34

ББ

преди 2 години

До xaxsasбв"сами си унищожихве държавата" вие го казвате...и какво направихте за да спасим държавата си?какво ще направите в неделя за да я спасим...какво ще направят милионите наши братя за да я спасим в неделя?...ще продължат да вземат по 50 лева...ограбени от тях...плащайки си кръвен данък в 21 век?..прогонват децата ни от домовете ни дпс-гроб!.."свободният свят" гледа алчно и финансира геноцида над Народа ни от 30 години!.."демокрация" насилваща ни да плащаме водата и въздуха ...геноцид!

33

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв Щом не си създал деца, нищо не си разбрал, първо си създай деца и ще разсъждаваш по друг начин, някои политици се кротнаха, когато им се родиха деца, преди това бяха много наперени, но с грижата за деца, човек се променя и започва да разсъждава по друг начин за света и живота, оценява и малките неща.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да внасяме инфлация от еврозоната. Трябва да се откачим от валутния борд щото иначе ще връщаме техните огромни дългове. Българина не може да понесе още един хрантутник и то като западняка с неговите социали и субсидии . Това може да се спре с напускане на борда и друга фискална политика . Анти гербераска политика .Без банка за раздаване и без купуване на медии с парите на народа.

31

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател На мен от всиките , Корнелия ми харесва като лидер и партиец, опита се веднага да разговаря с останалите партии, не се джафкаха за постове, като други, а първо се опитаха веднага да внесат законите в полза на населението и да решат някои проблеми, доколко успяха е друг въпрос, успяха до някъде, но по делата им ще ги познаете, а донякъде и по приказките!

30

xaxsasбв

преди 2 години

До 43 - О повярвай ми проблема е много по-повърхностен от колкото го изкарваш. Тока дали ще е 10 или 15 е без значение. Все пак ние сме едно малко забравено от бога общество, което трябва да си знае възможностите в световен мащаб. Не може българите хем да изливаме милиарди на ден за бензин и за цигари, хем да искаме нещо възвишено. Мен ме е срам да си създам деца и да ги пусна да играят между паркиралите автомобили знаейки какво е било до преди 15г и знаейки, че сами си унищожихме държавата.

29

Наблюдател

преди 2 години

Къде видяхте лидери бе, лигльовци-журналисти ? Къде ? Кой е лидер - сестра Галева ли ? Партийния секретар Свиленски или Кокорчо Измамника ???? Що за подигравка с интелекта на стадото ???

28

xaxsasбв

преди 2 години

До 33 - добри точки подхвана за контрола знам какво имаш в предвид. Рано или късно забраните и законите стъпват там където се прекрачват моралните граници. Тук ще стане същото и то не заради всички, а заради шепа хора, които не осъзнават отговорността да бъдат свободни и аз напълно го подкрепям. Никой в Западна Европа не страда от прекомерен контрол, тук просто демокрацията е млада и стотиците хиляди, които не владеят чужди езици намират комфорт и смисъл само задоволявайки егото си.

27

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв Не е толкова пъвърхностен проблема ,колкото си мислиш. През соца , България беше много по-развита и на по-високо ниво и по-свободна от европейските държави, защо преди можеше, а сега не става? Не опира до желанието и манталитета, а до средствата и натиска отвън върху България, една АЕЦ Белене не можахме да си построим и сега да няма криза с тока!

26

Анонимен

преди 2 години

И ся ко ? Възраждане и всички останали. Ква промяна предлагат тия ? Пак чувам ,,бизнеса,, Няма да има промяна без Възраждане но това е хубу . Нека българина да му го набутат евро атлантиците глобалисти та после никой да не гласува за тях.

25

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв А ти не разбираш ли, че всичко е заграбено в България от чужденци и не дават пари за развитие? Бойко може и да е свил малко, но всичко отива за плащане в чужбина, един вид рекет и оставят държавата ни без средства за развитие Пари има, но ни ги ограбват!

