114

Ръководител полети

преди 2 години

АЗ СЪМ ГОРД, ФИНАНСОВО СТАБИЛЕН И НЕВАКСИНИРАН, ХАХАХАХА

113

Ръководител полети

преди 2 години

Хромчо и програмистчето, алоооо, 17К, пичове, как е програмирането, върви ли, хахахаха

112

Анонимен

преди 2 години

До Българите не сме"Просто повечето българи отказваме да участваме доброволно в експеримент с нещо, което НЕ Е ваксина!!!" .......... Направо сте си антиваксъри, понеже това не е експеримент и ваксината си е ваксина.

111

Пепи

преди 2 години

До Krom Нали даваш за пример Австрия . И как всеки българин мечтаел да работи за минимална австрийска заплата . Явно си дюнерджия нейде .

110

.

преди 2 години

Смърт на фашизма, свобода за народа!!!

109

обективен

преди 2 години

Някакъв по -надолу пише,че у тях дошли четири яки момчета с големи кожени инжекции и го държали докато всичките не го ваксинирали по-веднъж и сега се изпуска без да иска.ХаХаХа

108

Krom

преди 2 години

До Пепи - ти как разбра къде съм, че не вденах?!

107

Ръководител полети

преди 2 години

Установих че клисавото програмистче най се побърква от яд когато види някой преуспял и безгрижен като мен. Това му е голямата болка - как някой ще взима повече от него и то три пъти. Затова всеки който иска да го дразни и унижи да му припомня че ръководител полети София Контрол взима 17 хиляди лева ЧИСТО. Хахахаха. Бедни ми дискетчико.

106

ДртПрч

преди 2 години

Насилието и неправдата раждат насилие.

105

Пепи

преди 2 години

До KromИстинските българи от много време си работят в България . Не бачкат из европа за една шепа трохи и да са никой . Такива като тебе вече не останаха . Масово българите с акъл и образование се върнаха . Аз лично бях три години в Испания . Тотален спад на българите и поляците.Навремето е имало по 20 маси на дидо в алкала де енарес . Сега я има две маси с българи я не .Маса народ си е бил камшика и си бачка в България .

104

Krom

преди 2 години

До Ръководител полети - няма нужда "баце". Имам си. Но на теб явно ти е фетиш. С оли.гавените ти постове, дълго ще бъде така. Определено не завиждам на тея около теб, не е лесно да съжителстват с тотален оли.гофрен.

103

Ръководител полети

преди 2 години

Само искам да кажа на "умните" програмисти че ДП РВД не ни задължават да се ваксинираме. Ха познайте защо, умници.

102

Злобар

преди 2 години

До Анонимен 94 Старай се на всяка цена да не го допуснеш от гърлото по-надолу . Купи си Кармолис на всяка цена приемай ударно Витамин С .Инхалации освен лайка вътре един нацепен кромид лук , мед и сода бикарбонат. Не дишай студено . Аз не ходя по болници и го изкарах в къщи но слезе в дробовете 3-5 месеца се проточи но вече не ми дреме от вируса и всичките му мутации.

101

Ръководител полети

преди 2 години

Ние в ДП РВД сме умни, богати и НЕВАКСИНИРАНИ! Хахаха. Страдайте, програмисти хромави и куци. Хахахаха

100

До 100

преди 2 години

Никой не те лъже бе льольо.Обикновено в понеделник бройката е по-ниска,защото събота и неделя се правят по-малко изследвания и резултатите излизат по-късно с натрупвания в следващите дни.А ти ако не искаш,недей да гласуваш.Никой не ти е опрял пистолета в гърба.

99

Ръководител полети

преди 2 години

До Хром Хахахаха, да ти снимам фиша от заплатата, смееешнико. 17 К, баце, сънувай дерзай и мечтай. И най вече завиждай. Хахаха. Да ти купя едно беемвенце и на тебе, а?

98

Krom

преди 2 години

До Ръководител полети - прочетох ти "бисерите" и да ти кажа, единствения "полет" който вероятно ръководиш е като "дигнеш" самолета. Ако разбира се, не го "приземяваш" на ръка. Не виждам мозък за повече.

97

Анонимен

преди 2 години

Кажи го на АлиБойков,дето буни работниците,а той пълни джобовете.

96

анонимен

преди 2 години

преди години добре облечена австрийка моли български имигрант да и прочете надпис на билборд защото те не може

95

Анонимен

преди 2 години

Когато бълггарак отвори ресторант в Италия или Франция (не дюнер-фургон) да ми се обадите а до тогава да не чувам думата ресторантьор за бълггарак, той е кебапчия или кръчмар но не и ресторантьор !!!!