46

Мнение

преди 2 години

Лoзане,поне да беше излязъл един път в спретнат вид..лъснат избръснат че да хващаш око!С тоя неугледен вид на нечистоплътен клошар не печелиш симпатии!

45

Ем чи то те

преди 2 години

И с Борисов бяха в управление тези млади, умни красавци, които нямат работен ден извън НПО-та. Жаждата им за власт е огромна и неутолима.

44

И какво предлага?

преди 2 години

Празни приказки на кандидат-президент без никакъв шанс дори за балотаж. Може и да е добър юрист, но щеше да е по-добре, ако си беше стоял председател на ВКС. ................. А за съвместното управление с БСП: Т.н. партии на протеста имат избор: с БСП или с ГЕРБ. Очевидно второто е невъзможно. А БСП беше единствената опозиция за трите мандата на Бойко и ГЕРБ. Освен това БСП не веднъж е декларирала, че ще подкрепи съдебната реформа. А за социалната политика все ще се споразумеят.

43

Анонимен

преди 2 години

Кво иска Прокопиев ? ааа тъй де Панов . Нали ние му плащаме биткойните с тока от АЕЦ а . На Прокопиев копачките на биткойни харчат най много ток в държавата а ние му го плащаме с печалбата от АЕЦ за да става той милионер . Да кажи всяка една партия .Коя ще спре това . Ако се затворят и ТЕЦ овете на боко избирателите и няма нужда да се вдига цената на тока . Ама сега е времето да кажат защото пак ще стане някоя грешка и пак с протести ще трябва да ги гоним.

42

Бай Лозане

преди 2 години

машините казаха, че Радев трябва да спечели на първи тур. Затова на тебе ти дадоха само 7 процента, щото да не му се пречи. Разбра ли? Сажи нещо за новопоявилите се машини или не си чул и за тя?

41

Кире

преди 2 години

Ами евала. Не знаех за кого да гласувам за президент и мисля че си намерих. Да започнем да наричаме нещата с правилните им имена е добро начало.

40

Пян_Гъ

преди 2 години

ИСТИНАТА: Всички сметки за управление на БГ без ГЕРБ начело са утопия. Не е въпросът дали искаме, или не искаме да е така. Това е физичен закон - ПИРАМИДАТА НЕ МОЖЕ ДА СТОИ НА ВЪРХА СИ. За по-несхватливите - няма как да има стабилно управление без най-голямата и най-можещата партия!!! Точка!!! Ако не вярвате, ще се убедите, макар че вече трябваше да сте го направили!!!!

39

Илектурат

преди 2 години

Луууна...!Луна-Президент!Като ще е гарга да е рошава!

38

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Звучи правдоподобно изреченото. Затова избрах да гласувам за Боян Расате. Защото ми втръсна от "големи". Аз и друг път съм казвал,че животът е прекалено кратък ,за да се порасне. Порасналите са престъпници. Всеки честен човек пази и развива Детската Невинност в себе си. Аз съм Дете и ще гласувам за друго Дете-Боян. И двамата сме съдени,защото защитихме Българските Деца . Съдят ни евреи все пораснали и всевишни.

37

Shark

преди 2 години

Лозане, още не си станал никакъв и започна да разединяваш. Значи искаш да управляват ДБ с ГЕРБ, така ли. После Радев бил разединител. Вместо да призоваваш за обединение...... Този без да е никакъв вече поставя условия, а ако вземе да стане....!!!!

36

Анонимен

преди 2 години

За да се упралява България стойностно трябва да има единомислие за благополучието и развитието на страната а не пак да има тип махленска караница тези от БСП и тн са други не те не са други те представлявст една част от населението с разделение стигнахме до тук до под нулата до разруха само води плюенето

35

Анонимен

преди 2 години

Чак не мога да повярвам, че някой най-накрая тегли една на всички тия мишки в нашата политика.Лошото е, че това ще налее много, ама много гласове на ПППП.

34

xaxsasбв

преди 2 години

Троянските конници за евентуално ново правителство са Панов и Хаджигенов. Единия съдия, другия адвокат и двамата видяли и премълчали хиляди далавери. Другите като Харвардци, Христовци, Маи, Корнелии не са нищо особено, но са простовати-обикновени хора, които малко или много могат да се асоциират с идеалите за спокоен живот на простолюдието. Не знам защо Мая си го вкара тоя мишок Хаджигенов в хралупата, но се надявам да са с възможно най-периферно присъствие в следващия парламент.

33

Анонимен

преди 2 години

А с ГЕРБ и комуниста Борисов ли да управляват бре?Ако искаме правителство, значи всички без хунтата герб-дпс или се отива на нови избори.

32

Анонимен

преди 2 години

Ще управляват, и още как. Ристю Бойкики и Шиши Мирчев точно свикнаха да се тъпчат, как ще станат от софрата.

31

Лозанист

преди 2 години

Браво. Ще гласувам с чиста съвест за Лозан Панов. Най-накрая имам реална причина да подкрепя някого. Толкова силен политик, България не е имала целият преход. Изправи се сам срещу цялата помия и от двете страни.

30

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува на Прокопиев протежетата нито кой с кого ще управлява . Интересува ме цената на тока . ,,бизнеса,, ли гласува на избори или народа ? Да каже всяка една партия с печалбата от АЕЦ а на кого ще намалят тока ? На народа който трябва да гласува или на ,,бизнеса,, . Ама сега е времето всяка партия да го каже .Как да избират хората като не казват най важните неща ? Сега хората могат да работят през интернет . Там са на световния трудов пазар и никой няма нужда от ,,бизнеса,, на бойко .

29

Анонимен

преди 2 години

Т. нар. "Градска десница" са всъщност най-*** парчета от целия спектър.

28

Анонимен

преди 2 години

Боци ще ви се види цвете в сравнение каковото Ви очаква!----===----Цвете с боксерки или без боксерки? Всъщност няма значение, все е гнусно.

27

Анонимен

преди 2 години

Хахаха ... автогол със задна ножица от 30м. Гола вода им е скамейката на десницата. Затова и постоянно захранват с "кадри" мафиота - Биков, Сачева, Митев, Гърневски. Сега и Лозанчо кадрува за коалиция с ГЕРБ и ДПС. Алчни, жадни за власт, и готови да се изхрачат върху гласоподавателите си.