135

Трагични Калинки

преди 2 години

Трябва да си тотално зле, за да гласуваш за макака на снимката :)

134

стоян

преди 2 години

Какво правителство.Скоро Боко Тиквата и Матю Хари ще отидат при другаря си бай Ставри в централният затвор.Крайно време е да видим осъден политик в затвора.И това ще е Боко Тиквара.

133

Анонимен

преди 2 години

Нещата стават прозрачни: 27 ченгета направиха голям пробив - да омаскаряват 2 години Борисов и герб, измислиха и направиха дори смешното видео за тъпоумници, но вече не се крият. Явно е - подлъгаха Слави, или по-точно изманипулиран е. Исмислили са и гласуването с машини, най-простият начин да манипулират вота, та чак и фалшиви машини купиха с нашите пари. Нито пък ще гласувам за оня с 19 елитни имота, купени с чиновническа заплата. Само тези 27 +19 факта ми стигат. Хунтата - вън!

132

Киро и Асен

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната

131

Ахъ

преди 2 години

Мая Галева Костинбродска -"Ние си отиваме!"

130

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

До РАДЕВ Е ФАЛШИВ ГЕРОЙМАИАК Ти и ТЯ!!!

129

Влади

преди 2 години

Вчера П.Симеонов сравни изборите с пералня , с всеки четвърт оборот образът на ГЕРБ се очиства и на "матриала" му светва къде е истината. Сега, обаче ни предстои студена, гладна и болна зима, в която "мъдрият" БГнарод по трудния начин ще я разбере тази истина. А, на тия избори партията на отровното трио и мазната фуния(ММ) отпада. На следващите Славуца и май.муната. После, Пинокио и Жабата. Така е...

128

АБСУРДИСТАН

преди 2 години

И гати абсурда. В един и същи ден ГРЕБ печели парламента а Радев става президент? Значи хиляди гербаджии ще отидат (!) до урните, ще пуснат парламентарен глас за ГРЕБ но (!) или няма да гласуват за президент или ще подкрепят Радев (?). Може ли някой да го обясни това???

127

Надблюдател

преди 2 години

Докараха българина до просешка тояга! Ще се чуди как да изкара зимата! А превратаджията Радев и неговите плювачи само повтарят мантрата..."Важното е ГЕРБ да не са на власт"! Не ГЕРБ са ви проблема на вас нещастници, а тия които са гласували за вас ,ще ви бият шута!

126

Да бе,

преди 2 години

Червен Кольо пак се прави на "шаман"! Най-вероятно протърква ръце...напролет, пак избори!

125

Анонимен

преди 2 години

Нямам проблем с временното правителство и избори до дупка. Само и само мутрата да не се качи пак на престола.

124

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ!

123

Анонимен

преди 2 години

Били внесени 228 нови флашки за изборите.Оказа се,че не бил чул.Не било флашки,а прашки.

122

Анонимен

преди 2 години

Не пич, 12 години зарибяване. Полицаи, управители, кметове, държавни служители всичкото е поставено от ГЕРБ и ги е страх от чегъртането.

121

Анонимен

преди 2 години

Коя фирма внася 228 +100 нови коли за да ги ползва за резервни части на току що внесени 1600 нови коли от същата марка + още 8000, внесени преди 1 година. Радев и Рашката с 10те тоалетни за будали ни вземат. Време е да ги изхвърлим от властта на 14.11.

120

РАДЕВ Е ФАЛШИВ ГЕРОЙ

преди 2 години

ГЕРБ И ДПС , ВСЪЩНОСТ ВЛАДЕЯТ ГЛАВИТЕ И ДУШИТЕ НА МАСИТЕ У БЪЛГАРИЯ!А , ПОСТ-СОЦ-а...ТРЯБВА ДА УМРЕ И РАДЕВ ДА ГО ПОГРЕБЕ....!

119

Анонимен

преди 2 години

Спиме чудесно. Българите се видяха в пари откак ГЕРБ взе властта накупиха се ле ки коли не мога да мина през паркинга пред блока. Живяха спокойно и не се мразеха. Само комунистически от---репки като Радев могат да направят този хаос, тази омраза, тази инфлация и да ни заливат с лъжи колко хубаво управлявали. За машините, с които искат да фалшифицират изборите отделна тема.А пък януари кото ви дойдат новите сметки на хунтата ще се оцъклите. Да са ви честити.

118

анонимен ЛГБТ

преди 2 години

Да Христо,давай все така напред.Искаме си еднополовите бракове!И Прайда!

117

някой си

преди 2 години

Тук си " СТРАНДЖА" Гербере! Нали? И лобираш над младите душици,да гласуват за бившето борче и мутра др Борисов?! Как спите 2 мата вечер спокойно бре ГРЕШНИ душици? -:((( На тези избори,излязат ли поне 65 - 70 % от българите с вас е свършено!!!

116

СМЕХ...

преди 2 години

НЕ СЕ ТРЕВОЖИ БОКИЧ.....ИЗБОРИТЕ СА МЕНТАК!....БОРИ СЕ ЗА "СЛУЖЕБНА ПОБЕДА" , ЗАЩОТО КОВИДА ГИ Е ХВАНАЛ ВЕЧЕ ЗА ГУШИТЕ И *** КАТО МУХИ , ПО 150-200-ДНЕВНО !.....ЧЕРВЕНИТЕ АБОРИГЕНИ И ЧАЛГАРИ СА ОБРЕЧЕНИ--СОЦ-а УМИРА , КАТО НЯМА ПАРИ...И ГИНЕ ОТ КОВИД!