155

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

До АБСУРДИСТАН--- Наистина изглежда абсурдно хем Радев да спечели за президент, хем ГЕРБ за парламент. Но имам обяснение - мнооого обичаме да сме с победителите.Нито примери от миналото ни интересуват, нито програми на партии, гледаме каквото ни кажат проучванията. И така 32 години гласуваме за колониална администрация и сме потънали в мизерия.

154

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ДА СЕ ВРЪЩАТ ЗАЩОТО ЮМРУЦИТЕ НА МАФИЯТА СЪСИПАХА НАРОДА СИ- МАХАЙТЕ МАШИНИТЕ НА МАДУРО- В ЕВРОПА С МАШИНИ ГЛАСУВАТ САМО 1% И С НАС 2%....

153

Анонимен

преди 2 години

Радев е червен , не им сменяйте цвета и цветовете на БСП!

152

Анонимен

преди 2 години

Борисов пак с пирова победа! С още по-малко места от предния път, когато беше втори :D

151

Алекс

преди 2 години

Както винаги резултатите на изборите ще са съвсем различни от прогнозите.Толкова си могат наште "социолози".

150

Щирлиц

преди 2 години

Отблъскваща личност.

149

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ и БСП на власт!

148

Анонимен

преди 2 години

С Борисов без Борисов все тая.Материал няма.

147

Анонимен

преди 2 години

А ве гласувайте си както си искате ама от мен няма да получите никакви евра повече нищо няма да превеждам повече в БГ мойте хора ще ги измъкна до месец..... да ви ЩЩЩЩЩЩЩЩ

146

Следващ

преди 2 години

Колкото можа Борисов-направи! Днес е време да дадем и други да се опитат в управлението на държавата! Слагаме новите "спасители" на власт и гледаме сеира! Ако успеят да направят повече от Борисов - добре ! Но правят ли по-малко от Борисов - в кауша за назидание и да се връща държавника Борисов !!!! Това е истината , другаре !

145

...

преди 2 години

Като чуя "построихме ви магистрали" и "защитаваме християнските ценности",веднага сменям източника...

144

Наздраве Приятелю!

преди 2 години

До КРИВИ СМЕТКИ! - много се размечта ти. Да не си си отворил бутилка с ракия? Наздраве!

143

Работещо Решение

преди 2 години

Работещото решение за крадците от ГЕРБ е да се отрекат от мутро-идола си и да клекнат на народа... и ако могат да си държат главата по-ниско. Защото след тези избори нищо за тях няма да е същото. Няма вече ремонти на ремонта, няма вече суджуци, няма вече кюлчета. Асен и Киро не ядат суджуци. Време е за истинска промяна. Разбирате ли какво ще ви се случи, господа крадци? Искам да ви помогна. Тука настъпва Биг Брадър. Няма вече джипове джетове. Разбирате ли го добре???

142

КРИВИ СМЕТКИ!

преди 2 години

Русо-робите тържествуват още от сега, без да си дават сметка, че предстоят събития, които ще объркат надеждите им.Идва време, когато съдбата на Европейска България няма да зависи от политически неграмотното население с промити мозъци още от комунистическите кръволоци. Простотията у нас ще бъде игнорирана със закон. Ние сме част от Европа и завинаги ще бъдем част от цивилизования свят и времето ще покаже това.

141

Прави са от ГЕРБ

преди 2 години

Това няма да са редовни избори. Това ще е референдум дали Радев да се саморазправи с Борисов и обкръжението му. Огромна част от българите искат точно това. Причината? Причината е, че Борисов се мисли за богопомазан, защото еднодневката Гешев му пази гъ3a. Започва да става много дебела работата за герб. Цирея е голям. Ще дестабилизира държавата - дестабилизирате държавата заради един мързеливец с его, голямо колкото планината Рила.

140

Истината:

преди 2 години

Никой нямаше да гласува за Радев, ако нямаше такъв неистов рев от ГЕРБ. Честно ви казвам. Никой. Сега най-силния кандидат щеше да е Лозан Панов. Но ГЕРБ си избра за враг Радев - по-лошия за тях вариант. Защото Панов щеше да им гарантира легитимна присъда. Радев ще се саморазправя с Борисов. И никой в България няма нищо против това. Разбирате ли какво ще ви се случи?

139

Губещ Борисов

преди 2 години

Трудно е за гербаджия да приеме факта, че Борисов е слаб и губи, но това е самата истина. Не ви е виновен Божков. Отворете си очите. Борисов краде като сатрап.

138

А бе

преди 2 години

До АБСУРДИСТАНКое не разбра?Че гербавите и депесарите са като прокажени и никой,освен техните 25% и съответно 10% не ги иска!За управление трябват 42-48%(според конфигурацията) и няма откъде да ги вземат.

137

Далай Лама

преди 2 години

По-долу някой е сложил звездички на името на партийката на Манолова - ЕБНИГИ . Защо , кое е лошото на името им? И им отива !

136

Далай Лама

преди 2 години

Много ми хареса : "Партийката" *** ГИ вече се преименува на " Ние си отиваме" ! А иначе който е топнал червея в дупката на Мая , да се прегледа! Не се знае какви болести е прихванал!