7

До 5

преди 2 години

Замаяно ми беше на работа и си тръгнах. Не съм кашлял, нито вдигнах температура, на 43 съм. Това, което направих е яко лимони, грейпфрути и портокали. Сок, прясно изцеден. По веднъж на ден лимонен сок с джинджифил за разреждане на кръвта. Не прекалявай с джинджифила. Чесън, с всяко ядене. За три дни се оправих. Не спортувам, но и не пуша. Пия умерено и съм пълничък.

6

славянин

преди 2 години

Не само тези без медицинско образование но е тези с такова не правят разлика между '''третиране'' и ''лечение''! Третираният с някакви средства и методи въобще не означава че е лекуван!

5

Ако този

преди 2 години

Е компетентен лекар, аз съм папата. Само преди няколко месеца тръбеше да изчакаме немската РНК ваксина на КюрВак , която се оказа с 45% защита срещу новите варианти . У нас лекуват болните от коронавирус по протоколите прилагани в ЕС, Великобритания, Австралия и други държави. Смъртността е висока , поради ниския процент ваксинирани. Аман от бездарници с его.

4

Анонимен

преди 2 години

Кажете как сте се оправили , дайте да сме си полезни с нещо . Повечето ми приятели вземаха парацетамол и пиеха много течности

3

славянин

преди 2 години

Аз постоянно го пиша това: смъртността у нас е в резултат на неадекватното протоколно ''лечение''! А неадекватността се дължи на некомпетентността на тези в белите манти! Върховна глупост е на болен човек да му даваш вътрешно студени разтвори, те още повече му отнемат от жизнената енергия!

2

Анонимен

преди 2 години

Др Ботев кога е лекувал пациенти с ковид?

1

ФАКТ

преди 2 години

ПРИЧИНАТА Е ЖАЛКИЯ ФИГУРАНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!