64

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

това към кой лот се пада, да не би към тези лотове за които комитова прехвърли парите на цъкльото, за да могат с кирчо да станат почтени, КОЙ ЩЕ ТИ РАБОТИ БЕЗ ПАРИ

63

Анонимен

преди 2 години

Давам под наем бензинов къртач за ентусиасти

62

Анонимен

преди 2 години

Тя прокуратурата работи с факти, като намериш доказатествата за фейковете наречени чекмеджета тогава ще заработи. Дотогава ще си остане един фейк направен на Фотошоп.

61

Анонимен

преди 2 години

При Радев е така. Чегъртане, рушене, репресии, сертификати. Той руши вместо да строи.

60

Анонимен

преди 2 години

До azСтигнала е, но Радевците не я откриват нарочно за да не се припише, справедливо построеното на Борисов.

59

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за хората от северозападна България, явно ще си останат без магистрала докато управляват комунистите,-----===------Антикомунисте, в коя част на България се намира Търговище?

58

Анонимен

преди 2 години

Много затворени очи, пълни джобове, запушени уши, усти. Това е факт. Но основното са джобовете и чекмеджетата. Ако българската прокуратура не се сезира и след тези разкрития, ако сме български народ, трябва да отидем под прозорците на прокуратурата и да им кажем да си свършат малко от малко работата, защото ние им плащаме за нея. Това е срамота. Какво да се случи повече от това?

57

Анонимен

преди 2 години

Като не я поддържаш ествествено, че ще се срути. Факт е че при Борисов магистралата се строеше, а сега при Радев е оставена да се руши!

56

az

преди 2 години

До Анонимен Абе кога магистралата стигна Търговище?! А и - нали няма да минава от там?!Доколкото знам - от изток на запад е стигнала до Шуменска област (Белокопитово ли беше?). А от запад на изток още не е стигнала до Плевенска област, май?! За област Търговище мисля, че още не са правени дори планове от къде ще мине - но няма да е близо до Търговище!

55

русо

преди 2 години

Една ми каза че чула че нема таквоз срутване

54

Тъпак

преди 2 години

Всчико ще се срути като не го строите или подържате, ама вие тъпите *** само знаете,че асфалта не се яде и не искате да строите пътища. Жал ми е за хората от северозападна България, явно ще си останат без магистрала докато управляват комунистите. Нищо ново под слънцето.

53

Анонимен

преди 2 години

Баце ви май ще прави компания на бай Ставри в централния

52

Анонимен

преди 2 години

Нищо подобно няма на Хемус до Пазарджик . Сутрин и вечер взимам работници с автобуса оттам.

51

Анонимен

преди 2 години

Не се е срутил насипа. Строителят оправя некадърното си изпълнение на земни работи от няколко седмици. Когато са строили насипа, не са изпълнили основата както трябва, и след дъждовете в началото на лятото насипът се е свлякъл с десетина сантиметра, което компрометира и пътното платно и моста.

50

ИНСПЕКТОР

преди 2 години

какй и какво е уж инспиктирал Баце, като не е вече премиер, сигурно е активно мероприятие, защото Гошо не особено умното от БОЕЦ е пуснал донос, а тези от хунтата на рундю са го срутили

49

Анонимен

преди 2 години

Достоверни източници твърдят ,че на Борисов щяло да бъде повдигнато обвинение за измирането на динозаврите. ДАНС е започнала разследване за последните аварии на международната космическа станция. Има вероятност те да са причинени от некачествено строителство от кухи фирми свързани с ГЕРБ.

48

Анонимен

преди 2 години

*** се казва Борисов и неговите крадливи *** - 12 години стигат

47

Фридрих Енгелс

преди 2 години

Мъка, .... мъка !!! Комунистическа мъка ! Колкото и да се напъва този алкохолик - социологията е ясна ! "Лошите" пак са първа политическа сила с 10-тина процента преднина пред втория. Народа се усети, че шумкарите пак се опитват да го баламосват и да му спретнат същия номер като през 2013г. То не бяха чекмеджета, кюлчета и пачки, то не бяха къщи в Барселона, то не бяха острови в Бяло море, то не бяха вагони с бюлетини и още куп други лъжливи и манипулативни болшевишки щурутии ! ЛЪЖЦИ-нищо друго.

46

Анонимен

преди 2 години

Има данни, че животът на Рашков е под заплаха от 15-20 дни. Тази информация обаче старателно се прикрива. Последните дни Рашков и МВР направиха сензационни разкрития срещу бившето управление на експремиера Борисов. Освен това месеци наред вътрешният министър се противопоставя срещу модела на управление на прокуратурата и методите, които изпозлва обвинител 1-Иван Гешев. Факт е, че с действията си Рашков накърнява интересите на мафиотските кръгове, овладели държавата ни през последните години.

45

Анонимен

преди 2 години

В срутената част от магистралата са намерили дамаджана с ракия