20

Анонимен

преди 2 години

Ромите не са известни с любивта си към образованието и работата, а кючеците и гюбеците.

19

боби

преди 2 години

Знаете ли как ги пускат да завършват средно образование в софийския квартал " Христо Ботев" ! Повечето завършили не знаят, дори да си купят един кроасан от кафето - Продавачката им казва 1.20 е кроясана, а тя завършилата дава 1.50 и не знае колко са! Това е масово в този квартал, дават им дипломите ето така, заради парите от държавата! Не че държавата не знае какво се случва, но ако стегнат нещата ще стане дискриминация!

18

2 страни на монетата

преди 2 години

От една страна ромчетата са дискриминирани в училище, от друга страна създават проблеми с дисциплината на целия клас. Разбирасе има ромчета които са усърдни учат и се стараят, но масата е друга. То каква да е след като живеят в крайно бедни условия и всеки ден за тях е оцеляване. Трудно е на такова дете приоритета да му е в училище. Баща му го праща да краде, бият го вкъщи, а ако е момиче в гетото на 12 вече ще да е загубило девствеността си. Сложна тема е интеграцията на ромите.

17

Ямболски цървул

преди 2 години

КО??????????

16

Анонимен

преди 2 години

Някои българи считат ромите за по - големи българи от самите българи, което е много жалко.

15

Видял и изпитал

преди 2 години

Сред ромите има и много жени гледачки! Известната гледачка ромката Люба от Драгалевци почина отдавна, но тя беше единствената, която познаваше и предсказа на баща ми, че негови хора ще го свалят от директорския пост на гимназията, да не ги допуска много до себе си. И така стана...изритаха го! Да почива в мир, жената! На много помогна в квартала, и то без да иска пари!

14

наблюдател

преди 2 години

Най-дискриминирани са хетеросексуалните българи. Аз например с три деца не взимам никакви помощи, но плащам помощите на превилигировани роми. В тази държава е по-добре да си ром.

13

Радо

преди 2 години

Ромите не са българи. Да си ходят в Индия. Лоши хора. А хора ли са?

12

Анонимен

преди 2 години

Как точно са дискриминирани след като не ходят нито на училище нито на работа а в поликлиниките са с предимство защото са безработни, или деца или многодетни майки или и двете или са с телк. У нас има дискриминация срещу наистина образованите хора които нямат връзки ...

11

Лъжа

преди 2 години

Няма роми в училище. Е има такива в училищата към затворите......

10

Вики

преди 2 години

Живея в Дружба 1, преди време се прибирах към 11 часа вечерта и няколко ромчета, айде да не казвам ц....., ме подгониха с каруцата си! Хилеха се като психясали, и се наливаха с нещо си! Това не е нормално и после били дискриминирани! Еми ще бъдат!

9

А какви са

преди 2 години

задълженията на ромовете и има ли въобще нещо, за което някой да ги задължава? Щото аз си мисля, че аз съм по-дискриминиран от тях, благодарение на измислиците, наречени закони в абсурдизма, наречен държава! Тези индивиди са единствено в тежест на обществото, грабят, убиват, изнасилват, разнасят болести и бясно се развъждат! И като за капак разни антинародни организации поставят и разгласяват неверни твърдения и статуквота, като това тук!

8

мак

преди 2 години

Те пък галопират с 200 за да работят и учат. Никой не ги спира, нали. И достъп до здравеопазване имат, никой не ги преследва за ***.офи.лия или кражби на ток. Дискриминация изсмукана от пръсти.

7

Анонимен

преди 2 години

Някой печели от това да има проблем и той да не се решава толкова време

6

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги дискриминира! Просто поведението им е повече от брутално...

5

Анонимен

преди 2 години

Не те, а българите бранещи се от тях са дискриминирани, осевн ако не са богати или политици.

4

Айде

преди 2 години

следваща глупава статия, но на друга тема....

3

Анонимен

преди 2 години

Сега пък бил гейтса иска да ги изчипира,да светят в тъмното,да им исъънат стафидите ,а на жените плодника.

2

Ноби

преди 2 години

каква дискриминация. полухора крадат, убиват и трябва да ги дундуркаме цял живот, щото са м алoумни и не могат да живеят в цивилизация

1

Анонимен

преди 2 години

Българите в България са най-дискриминирани, унижавани, бити, грабени и убити.