14

Анонимен

преди 2 години

Направете това, което е добро за България и населението, такава коалиция, която ще донесе просперитет на страната и хората, не се съобразявайте с никой, нито с натиск от където и да е, когато се отнася за страната, защото хората , народа, ще минават през това изпитание,страдние или просперитет,труд, ние ще минаваме този път, а не тези, които ви налагат решения и на които им е все едно какво ще се случи с населението и България! Вразумете се и изберете по-доброто за всички хора в България!

13

Анонимен

преди 2 години

Такае никой не ни знае ама на края се броят само оцелелите видове, то и динозаври май е имало на плоската планета разправят.

12

xaxsasбв

преди 2 години

Навън сме невидими. Особено в Северна Америка всички ще ти кажат, че са чували за Гърция, Албания, Румъния, но кажеш ли им България остават като попарени. Великата българска държава е велика само в нашите глави и то само докато сами желаем да поддържаме тази илюзия. За последните 20 години всички видяхме милионите хора избрали да напуснат родината заради липсата на ценности в масовия българин. Самозабравило се племе, което паркира в градинката пред входа не е достойно да бъде споменавано.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 И какво ти е направил, че го мразиш, или става дума за примитивна завист и самоосъзнаване на собствената "стойност" превърнала се в омраза?

10

Анонимен

преди 2 години

Искам преди лягането пак да кажа колко мразя слабоумния от Банкя за да си легна спокоен!

9

Анонимен

преди 2 години

Работя в фирма дети контактуваме с тия от северната привинция, единственият начин тия *** да ги подкрепим за европата(нарочно с малки букви) е ния вече да имаме план за махането ни от там.

8

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе гледайте какво ви казват, направете това, което е по-добре за България, съберете се и направете такава коалиция, която е добра за населението и България! От това зависи бъдещето на България!

7

Анонимен

преди 2 години

За макетата сме татари и фашисти, на нас не ни пука за тех, щото са сърбомани, ама на тех им пука :)))

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Напред,Боян Расате! Нека е Реал и Спийд Метъл входът ни към Възрождението на Майка България! Само аз и после ти защитихме с цената на арести Децата не само на България,а на света! Все ми е тая колко ще гласуват за теб и дали ще спечелиш. Гласувам според делата,а не според вряканията на разни преяли мързели и продажници в политиката. Имаш моят глас! Никой освен нас не казва нищичко за безумните размери на педофилията в Майка България. Никой освен нас!

5

изпьрдян

преди 2 години

мериндйеистра6но впе4атление ми праи6 с некви 4ирепи

4

Либерал

преди 2 години

Основните приоритети на новото правителство трябва да бъдат пълна подкрепа за еврочленството на Македония и спасяването на бежанци в беда.

3

Pomak

преди 2 години

Нека на 14.11. да бием здраво шута на гербаводепесарските крадци и мафиоти!

2

Асан

преди 2 години

И за пачките също :)))

1

Асан

преди 2 години

Тиквата и Шкембе войвода са най големите македонци :)))