24

Анонимен

преди 2 години

Направете коалиция, която ще бъде най-добра за България, а не в полза на чужди интереси, постройте и АЕЦ Белене, защото ще имаме енергиен колапс и няма да имаме собствена евтина енергия, създайте цехчета, интернет фирми или някаква друга работа в районите, където няма работа или е зле платена,дайте на дребни стопани и дребни, средни фирми средства или техника, да се занимават със селско стопанство

23

xaxsasбв

преди 2 години

До 31 - Тези институции са следствие на осъзнатоста на народа населяващ територията на дадена държава. Аз не съм против подобни институции. Казвам, че на фона на всички държави, които съм посещавал българите сме изостанали. Но не технологично, а чисто емоционално и физически. Повечето българи в България трудно връзваме повече от две изречения. В икономически план няма как да очакваме някакви магически заплати докато нацията не се научи да говори на общ език със Запада.

22

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбвЗащото се следи всичко и имат контролни органи, отговарящи за всико, живея в Германия, и други държави в Европа посетих, паркирай неправилно и след малко, ще ти хакнат глобата, но и прекаления контрол изобщо не е добре, ама никак, едно прасе няма да можеш да си отгледаш или да си насадиш каквото искаш в градината си, няма да може да се изкашляш даже, без да искаш разрешение, точно това харесват някои чужденци в България, че все още не е до такава степен ограничено, както в други дър

21

xaxsasбв

преди 2 години

До 20 - Аз като не шофирам и се движа пеша вземайки четири пъти минималната заплата го правя заради липса на средства, липса на държава или заради осъзнаването, че моите лични нужди не бива да бъдат задоволявани за сметка на общите? Много е лесно да си купя 5 автомобила и да ги паркирам около входа, но ще ме глозга, че замърсявам природата излишно. Вероятно не е въпрос на национална идентичност, а на приоритизиране на реалността. Българин, китаец, разтривки за лека нощ навсякъде всекви.

20

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбвЗащото в другите държави има контрони органи,които следят за реда,а не са оставили населението да се оправя само в градовете и селата, например в Германия има "Орднунг замт" , те се занимават с тези неща, като имат телефони за свръзка и с други органи - полиция, пожарна, болници, други контролни органи и т.н. В България е оставено на самотек, но и прекален контрол не е много добре, има държави, в които не можеш да се изкшляш, без да искаш разрешение от някоя институция!

19

Анонимен

преди 2 години

Честит празник братя българи. Преди 32 години България отново стана свободна страна.

18

xaxsasбв

преди 2 години

До 20 - Човек на който му липсват средства може ли да си позволи да шофира като робот по цял ден и да паркира под прозорците на съседите си със фас в устата и с три торби с пиене и мезета? Държавата е всеки един от нас и я градим с всяко едно съзнателно или несъзнателно действие. Живял съм в много държави на Запад и това, което говориш с паркирането не е истина за нито едно място. Не съм видял паркирала в калта кола в САЩ, Испания, Франция, Холандия, Чехия, Италия, Дания, Унгария дори в Гърция.

17

Герберски трол

преди 2 години

Ко?!

16

xaxsasбв

преди 2 години

Сам по себе си българина не е лош, просто се преструва на слабоумен. Защо българите в САЩ, Германия, Швеция, Люксембург рециклират, а тук пушачите хвърлят фасове по улицата? В Холандия, Франция, Италия, Чехия българите карат колелета и се движат с метро, в България масовия шофьор е с атрофирали крайници, предпочита да паркира в градинката пред входа и да си избърше обувките в стълбището на входа. Българите просто масово сме забравили, че функцията ни е да се грижим за природата и живеем в илюзия

15

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбвНапротив, грешиш, чувства се липса на държавата и средства, това е проблема. Не си мисли, че няма хора и в други държави, които паркират където им падне например, но има държава, която държи контрола,реда и закона, включително и за паркирането, която решава и проблемите на населението, а не чака гражданите да се оправят само сами, като в джунгла на самотек.