236

Анонимен

преди 2 години

Генерал Бойко Борисов продължава да бъде най-обичаният български политически лидер и то на база статистическите данни на най-продажните социалогически агенции, които винаги са намалявали процентите на ГЕРБ и г-н Борисов, с цел да излъжат гласоподавателите!Безспорен факт е, че в предишните кабинети на Генерал Бойко Борисов имахме изключително успешно управление между демократите от ПП ГЕРБ и Да България, реформатори. Непобедимата сплав от успешни демократичните и социално ангажирани политики.

235

Обективен

преди 2 години

Някои тук си мислят, че Възраждане са майтап, но ще останат доста изненадани на 14ти... Все повече хора срещам, които казват, че само те са нормални и ще гласуват за тях.

234

Анонимен

преди 2 години

До истинатадо 33 - ти нормален ли си? 4 години БСП бе единствената опозиционна сила в парламента. всички останали по един или друг начин участваха във властта. Преди това пък хората на Костов също участваха в Герб-2.Борисов предложи на Корнелия да бъде Председател на Парламента, въпреки че бяха втора сила и тя ОТКАЗА. От къв зор, ще прави съюз с Герб Корнелска, която тя се съсипа да воюва с Гергов, който е човека на Герб в БСП.

233

Анонимен

преди 2 години

Време е Г-н Генерал Бойко Борисов да се върне във властта и да потърси сметка на хората, които ограбваха страната през последните 12 години!

232

Анонимен

преди 2 години

Процентът на Възраждане е в пъти понижен!Въпросът е защо

231

Анонимен

преди 2 години

Президента ни даде пример по антиконституноциализъм, след като не направи елементарна проверка в ГРАО дали К.Петков е направил вярва декларация, а после не го острани, а побърза да замете скандала. Не се и ваксинира публично. Назначи за министър на здравеопазването антиваксър в началото на Ковид вълна и не пожела да го махнме. Сега неговият човек прави "бомбастични" разкрития, които не са никакви разкрития.

230

Анонимен

преди 2 години

Още глупости да Говори Раков, още ще им скочат процентите на Герб.60 милиона били изнесени в кеш. Как ще го докаже? някой снимал ли е предприятието? Някои хора си признавали разни неща на разпит в МВР.Е, и? В МВР може да кажеш всичко, докато не се закълнеш в съда - не важи. Там може да кажеш - биха ме, шегувах се и пр.Имало "кухи" фирми заведени на малограмотни лица. Рашков смесва понятията морал и закон. Може да е непочтено, но е законно. Ама той и К.Петков смесва морал със закон.

229

Ко мента

преди 2 години

Когато *** бъдат унищожени до възможния минимум от вирусите във края на следващата година ,платената държавна пирамида ще си припомни .че има твърде много оцелял народ ,който ще ги погълне само за няколко месеца,заедно с децата им.

228

Анонимен

преди 2 години

Егати плазмодиите от ИТН, Радев *** ги отсвири, а те пак за него пускат гласове. Заради "хонорара" ще е. А уж, не били зависими. Слави винаги е бил за този, който плати повече. Божков, Газпром/Радев, все тая.

227

Анонимен

преди 2 години

До СатанаКои са тези фирми, покажи ни ги?

226

истината

преди 2 години

ГЕРП и ДПС печелят 33% и са в изолация.Ако Корнелия вземе 17% правят коалиция с 50%,а няколко гласа за мнозинство винаги могат да се купяСпасението е-нито един глас за Корнелия,защото само другите казаха,че няма да правят правителство с герп и дпс,а тя е уж "опозиция"

225

Анонимен

преди 2 години

От това "проучване" излиза, че познавам почти всички, които ще гласуват за Възраждане, лично.

224

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

УЖАСТ

223

Анонимен

преди 2 години

по гласувалите за ГЕРБ ще се определи най точно бройката Ромоиганите в БГ както и Ромоидните Мангалюхи

222

баба мара

преди 2 години

герб получават първи мандата и веднага го връщат бсп ако получи 2 мандат същого връща защото с нинова няма да стане кирчо получава 3 мандат и всички гоподкрепят и правят наи накрая правителство в него трябва да са рашков пеканови министърката на строежите

221

Анонимен

преди 2 години

Колосална борба за ресурси по 4 направления - стари енергии, тантал, олово, волфрам и злaто (конфликтни минерали 3TG), старите промишлени ресурси - ценни метали, и продоволствия - храна и най-вече вода.

220

Anonimen

преди 2 години

Крадците все още си мислят, че като подкрепят тези които са им осигурили условията за крадене ще се спасят от възмездие, много се заблуждават. След изборите , всички крали от народа , заедно с покровителите си от ГЕРБ в панделата до живот, докато отработят откраднатото

219

Аман от Борисов

преди 2 години

Аве кой ще гласува за тез гербаджии, не остана земя не окрадена и неразпродадена, Аман от платени статии и проучвания

218

Анонимен

преди 2 години

Алжир прекрати доставките на газ за Испания.

217

Анонимен

преди 2 години

В САЩ се разрази пълен дефицит на практически всички стоки - от тоалетна хартия до кецове и от камионетки до пилешко. В цялата страна има недостиг на почти всички видове стоки от тоалетна хартия и маратонки до камионетки и пилешко. Търсите книга, колело, креватче или лодка? Може да се наложи да изчакате по-дълго от обикновено и ще отнеме допълнителни седмици или месеци, преди да получите артикула.