100

Ром с наденица.

преди 2 години

"Друг аспект, в който се отчита сегрегация на ромската общност у нас, е свързан с лоша инфраструктура и транспорт, липса на регулация и законови разрешения" Това изречение се опитайте да го обясните на някоя неграмотна *** в гетото, говореща 10 думи български. И се питайте да й обясните, че това е нейно мнение и тя го е казала. А после се чудете защо никой никъде не я искал за работа при положение, че тя името си не може да напише. Но пък във възпроизводствотого преизпълнява плана.

99

обява

преди 2 години

Търся роми за нощни пазачи на склад.

98

хаха

преди 2 години

Те щото ромите са се засилили да учат и да работят.

97

Анонимен

преди 2 години

Права и задължения вървят ръка за ръка. За второто не съм чул, нито една организация или някои да каже и дума. Дискриминация е пенсионер с 40 г. трудов стаж да взема 300 лв пенсия, а римляните без един ден положен труд, да вземат тройно по-големи суми по всевъзможно соц. програми. Отделно са безкрайните набези по малките населени места, понякога достигащи пределите не поведение не характерно за хора.

96

Анонимен

преди 2 години

Вън това НПО от Бг тия хем ги издържаме хем ни крадат и избиват ние българите сме дискриминирани не те

95

Справедливост

преди 2 години

Който твърди, че ромите са дискриминирани в училище е най големият престъпник в държавата и най вероятно е виждал ром само по телевизия. Тези роми, които ги дават там не са представители на цялата ромска общност, а малка част от тях, която чака държавата да ги издържа цял живот. Всеки знае, че не си ли образован няма как да имаш добре платена работа, а от там и добро качество на живот. Но това се отнася не само за ромите

94

Алекс

преди 2 години

Ромите сами се дискриминират като не искат да учат.

93

Анонимен

преди 2 години

Нали 60-те милиона от Хемус последно са натъпкали в чувалите си 2ма роми и край с историята. Що банката не вземе и мен така да ме дискредитира

92

Гйшскрйсдг

преди 2 години

Българите в България - най-дискриминирани в плащане на данъци, сметки за ток, вода и всичко останало. Най-дискриминирани и в получаването на пари от купувачите на гласове за избори.

91

Хохо

преди 2 години

Еми не ги пускайте в училищата! Там ги дискриминират....

90

Жоро

преди 2 години

На кой му пука за ромите?

89

Ром

преди 2 години

Ни на остаят да крадем. Ша прутустурвами.

88

Анонимен

преди 2 години

Ромите са най-малко ваксинирани, това е дискриминация. Да слуша чичо им Сорос и да плаче.

87

Банго Васил 1927

преди 2 години

Дори великият Бонеф каза ,че повечето фенове на Локомотив са от ромската махала. Сърсето ми е локо , дано принс чарс да дава хапартамента на вълчу дето му виси от години

86

Началото на края

преди 2 години

Въййй, рома го дискрЕминирали.... Добре че нито в болница да ги ваксинират ходят... нито до работа се приближават .... а от училището бягат като кафяв дявол от тамян.

85

Анонимен

преди 2 години

Тая статия заглавие на виц ли е ?!

84

Анонимен

преди 2 години

Ром ли е не ми го хвали щото хвалбата ти хубава работа ама и тя ромска работа.

83

Анонимен

преди 2 години

Е то,че така така с корона измамата не е ли същото само, че в световен мащаб. Разделяй и владей.Само че при *** е малко по различно в рамките на няколко ГОДИН цял континент пропищял от тях да не забравяме една комична случка как седнали жените им да перат мръсни чорапи в шадраван за простир борчетата на близо.

82

Който разбира ....

преди 2 години

Разделяй и владей (на латински: divide et impera) е принцип в държавната власт, към който често прибягват правителствата на държави, състоящи се от разнородни части, и съгласно който най-добрият метод за управление на такава държава е разпалване и използване на враждата между отделните етнически и социални групи.....

81

Анонимен

преди 2 години

Интелектът им е нула хитрост средно ниво проблема обаче, е, че има много найвни българи все още, а и не само българи видимо, е от статиятата от там малко им се вдигна статутът на братята тигри.