126

Биберон

преди 2 години

Умнокрасивия Христо не се ли усеща вече, че всички бягат от него и залага на куци коне. Това с Лозан съвсем го закопа!

125

до "начудения&q

преди 2 години

Абе много агънца се навъдихте бе. Все предатели ви се привиждат, а то предателите все на изток ръкопляскате.

124

Анонимен

преди 2 години

Всичко е много точно казано. Но, събуждане няма да има... тука зона на равнодишните.

123

Анонимeн

преди 2 години

Нещо хлопа, дали не я някоя дъска ? Опитва се да провокира с гръмки изказвания, но все пак за всеки учил политологие е известно, че това е политическо инженерство. Най гръмките фрази са за накрая. Тоест утре. Тогава могат да извадят сникки на всички кандидати спящи или будни но без ***, ще има концерт по 7/8 на който ще се надъхват, а Мин.на МВР ще арестува куцо, кьораво и сакато в кварталите.

122

Анонимен

преди 2 години

Ех ... този Лозан е една гнила карикатура! Все още опитват да ни го пробутат, защото беше една сива мишка и шушумига, поради което не попадна до сега под светлината на прожекторите. Обаче тази карикатура е способна на всевъзможни нарушения и безобразия, което доказа през годините. Чиста пионка на вредните за България НПО-та.

121

Анонимен

преди 2 години

н Панов, който е човекът на така наречения Български Хелзингски комитет, налагащ под диктовката на САЩ обратните, с вице, която официално заявяваше, че мрази България и Българите пак нещо има претенции??? Тоя за да крие данъци официално плаща наем на жена си, за жилището, в което живеят двамата. Без да му мигне окото предостави съдебната палата за снимки на филм прославящ дрогата. Няма място тук да се опишат известните му "геройства". А тука в позата на живата съвест на нацията?!? Ха, ха

120

Анонимен

преди 2 години

Това ли недоразумение олицетворява на Христо съдебната реформа? Такъв случаен тип не може да изкара дори колкото процента ще изкара партията му! Христо да се извини публично и да не пипа повече в правосъдието! Не го разбира, няма и ден практика и е изгонен от адвокатурата! Срам е това!

119

Деян

преди 2 години

До АнонименИ министър си беше, и с Маджо играе и още сто изцепки напоследък.....

118

Мисля си

преди 2 години

Тук някои обвиняват комунизма, аз помня обаче, беше 2 пъти по-добре, отколкото сега при демокрацията. Заспиваш и се събуждащ спокоен, че имаш работа, че няма да те ограбят и банките да те излъжат. Комунизмът рано или късно ще се върне, защото бе по-добре. Човек не избира злото.

117

Електра

преди 2 години

Браво на Лозан, но това е нещо нормално, комуняците да управляват с фашистите, идеологията им е еднаква. Хунтата на фашиста Радеф, ще фалшифицира с държавни пари изборите. Браво на нашия гнусен Мадурко Каунев, който ни нареди до диктаторите в Венецуела, Беларус и Сев. Корея...

116

Анонимен

преди 2 години

ДБ си заслужават съдбата, щом заложиха на този психо! Христо Иванов трябва да разбере, че винаги ще му припомнят - бил министър на Борисов, слуга на сикаджийската мутра!

115

Електра

преди 2 години

Браво на Лозан, но това е нещо нормално, комуняците да управляват с фашистите, идеологията им е еднаква...

114

Изненадан

преди 2 години

До Радев е пътник А защо не питаш прокуратурата къде спа 12 години когато шайката на ББ крадеше ???

113

Изненадан

преди 2 години

До Учуден Прав сте.Тези ДБ нищо чудно да се съюзят и с ГЕРБ. Защо издигнаха подкрепят Лозан Панов? Нали всички се обединиха около Радев. Без Лозан да отклонява гласове Радев печели още на първи тур.Защо бе нужно това?

112

Учуден

преди 2 години

Много мръсни тия ДБ! Май те ще се окажат задкулисието? Толкова задкулисно играят и са жадни за постове, че чак издигнатия от тях президент започва да се разграничава от ДБ! Това показва какви са ДБ, каква е целта им, какви са предатели и колко ужасни, корумпирани, жадни за власт, както и много други негативни епитети могат да се изредят! С една дума - ПРЕДАТЕЛИ!

111

Анонимен

преди 2 години

До Радев е пътникмалка подробност...Народа ни избрал Радев мажоритарно...мафията няма шанс...Радев е България...мафията срещу България...заповядайте...чакаме ви!

110

бай Стамат

преди 2 години

само не разбрах какво са виновни ДБ за всички тези неща, които е изброил. всички тия семейни скандали само отблъскват избирателите

109

Радев е пътник

преди 2 години

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

108

Анонимен

преди 2 години

Проведете изборите, без да фалшифицирате вота с тези машини и който народа избере, той да управлява или след изборите се разберете всички партии, без изключение, кое е по-добро за страната и кой е най-добре да управлява?

107

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Веществото се вкарва веднъж, след което те контролират дистанционно, с вълни и лъчеви оръжия, а може и допълнително да ти вкарат и още нещо, стига да поискат, да те разболеят или да бъдеш използван или убит, не се подигравайте на хората, не се подигравайте и на болните, не повтаряйте и мантрата за всеки, че е "луд" , не се знае какво им е причинено. Не одобрявам подигравките, нито към Слави, нито към Доган, нито към Панов, нито към Бойко, нито към онези протестиращи майки с децата