256

Христо Христов

преди 2 години

До 301"Ти видял ли си референдум, проведен в поне една държава, на който предварително не се знае резултата?" - Брекзит.Отделно в Холандия два, след което забраниха референдумите в Холандия, защото пречат на демокрацията.Отделно Чавес беше направил три референдума, като загуби единия и за разлика от Франция и Холандия, уважи избора на хората.

255

Мдаа

преди 2 години

В чекмеджето не се налага даньк вьрху тях

254

Политолог

преди 2 години

А пък ЕБНИГИ стават издатели на политическа Кама Сутра !

253

Ъхъ!

преди 2 години

" Почтените" овладяват държавата и скоро ще живеем в рая ! Даже сме с единия крак в рая = олиото, бензина, хляба, храните скочиха с повече от 20 % !!! Вече сме рая , мЪдурковци !

252

Анонимен

преди 2 години

302 - юроде - веротно идва от юродив, тоест отшелник, странен човек, пустинник, див човек.

251

Анонимен

преди 2 години

юлски избориИТН -24Герб 23БСП - 13ДБ-12ДПС-10ИБГНИ - 5сегашни избориГерб 23БСП - 16Кирил и Методий - 15ИТН -13ДПС -10ДБ - 9Какво се промени - ДБ и ИТН слязоха надолу, ИБГНИ изхвърча и влязоха мошениците Кирил и Асен. Другото е същото.

250

байхей

преди 2 години

До ежко. Ха-ха, май си объркал позата от Камасутра. Обратното е.

249

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи видял ли си референдум, проведен в поне една държава, на който предварително не се знае резултата?В България Червената армия провежда референдум дали да бъде република или монархия - 97, процента ЗАВъв Франция като приемаха Конституцията на ЕС, проведоха референдума, народа се обърка каза против, и Франция направи втори референдум, на който се гласува ЗАОт друга страна на Шотландия обещаха втори референдума, а не й дават такъв, за да не се отцепи.

248

Габи

преди 2 години

О,неразумни юроде, защо се срамуваш да запазиш достойнство и човешка свобода?Наистина ли ти харесва полицейския терор, лъжливите обвинения и самохвалството на недоказани българолюбци?До кога ще вярваме само на мазни слова, а не на истински дела?

247

много изненадан

преди 2 години

За който и да гласувате все комунисти управляват!

246

Само герб

преди 2 години

С гн борисов напред кьм пьлна ваксинация на населението и децата над -5г нека заедно победим коварният вирус

245

монархокомунист

преди 2 години

Българина върти суче и все на комунизъм го избива!Не му се работи и чака на готово,и това е!

244

akudд1

преди 2 години

/бях силно притеснен, че България ще е без редовно правителство и парламент преди половин година. ДНЕС виждам само ПОЛОЖИТЕЛНИ моменти от това, че нямаме правителство. аз като обикновен гражданин днес виждам, че с правителство което ме ограбва и от временно правителство което НЕ може да краде, единствено страда политика и депутата. което ме устройва прекрасно. АЗ вярвам, че целта оправдава средствата. АЗ искам и други политици да отслабнат с по-сто килограма също като пеевски, нека се погр

243

Анонимен

преди 2 години

Само ***, може да прави всеки път един и същи експеримент, и да очаква различен резултат. Най-големите национални предатели са тия, които избират крадци и мошеници да ни управляват, за това България изчезва.

242

Герб

преди 2 години

Бате кюлчан ще ви оправи изберете го и ще бьдете бодри , здрави , ваксинирани

241

ежко

преди 2 години

Герб мачкат таралеж с голо д... Тия са изпята песен, никога повече хунтата гербдпс на власт.

240

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на България е в обединението на комунистическите формаци БСП, ДБ, Мутрите, ПП. Тези формации са лъгали и крали и вярвам, че вече са се променили и ще оправят България окончателно. Гласувайте българи за БСП, ДБ, Мутрите или ПП. Няма значение за кой, гласът ви отива при опитните и хитрите комунисти.

239

Анонимен

преди 2 години

Костадинов е за референдуми за всичко важно. Ако народът реши, ще си останем в ЕС и НАТО. Той е и за реформа в здравната система, която да бъде подготвена за подобни пандемични кризи. Един от малкото нормални.

238

ГЕРБ ПЪРВА СИЛА, Е И

преди 2 години

Всички партии на Радев са путинистки и са срещу ГЕРБ. Творението на дс и кгб- ДПС има кандидат-президент не защото може да спечели изборите, а за да обедини всички турци срещу ГЕРБ при гласуването, а на балотажа ще гласува за Радев. Шансът на Бойко Борисов ще излезе догодина, когато не легитимните партии бъдат поставени извън закона, но и тогава не е сигурно, защото рестарта на АЕЦ Белене и строителството на Турски поток няма да му бъдат простени от Белия дом.

237

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПроцентът на Възраждане не е понижен, ами избирателите им отидоха към К. Петков.Впрочем аз се чудя кои са тези луди, които гласуват за Възраждане - Костадинов има "екстремни" идеи, това е новият Волен Сидеров.Не иска ваксини, а не обяснява как ще спре Ковида. За него това е измама.Не иска НАТО. Но в същото време е съгласен да предадем Македония.странен човек.А парите му идват от Русия.