47

Оф аман

преди 2 години

До преди 8 месеца имаше един човече, дето по цял ден обикаляше студиата и обясняваше колко са грешни мерките и лечението на вируса и как ваксини не ни трябват. От 6 месеца този човечец е здравен министър и всички видяхме какво може, а вече 8 000 човека платиха с живота си!Няма по лесно от това да излезеш да критикуваш и да казваш това което хората искат да чуят!Викат му популизъм!Пожелавам на този да е следващия здравен министър!!

46

Апокалипто

преди 2 години

За човека който пита как сме се лекували.Аз съм на 33 години и май месец го карах,7 дена беше зора,много чай с мед и фрешове от лимон и портокал по 2 пъти на ден.Храненето е трудно понеже нямаш никакво обоняние и всичко е безвкусно.Аз направих грешка,че 3 дена пих парацетамол и не позволих на имунната ми система да вдигне температура,а това даде преднина на вируса,температурата убива вируса,не му дава да се развива.

45

До 41

преди 2 години

Протокол има и той се прилага в Европа Австралия , Великобритания и у нас. от 1. 12. 2020 година . Това " докторче" би трябвало да е наясно ,че ковид води до тежки пневмонии , които в цял свят се лекуват с антибиотици о пробиотици. Лечението е правилно и адекватно и не лекарите са виновни ,а обществото което неглежират ковид.

44

До 35

преди 2 години

Това не е ковид отделенито, това не е от сега, ама дай на плиткоумните конспирация и ще опищят света, понеже само хляб и зрелища им е в главата

43

Анонимен

преди 2 години

И ти докъде спа сега, а реши при четвъртата вълна да се появиш, спасителю?! Амън от недоизказали се полицици

42

Сата НАТО

преди 2 години

Много е просто - лекарите в ковид отделенията имат сметка от оборот. Следователно всеки "изпуснат" пациент, освен, че им носи пари, им отваря и писта за следващия. Разследване на смъртните случаи няма, виновни доктори няма по дефиниция. Това създаде банкянската гад - конвейр на смъртта. Дано измре с цялата си рода до девето коляно!

41

Levski

преди 2 години

Няма ваксини. Никой от тях не е минал през пълен цикъл на изпитване.

40

Анонимен

преди 2 години

Той добре казва. Дано някой го чуе!

39

Волф

преди 2 години

Май старите и смятани за прости стари хора от малките градчета ще се окажат прави. В болницата ще ни уморят, няма да ходим. Повечето такива възрастни хора, които познавам са още живи, обаче други доста по-млади 50-годишни отидоха в болница и оттам не се върнаха живи.

38

Анонимен

преди 2 години

Вече две години,не се направи един общ протокол за лечение.Това е срамота.Всеки лекар си изписва нещо,ама трябва ли,не трябва ли? Това е срам за лекарското съсловие.

37

Не-германец

преди 2 години

Другарю германец аз на твое място щях да си посипя главата с пепел и да се скрия някъде. За една година и половина ви вкараха фашизма и вие ръкопляскахте като прасета преди Коледа. На гей-парада събирате по 1 милион участници, а да си защитите правата - от умрял писмо. Айде боцни си един "пийкс" и хващай за оня свят да ощастливиш баба си Меркел!

36

Анонимен

преди 2 години

Другите болници в провинцията са като видинската! Крият истината от вас, но с нелепия ЗС изпонапускаха и последните мохикани там. Потърсете видеото за видинската и ще ви се изясни нагледно причината за високата смъртност у нас! Която бе такава и миналата есен, когато експерименталки нямаше. Това е истината! Идете и сами вижте произволна болница в прованса! Няма кой да ви спре. То хора няма. Вкл. пациенти. И за бройките ви лъжат, стадо! Просто вървете да видите сами!

35

до Гиб Мелсън

преди 2 години

поредния не разбрал, че не той е резистентния, а бактериите стават такива, може и да не си помирисвал антибиотик в животаси и пак да пукалясаш

34

(-_-)

преди 2 години

Антибиотик се изписва срещу вторичната инфекция, а именно бактериална. Антибиотика е напълно безполезен срещу вируси.

33

Анонимен

преди 2 години

Това с превантивния антибиотик е голяма глупост според мен,дето масово се изписва от лични лекари на всеки позитивен.

32

До 21

преди 2 години

Видеото от Видинското ковид отделение го има на сайта на трибюн, хората голи пикаят в кашони, няма нито един лекар, сестра и санитар

31

Гиб Мелсън

преди 2 години

Причината за високата смъртност е според мен прекомерната употреба на антибиотици в България. България е много изостанала в сравнение с другите държави в здравеопазването.На запад антибиотик се изписва само в краен ама много краен случай.А тук в България антибиотик лекарите ти изписват още щом те видят за да се презастраховат от усложнения.За тях това е добре,пациентите им нямат усложнения, обаче като дойде по сериозна болест като ковида и наистина ти трябва антиботик, ти си резистентен и умираш

30

(-_-)

преди 2 години

Причината за висока смъртност? Ами вземете данните и вижте, че за целия период на тая простотия само 4000 човека са си отишли без ковид.. Какво ще рече това - сами тълкувайте!

29

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на антиваксърската експериментална група у нас, си създаваме най добрите ковид лекари, по метода проба-грешка, проба-грешка.

28

фд

преди 2 години

ествствено, че в БГ се търси най-скъпото лекарство, нали така най-бързо се източват лесни за крадене обществени средства