194

Това не беше ли..

преди 2 години

здравословен проблем ? От хората, които познавам ( живея в Германия ), 90% са се ваксинирали от удобство. Като ги попитам, защо се ваксинира, отговора е винаги един и същ на 90% защото искам да нямам ограничения и да живея нормално и като ги попитам,не беше ли здравословен проблем и това трябва да е мотивацията им, мигат на парцали :) на останалите 10%, които вярват във ваксината, няма как да им се помогне ;) ;)

193

факти

преди 2 години

Бавна отрова!?

192

Анонимен

преди 2 години

Адолф Хитлер не можеше да се роди другаде, освен в Австрия. По своя начин на мислене, той не се отличава съществено от сегашните управници на Източния райх.

191

Анонимен

преди 2 години

Целия свят се чипира :D

190

Трол

преди 2 години

До Анонимен и как точно да се изпита масово?

189

Някой

преди 2 години

Ми ето - Това е то главната цел. Не предпазване някакво на хората, а точно ваксинацията.

188

Вируслав

преди 2 години

"BG ресторантьор в Австрия: Хората се ваксинират, дори и да не искат"-- Е тоя откри топлата вода! Че то 3/4 от всички ваксани хора по света са така. Разчитайки че ще ги оставят на мира. Само че са сбъркали адреса. Комунизма е- крачка назад, две напред. Тепърва ще го научат.

187

Яж ми хуя

преди 2 години

"Не ям кренвирши"

186

До Гост

преди 2 години

Не ям кренвирши. А ти какви *** и от къде си ги вкарваш в тялото си е твоя работа.Да ядеш л-на и да си инжектираш п-ня не е повод за гордост.

185

Ман гал голем

преди 2 години

Бай *** знае по-добре от всички специалисти. Не напразно България е най-бедната държава в ЕС и най-неграмотната нация. Срамота е да претендираме, че сме нещо за уважение.

184

Анонимен

преди 2 години

Аман от някой си, който живее някъде и мнението му е все едно на велик учен. За каква ни навирате нечие мнение? Антиваксъри.....това не са антиваксъри, 100 % имат други ваксини. Такава простотия. И аз живея в чужбина и съм потресена колко *** народ сме. В матазина българи с маски под носа задължително, като правило. Викат, невъзпитани, философи всичко знаят. И аз не съм ваксинирана, спазвам правилата и в краен случай ще се ваксинирам, ако няма друг начин.

183

Анонимен

преди 2 години

Стига с този термин АВТИВАКСЪР! Да не си сложиш тази ваксина не те прави антиваксър. Тя не е изпитана достатъчно, за да се прилага така масово.

182

ШибиРиби

преди 2 години

Малко внос на индийски полицаи ще помогне. И тояги в главите веднъж дневно че иначе не помнят.

181

Гост

преди 2 години

Както са казали хората. Цял живот яли кренвирши, сега се безпокоят какво щели да им вкарат с ваксината. Пълен смях!!!

180

До Един Булгарин

преди 2 години

Комплексиран ***!

179

Един Българин

преди 2 години

До ;)Като те "забременят без да искаш" ела и ми се обади да те питам дали ти е било хубаво "бодването" и дали си го "поел като жена".

178

;)

преди 2 години

Хората правят много неща дори да Не искат: плащат данъци, плащат осигуровки, ходят на работа, някои даже забременяват, умират или живеят дори да не искат! Не се драматизирайте толкова, че сте се ваксинирали с нежелание срещу нежелан вирус!

177

Анонимен

преди 2 години

НИКАКВО ВАКСИНИРАНЕ АКО ИСКАТЕ ФА ЖИВЕЕТЕ!

176

.

преди 2 години

Ето това е една световна игра, чийто правила се диктуват от свръх богатите.

175

Анонимен

преди 2 години

Заглавие: BG ресторантьор в Австрия: Хората се ваксинират, дори и да не искатВ статията: "Те ще бъдат принудени да се ваксинират, макар и да не искат".Ния Христова: слаб 2Трябва да ви е срам да изопачавате така нещата.Никой не може да бъде ваксиниран насила, просто не ходете на ресторанти и бойкотирайте всякакви места където се искат сертификати.