....ЗНАЧИ Е ПОВРЕДЕНА И ВЕДНАГА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ!

46

CriticusMagnus

преди 2 години

Евала! Време беше... Разбира се, такава проверка идва с голям риск за сметка да избяга някой продавач в бакалия-"търгуващ с гласове" в село около Кресна... Дано не остане несплашен, че не се знае!

45

СКЛАДОВЕТЕ НА РАДЕВ.

преди 2 години

С МАШИНИ ОТ ВЕНЕЦУЕЛА.. ПРАЩЯТ

44

Аз

преди 2 години

Мани се пияннн комунист с 19 имота , мача е ясен , хората нямат избор Радев печели , сменихте мутрата с корумпирани ДС агенти и тяхното лице за пред хората Радев , но да стане промяната колко хора загубиха работата си , цените -свибодно падане , от митницата всичко при копринката , евала , гласувайте за Радев и не мрънкайте

43

Анонимен

преди 2 години

Спешна ,спешна ,след една седмица колко да е спешна?

42

дамаджан

преди 2 години

Почна се. Предишните управляващи са виновни за тези машини! Въпроса е: Кой наложи машиното гласуване?

41

Луди жаби

преди 2 години

За всичките там наредени за лапане вие сте само едни жаби квакащи безсмислено в блатото!Кваак...кваакк..крякайте си жаби там в блатото не ни пречите!30 Години в блатото и тинята а щъркелите само обикалят важно и чакат да ви хапнат!Кваак..кваакк!

40

Анонимен

преди 2 години

Защо ПП, ДБ и ИБГНИ не искат да се броят контролните разписки от машините? Отговора го знаете предполагам. За да може да манипулират резултатите разбира се.

39

Анонимен

преди 2 години

"...действията на "Сиела" са преднамерени и трябва да се изследват връзките между фирмата и предишните управляващи."===Нещо не виждам логиката тук. Нали точно предишните управляващи сигнализираха за тия машини? Що за изказване на Дерменджиев?

38

Krom

преди 2 години

Няма особена логика! Нали обвиняваха Борисов за ромския вот и машините трябваше да дадат превес на умните и красивите? Три поредни избора правите с тея машини - каква ви е връзка патила? И сякаш нямаше до сега да им биете шута, ако знаехте за връзка с Борисов? Нещо се наплетохте.

37

Рашков

преди 2 години

Герберасти къде са милиардите? Дали от фирмата доставчик не са приятелчета с вожда? Моля отговорете

36

Анонимен

преди 2 години

Рашков, я обясни защо изобщо нямахте информация за допълнителните машини, а се наложи бившият премиер да ви уведоми. Как така МВР няма информация, а някой друг има? Обясни бе, Рашков!

35

Анонимен

преди 2 години

Ще става една нагласена история стой та гледай, мамата си трака ... ЦИРК!!!

34

Анонимен

преди 2 години

А фигуранта къде е, защо не се изкаже за незаконните машини? Сигурно са бесни, че бяха разкриха и плановете им няма да се осъществят. Сега Галъп каква прогноза ще даде за юмрука Радев?

33

Анонимен

преди 2 години

А според вас на колко ракии е това на снимката???

32

....

преди 2 години

Ей няма такава държава , хиената и чакалите му какво ли още ще измислят както и дпс за да спечелят изборите и да крадат още България . Ха ха ха

31

Рашкуф

преди 2 години

Наздраве