54

Анонимен

преди 2 години

До ББ Ти не си българин , личи си граматиката и правописа.

53

Какво търси

преди 2 години

На този дебат какво търски изправената мутра от ИеБниГи - сестра Галева. Тя носеше ковчези и бесилки заеедно с другите изправени мутри, а преди това снесе Костинбродската афера - само лъжи, измами и манипулиране на старчески умове.

52

ББ

преди 2 години

До До 63 ББи Апостола не е бягал...жертва се...и ще живее вечно докато има Българи по Света...и има България...бягат страхливците и предателите!...презряни са навсякъде където и да отидат!

51

ББ

преди 2 години

До До 63 ББвизираш пеевски и обслужващият го борисов...дпс-гроб троловете пренасят дебатите на нива...зооекземпляри...да обаче Българите имаме визия как искаме да живеем...доган и боко и шефа им пеевски...никога не ни попитаха как искаме да живеем!...налагаха ни...купуваха...и продължават...пазени от гешевци...шепа крадци са обявили война на България...убиват ни...манипулират ни...14 е деня на Свободата за България...да убием мафията,тя ни убива от 30 г.!

50

До 70

преди 2 години

Аха, но това си е само твое мнение което не е меродавно за милиони българи. Комунистите и техните наследници съсипаха държавата , магазини празни ,купувахме мляко на децата си с купони и това много преди ЕС и НАТО.

49

Анонимен

преди 2 години

Василев като пусне чужденци в бг, българите ще останат безработни и ще се изнесат.

48

Анонимен

преди 2 години

В самата България а не в Цариброт няма влакове и се раждат по 0 деца по селата. Този ЕС е сбъркан и трябва да бягаме и се направи държава с развити села и провинция като преди 10 ноември.

47

Анонимен

преди 2 години

Вече репертоара го научихме наизуст - дъвката са НАТО,ЕС, евроатлантически ценности(един Гопод само знае какво означва това), комунисти, зелена енергия , а кога ще говорите за проблемите на България и да подкрепите населението, населените места, да им решите проблемите, да развиете икономиката и туризма, селското стопанство и верига магазини и пазари за българска стока, българската енергетика, евтини български жилища на изплащане, връщане на концесии, спиране на грабежа.

46

До 63 ББ

преди 2 години

Децата на много от нас напуснаха и продължават да напускат държавата и с това доказват ,че са по далновидни от нас. Няма да гласувам за шебеци с по ниско IQ и от амеба.

45

Анонимен

преди 2 години

Политическите демагогии никога няма да се свършат на този свят . Трети райх , комунизъм а после и четвърти брюкселски райх .Това не е последната политическа демагогия а е само поредната. Ще оцелее този който си гледа интереса а не скача в демагогиите например Швейцария . А някой да казва че няма лесен път наречен ,,членство,, и че трябва всичко сами да си правим а не да внасяме ф16 на тройна цена ? Нищо лесно няма в този свят ааа нищо ,,членство,, исках да кажа ;)

44

Анонимен

преди 2 години

Българските политици нарочно правят всичко възможно да отвратят хората от себе си, хората окончателно да спрат да гласуват ... и на избори да участват само платени партийни ***. Това е хитра стратегия, но завършва с бесилки и кръв ...

43

ББ

преди 2 години

"Честито" Майко Българио...децата ти...в 21 век...срещу 50 лева,ще гласуват за Мустава президент ага...имащ прародина турция...подкрепян от "патриоти" с апартаменти,"възрожденци",атакисти,мвро агенти...все ен.ча.е!Братя съдбата на България...на децата ни...е във вашите ръце!Гласувайте за децата си!Бог да пази България!

42

Анонимен

преди 2 години

Най лошото е че младите ще платят цената на еврочленството на дъртите. В България се плаща много тежък дъртофелски данък. Новите поколения трябва да плащат за политическите демагогии на старите. Така ще се свършим като народ. Ако не излезем от валутния борд стандарта на българина много рязко ще падне щото ще трябва да връща и чужди дългове. Политиката на ЕС е същата като на СССР с централно планиране но дадено на феодали. Политиците да решават кой да става феодал а не пазара.

41

Анонимен

преди 2 години

Тези дъвки за НАТО и други подобни, ги слушаме години наред, също и глупостите кой бил комунист и друг - ист, писна ни! Кога ще защитите българския интерес, не само чуждите, кога ще построите Белене и българската енергетика, да построите и ЮП, за да има евтина енергия и евтино българско производство, евтина и чиста българска храна, кога ще създадете производство и промишленост с високи заплати из цялата страна, кога ще построите инфраструктурата, кога? Защо дадохте на чужденци да участват в ЖП

40

ББ

преди 2 години

До Анонименотчаяни *** на боко и доган...е.ат мам.та ни,"комуниста"РадеВ...завърши ВВА в САЩ,говори няколко езика за разлика от мутрата с джипа раздаваща пари ограбени от Българите!...боко строи руски потоци и краде от тях,боко си има прокурор и бизнесмени с аванси за стотици милиони от обществени с които си купува власт...обслужва чужди интереси...предимно турция и русия...ама на 3 март бе наведен на килимчето пред султана..това ли е..българин,Радев бе на Шипка с Народа ни...Президента ни

39

Анонимен

преди 2 години

На такъв дебат герб не трябва да бъдат допускани, те вече нямат думата.

38

Анонимен

преди 2 години

В България, функциите на държавата са иззети от външни сили, които се борят помежду си и понякога налагат решения, напълно несъвместими с българския интерес, дори вредящи на българския интерес, трябва да си ги върнете обратно на българското население и на държавата, да организирате и малки,средни фирми из цялата страна, за да не се обезлюдяват цели райони, да развиете туризма в планините, българската енергетика, бизнес, стопанства,цехове

37

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха ..раздаващата Нинова...а нещо за пеевски и връзките им...за доган и дпс мафията?...тишина...раздава пари като...боко...ама от нашите...Нинова нещо за грабежите...нещо за съд на грабещите Народа ни?...тишина...ще ни раздава от ...нашите пари...нелепо!

36

Анонимен

преди 2 години

я си ///***...мата не ме интересува вече БГ комунизъм в пълна сила с РАДЕФФФФФФФФ

35

Ама

преди 2 години

Какви лиери бе, що за глупости, България в последните години е имала само един истински лидер - Бойко Борисов !