15

Хъс за корупция, а?

преди 2 години

Я пак да цитирам моя бивш съученик, който си заряза бизнеса тук и отиде да си кара старините при дъщеря си отвъд океана: "Ако не пълниш мазните лапи на гробарите, *** да целуваш иконата на Св. Николай Чудотворец, защото ще имаш нужда от чудо, за да печелиш честно." Това им е електоратът - раздутата покварена администрация и доволните семейства заедно с ордите братовчеди на тарторите във всеизвестните квартали. Хайде не, нагушиха се до пръсване и загробване на страната.

14

Жалък народ

преди 2 години

Вижте лицето на снимката! По-семпъл селяндурин никога не е бил на власт в България. Дори Тошко от село Правец беше по-интелигентен. В Европа такъв не може да стане нищо повече от охранител в дискотека или полицайче.

13

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ НЕЗАСЛУЖАВА ДА УПРАВЛЯВА НО НЯМА И НИКАКЪВ ШАНС, ЗАЩОТО ЗЛО РАДЕВ И ЧЕРЕПА СА ЗАЕДНО! ЧЕРЕПА КУПУВА НЕРЕГИСТРИРАНИТЕ МАШИНИ С КОИТО РАДЕВ ЩЕ ВЗЕМЕ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ГЛАСОВЕ В НЕГОВА ПОЛЗА И ТАКА ЩЕ ВКАРА И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМЯНАТА В ПАРЛАМЕНТА ПОДКРЕПЕНА ОТ 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА ОТ ОТКАЗАЛАТА СЕ БОЖКОВА ПАРТИЯ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО!

12

Анонимен

преди 2 години

При герб държавата това е партията. Като ги изтържеш от държавата кво ще правят ? Те за нищо не стават. Ще бъдат принудени да идат в Европа а там трудно се гласува. И на герб им остават само ромовете. Така се убива всяка една мафия ;) За спасяването на ТЕЦ овете герб плати от наще пари над един милиард лева .Тези хора гласуват под строй за герб защото ни ограбват ;) Просто трябва да се изчегъркат герб от държавата и готово .

11

Анонимен

преди 2 години

Герб няма да спечелят. ПП, ще е първа сила.

10

:

преди 2 години

Очаквам Българина да гласува за бодигарда на другаря Живков, бившето УБО, и шеф на "охранителна фирма" - охраняваше искащи и не искащи. Все пак какво по-донбро от това може България да роди.

9

Анонимен

преди 2 години

Престанете да ми го показвате този торбалан, че ми се повръща. Щял да спИчели. Той *** и електората му ***. Лика-прилика са.

8

:)

преди 2 години

Калинките и ромовете са единственото, което остана на Боко. Но няма силна патерица, а и неговия резултат е нисък вече. Колкото и ромове да купи, колкото и *** от администрацията да гласуват за него... той е политически труп. И да се надяваме бъдещ затворник.

7

Анонимен

преди 2 години

Кадъра на Костов - Даниел Митов ли ще е кандидат премиера на Бойко?

6

баба мара

преди 2 години

герб получава мандата и веднага го връща да не се мотае 7 дни никои няма да гиподкрепи хората са отвратени от 12 години прос-то-тия чекмеджета пачки пищовиот-врат

5

Нищожества

преди 2 години

Kаква интелигентна физиономия ни гледа от снимката!

4

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев не беше изтипосал измислените ПП, другите партии имаха шанс, но се обедихме, че ДС си властва и сега :)))

3

Кметът

преди 2 години

И първи и последни все тая,ще духат супата.

2

Професор

преди 2 години

ГЕРБ ще спечели изборите с огромно мнозинство и заедно с патриотите и ДПС ще управляват. Още отсега честитя изборната победа на ГЕРБ и новия Президент Анастас Герджиков обединителя! Победа!

1

ГЕРБ

преди 2 години

Ще ще