86

Анонимен

преди 2 години

Всички влиятелни личности през прехода имат бащи и дядовци от червената номенклатура. Какъвто и да е бил бащата на Прокопиев, факт е, че сина създава най-сериозният, прозападен и опозиционен вестник в посткомунистическа България. Естествено е, че такива хора са успяли през 90-те, а не бивши стругари и мотокаристи. Не е вече силен аргумента, на кой какъв му бил бащата...

85

Анонимен

преди 2 години

Късно е за каквото и да е - държавата е съсипана тотално ! Младите са емигранти , старите *** и ще продължават да *** като мухи , така че тук бъдеще няма !

84

Анонимен

преди 2 години

Късно е Лозане за китки 3 дни преди изборите!

83

анонимен

преди 2 години

Коалиция ИТН+ДБ+БСП+ПППП ще е още по долнопробна от онази предишната Триглава Ламя БСП+ДПС+НДСВ!

82

Анонимен

преди 2 години

Евгений Дайнов е син на дългогодишния кореспондент на Работническо дело в Лондон Александър Дайнов. Дайнов-старши е член на БКП, в тесни връзки с ДС. Майката на Дайнов - Лидия Маринчевска, е член на ОФ, дъщеря на активни борци срещу капитализма и фашизма. Достатъчно ли е, или да продължавам.... с на Мирчев баща му и останалите?

81

Анонимен

преди 2 години

Иван Кръстев и Евгений Дайнов - идеолози на Демократична България. Кръстев е син на секретаря по идеологията на Окръжния комитет на БКП в Ловеч. Самият Иван Кръстев е секретар на комсомолска организация и член на БКП. След 1990 г. лично Андрей Луканов съдейства на Кръстев да получи стипендия и близък контакт с Джордж Сорос.

80

Анонимен

преди 2 години

Огнян Донев - спонсор в сянка на Демократична България. Баща му Иван Тенев става член на РМС (младежката организация на БКП) на 17 години. През 1963 г. е завербуван по линия на Първо управление на ДС (външно разузнаване) с псевдоним Антонов. Шест години по-късно вече минава към Второ главно на ДС (контраразузнаване). Над две десетилетия работа за/в ДС.

79

Анонимен

преди 2 години

Иво Прокопиев - ръководител в сянка и спонсор на Демократична България. Баща му Георги Прокопиев е член на БКП от 1966г. През 1969 г. той започва работа в УБО (Пето управление на ДС). Стартира като волнонаемен и стига до чин капитан. Зам.-директор и директор на ловно стопанство Воден край Разград. Любимец на главните ловци в НРБ - Тодор Живков и Пенчо Кубадински.

78

Анонимен

преди 2 години

Тъстът на Радан Кънев - Росен Денков Баръмов, бе осветен като агент Смирнов на Държавна сигурност. От Решение 2-310/19.02.2014 г. на Комисията по досиетата се разбра, че тъстът на първия в евролистата на Демократична България е обикновен доносник на ОУ на МВР Толбухин-ДС

77

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов! Змия в пазвата на всеки! Дядо му Недялко Бойкикев - Комунист! Член на ВКП (болшевишката партия, по-късно преименувана на КПСС)!Баба му Светлана Бойкикева - Комунистка! Военно лице с чин полковник!Майка му Мария Бойкикева - Комунистка! Родена в СССР! В България член на БКП! Баща му Любомир Иванов - Комунист! Ръководител на отдел в "Заводпроект" София. Член на БКП!Чичо му Светослав Бойкикев - Личен лекар на Георги Димитров!

76

Анонимен

преди 2 години

Та те в ДБ са все наследници на Виши комунистически кадри.#ДемократичнаБългария, как така пък един от вас, така наречените ,,демократи" ,,десни", не се появи от не-комунистическа фамилия?Или само фамилиите с тежко комунистическо минало са помазани да раждат демократически водачи?!

75

Анонимен

преди 2 години

ДБ е ДСБ (костовисти и реститути), Да България (ИТ предприемачи, протестъри, ***) и зелено движение (планинари и вегани).

74

Анонимен

преди 2 години

Значи Лозан Панов призовава ДБ към съюз с ГЕРБ и ДПС. В това няма изненада. ДБ това е прикрита форма на ДСБ-Иван Костов, т.е. отцепили се от СДС, а СДС и люспите му да едни от най-големите хайдуци, надминати само от ГЕРБ. При сегашната ситуация или си против ГЕРБ и ДПС или си с тях. БСП е против ГЕРБ, значи ако ДБ е против ГЕРБ ще е с БСП, иначе е с мутрите и турците.

73

анонимен

преди 2 години

Градската Левица ще се гушнат с комунистите само и само да влязат във властта и да узаконят ГЕЙ браковете.ЛГБТ.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82Съществуват техни наследници, които се договарвят и направляват политическите процеси по същия задкулисен начин. Не са "ДС генерали", а преуспяващи бизнесмени, работодатели, данъкоплатци...

71

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека.

70

баба мара

преди 2 години

е как дб ще направи правителство без гласовете на бсп в германия меркел16 години съсипа германия и света с коалицията от демократите сега пък теуправляват подкрепени от меркел така че всичко е възможно сега е 21 век неможе да повтаряме едни и същи мантри времената са други

69

морски

преди 2 години

Нямало отдавна ДС ли?!Елате и вижте на брега как са построили комунизма си.Даже го пре-презастрояват и нямат наяждане!

68

Анонимен

преди 2 години

грешка

67

След 32 г. ДС грабеж

преди 2 години

безнаказан, България е страна на ниво 3-тия свят.Добре, че ни наложиха Валутен борд!Иначе-с по една чанта пари за хляб.