107

Анонимен

преди 2 години

Ако им беше зор за здравето на хората, болниците нямаше да са в такова гадно състояние, особено тоалетните! Щяха да имат стимули за развитие на докторите и сестрите тук в българия....цялото е една политика, глобална такава, на разрушение....затворете болниците, изгонете лекарите, и хоп пандемия! Ти да видиш! Пък и не лекуват правилно!

106

fact

преди 2 години

убиха толкова хора с антибиотици и мизерия в болниците....сега седнали да се вайкат. Ало, садиста, ами изолационът, локдауните и другите простотии? Тех кога ше ги обявите за грешка? НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И НЯМА ДА ПРОСТИМ!

105

онбашията

преди 2 години

Доста вероятно е прав,защото в България на ден умират около 10-20 ваксинирани, това е тоталната смъртност на цели държави. Хора, не се натискайте за болница! Едно че давате коз на паникьорите "болниците ще се препълнят", второ че си намалявате шансовете!

104

Анонимен

преди 2 години

Единственият лекар, който не приема смъртта на пациентите и търси решение! Поздравления! Дано повече лекари да се вслушат в думите му и да коригират протокола, с който в момента пациентите нямат почти никакъв шанс!

103

От Берлин

преди 2 години

Точно това го обясняват много професионалисти, вече от една година, НО никой не иска да ги чуе-Защото на фарма-мафията и елита им трябват умрели, и да продължават с плана... Не бъдете наивни! Бог да прости на невинните убити от тези сатрапи

102

Ало, ало

преди 2 години

До AVGVSTVSГерджиков, ти ли си, бе? Може ли да си такъв грубиян. Мислех за тебе да гласувам, пък ти...

101

Бог дави съди

преди 2 години

Признайте си убиийци

100

Анонимен

преди 2 години

До Котка- Те ивермектин забраняват и хидроксихлохин за да си бодат ваксините, а ти се чудиш. Кукувичето гнездо е по цял свят ЕС и САЩ. И за съжаление не само у нас избиват хора с тоя ковид чрез грешни практики. Или нарочно? В Ню Йорк хиляди в Италия хиляди дори в Швеция в началото. Ръцете на ковид мафията са кървави. А сега посегнаха и на децата, които пък ковид не ги засяга.

99

Ало, императорчето..

преди 2 години

До AVGVSTVSНай-добре е да се скриеш.

98

Котка

преди 2 години

Браво, този лекар знае какво говори и не го е страх!Виждала съм какво прави дори една единствена ампула хуман албумин. Жалко, ако го правеха пфайзер, отдавна щеше да е в протокола и да няма толкова починали.

97

Анонимен

преди 2 години

Добро утро и добър ден както се казва.

96

Челен опит

преди 2 години

По-спешност бях приет в болница в началото на т.г.След 6 дена,колкото е по-клинична пътека,бях изписан.След 2-3 месеца се появи постковид симптом-кашлица.Отидох при джипито.Той ме прегледа,преслуша и рече,че има нещо,което не било ДОИЗЛЕКУВАНО,какво е то и той не знаеше?!?Отивам при пулмолога,който ме лекува,и той ме прегледа и преслуша,изписа лекарства и рече общо взето стой та чакай,то да премине от самосебе си?!?Най-накрая отидох при читав лекар в съседният град-УНГ,който ми реши проблема!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Лекарите вземат тайни бонуси от НОИ. Намаляване на пенсионерите е целта. Пък отгоре на това половината хем вземат пенсия , хем бачкат.

94

AVGVSTVS

преди 2 години

Господин Ботев колко клинични проучвания е провел, че има нахалството да поучава лекарите. Никой с света не признава наблюдение на 30 пациенти за клинично проучване. Всеки човек е различен и има собствени особености. Не може да се прави шаблон за лечение на каквото и да е заболяване. Най добре е г-н Ботев да си върне дипломата, там от където му е издадена и да практикува със чакри, рейки или други дивотии.

93

Анонимен

преди 2 години

По време на комунизма за да контролират популацията убеждаваха хората да имат 1 дете за да наследи всичко, сега контрола е много по груб

92

Анонимен

преди 2 години

Мале, криминално проявените журналисти са го пуснали тоя доктор да се изяви?! Пионките на глобалистите са му дали подиум за изява в днес.бг? Някой трябва да бъде уволнен..

91

Анонимен

преди 2 години

Доктор Ботев казваше преди, че лекува пациентите си с Ивермектин. Сега вече не го говори. Защо?

90

Пенсилвания

преди 2 години

До ЗозоТака се е получило при теб,и при мен беше горе долу така ама при всеки е различно,детето ми го прати веднага в болница 11г . Та с какво ли не го наливах,та с какво ли не я мазах по гърба,дойде ли кашлицата,нещата отиват на лошо това разбрах за короната

89

Анонимен

преди 2 години

Българска болница = death camp

88

да вметна

преди 2 години

Тия дето умират докато търсят свободно място в болница, очевидно не са били на 3 антибиотика, а са пили чай в къщи....