296

Анонимен

преди 2 години

Тиквата в затвора!

295

Анонимен

преди 2 години

в Бълагрия вече е модерно да си втори, антиваксър и люзър.

294

Анонимен

преди 2 години

Не на Ковид фашизма!Възраждане!

293

Илюзионист

преди 2 години

На Слави що му трябваше да си туря таралеж в гащите?! Народът да плаща милиони за някакви измислени избори с участието на измислена партия. Резил отвсякъде. Най-добре е Слави да си замълчи. Неговото политическо шоу приключи веднъж и завинаги.

292

Анонимен

преди 2 години

***...т с плакат на Герб си накичи, червеното да не личи. Целият град, всяко дърво по централния път е с предизборни материали на Герб и Гербджитков. В същото време цялото ръководство на града е от деца, внуци и снахи на членове на бюрото на общинския комитет на БКП. За каква промяна говорят, хамелеони и кариеристи, които искат винаги да са на софрата.

291

Анонимен

преди 2 години

защо кандидатите и техните семейства имат право да се гласуват ? това е безсмилено

290

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ винаги са били първи. Само че машинките някакси .... нещо .... и така!

289

До 352 Вах

преди 2 години

Ами хората не се хващат на евтини комунистически предизборни трикове, може би? Помни ми думата, никога няма да видиш доказателства за това! Така ще си заглъхне след изборите!

288

Анонимен

преди 2 години

бсп ще скъсат синджира да докопат властта. жадуват за сладката държавна баница, яхнали народа да го оскубят отново.

287

Вах

преди 2 години

Абе, какви са тези проучвания?! Къде ги тези 25% бе...тия "хора" дето са дали заявка, че ще гласуват за ГЕРБ новини не гледат ли?! За тия 60 млн дето гръмнаха за магистрала Хемус - дават ли си сметка колко "магистрали" са построени за 12 години?! Колко още по 60 млн са излезли по тая схема?!

286

До цирк Славун

преди 2 години

Целта е ясна - да реанимират ***. Сега БСП ще си направят една сладка коалиция с Кирчо и ДБ и както всеки път в нашата история, милата ни родина я чака крах и падение когато комунисти се върнат на власт. Не си ли задавате въпроса - защо този смешен сайт и никоя медия България не отразява топ световната новина за обединението на Беларус с Русия? Нас ни чака същата тъжна съдба с Корнелия и е много важно о.вцете да не са информирани. Нека омразата на т.ро.ловете започне сега!

285

Мунчо

преди 2 години

24 процента щели да гласуват за ГЕРБ. Ами това е почти една четвърт от имащите право на глас. Рашков, спиш ли? Оставяй пиенето и почвай арестите! Нищо, че е Архангелова задушница! Комунистите не почитат мъртвите.

284

Цирк Славун

преди 2 години

Клоуните от шоуто имаха 25%, бяха първи и доказаха, че са неспособни и не желаят да правят нищо, освен да лаят. Това 4-то място сега ги устройва. Ще стоят отстрани и ще крещят на останалите, че така не може, трябва иначе. Само не разбирам, какъв беше целият смисъл от изявите им? Можеше да си лаят и от долнопробното шоу без да ни губят година в три избора?!

283

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тия лъжци не разбраха ли ,че народа няма да гласува за никой докат не се създаде партията на безпартийните, и не си получим шкаф, безусловен базов доход,преизчислени пенсии, безвъзмездни средства, европейска мрз, европейска пенсия, намалена работна седмица и тнт

282

Анонимен

преди 2 години

,, ще гледат НС през дувара.Изправи го ,ние идваме,,

281

В реда на нещата

преди 2 години

ГЕРБ първи - България пак бедна и последна с пътища разбити и водопроводи пробити !!

280

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке се връне на бел кон!

279

Не се чуди

преди 2 години

До Баси Мамата - Съществува , но в очите на останалия свят и в частност Европа е като Филиповци за София или Столипиново в Пазарджик - Никой не му дреме дали сте с въшки или с краста , докато не им пречите и си плащате !!

278

Случаен минувач

преди 2 години

Продължаваме промяната... Стан Лаурел и Оливър Харди са начело на тази партия... Най-големите смешници!

277

Мда

преди 2 години

Шок очаква придворните социолози. На 14.11. ще станат за смях!