26

О хо хо

преди 2 години

БСП+ ДБ!!! ЧЕСТИТО НА ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА!!!

25

stiling

преди 2 години

Правителство ще има и то ще е коалиция на БСП , ПП, ИТН и ДБ. Друг е въпроса колко ще изкара преди да се изпокарат яко и да станат за смях. Това правителство ще обере много негативи, особено след 1 Януари когато трябва да вдигне цените на тока и парното за битаови абонати. А Корнито и тия около нея си имат лични икономически интереси и ще извиват ръце. Така, че горко му на народа като 4 изгладнели партии се наредят на софрата. Боци ще ви се види цвете в сравнение каковото Ви очаква!

24

ИСТИНАТА

преди 2 години

ЛОЗАН ПАНОВ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ВНУК!

23

Шефа

преди 2 години

Около Ристьо витае съмнение с Бойко ли е , с Доган ли е , за промяна ли е или търси стол да седне!Ето че нещата се изесняват , Ристе се "борил" да обсебе дясното , но май власт няма да види скоро!

22

Майна

преди 2 години

Кажи му Бойкикев и не го обиждай повече!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Тоз Педигрипал (Pedigree Pal) ще каже ли някоя нормална приказка ,в която веднъж другите да не му са виновни ?! И да не дамонстрира лоялността си кам бокича с море от глynocmu ?

20

Българин

преди 2 години

Мене ИБГНИ по ме кефат от ДБ.

19

Ццц

преди 2 години

Ицето е от стар Сомунистичиски род! МНОГО ТВЪРДО ЧЕРВЕН! Ролята му е да обере дясното крило на Червените. Нищо повече. Силно ограничен човечец.

18

Ех Панов

преди 2 години

Панов, питам вие сляп ли бяхте до вчера, че сега се сетихте да пишете тези писма до своите другари от ДБ? Не ги ли видяхте да обикалят по площадите заедно с Мая Общата и да целуват подметките на Радев, докато размахва юмрук? Не ги ли видяхте да подскачат като пружинки и да гласуват вече в две провалени НС заедно с БСП и ИТН? Не ги ли видяхте как се увиват около Киро Лъжеца и Асан Крадеца, дето ви пратиха Спецов Спеца? Лошо, много лошо от професионална гледна точка, за един съдия да е сляп.

17

Анонимен

преди 2 години

Този човек създава усещане за някаква жалка безпомощност... Може и да е свестен, но друго ни трябва в тия трудни времена.

16

Анонимен

преди 2 години

Ами човек с фамилия Бойкикев какъв да е, "демократ"?

15

Анонимен

преди 2 години

То по коментарите си личи, тия само ГЕРБ дъвчат и друго нямат. Играят за БСП и фигуранта.

14

Ццц

преди 2 години

50 ТО МИЛИАРДА НА ЕВРОПА, КОИТО ТРЯБВА ДА УСВОИМ, ИЗВАДИХА ВСИЧКОТО ДС НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И В ПАРЛАМЕНТА. АЛЧНОСТТА ВИНАГИ Е УПРАВЛЯВАЛА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ЦВЕТА И ВРЕМЕНАТА.

13

Анонимен

преди 2 години

От край време е очевидно че тези са контролирани от БСП и задачата им е да плюят ГЕРБ и да събират тротинеткаджии да си мислят че правят революция а те просто дърпат от вота за ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 2 години

Лозан Панов е недоразумение ... никой не знае нищо за Лозан Панов с изключение на малък приятелски кръжец от магистрати със сериозни съмнения за корупция.

11

Сата НАТО

преди 2 години

О, Domine, как е възможно такъв Арлекин да бъде кандидат за Президент!

10

Лозар Тъпанов

преди 2 години

Мноу мe е яд, aмa не знам за кво и зат'ва ше си измисля причина.

9

Анонимен

преди 2 години

Че те тия винаги са работели за БСП.

8

xaxsasбв

преди 2 години

Нормално изказване за работил в съдебната система и затварящ очите си за хиляди схеми в продължение на десетилетия. Не знам как въобще ДБ решиха да застанат зад този очевидно неприятен човек. Не че съм привърженик на ДБ, но го отчитам като голям автогол за идеите с които се асоциират и поне нагледно отстояват. Няма да гласувам, защото ме мързи да си изкарам лична карта, но гледам с интерес как се лаят. Политиката е странно забавна за обикновения работник.

7

Случаен

преди 2 години

Ко тана сега ;)