124

Анонимен

преди 2 години

Вече трябва да го кръстят журналистите Лъжливото овчарче Рашков. Не само че няма срутване, ами е нарочно изровено от строителя, и не са 600 метра, а 40 метра. Рашков може да прави конкуренция на филма Кит.

123

Гост

преди 2 години

Ти кого защитаваш бе.Имах 4 камиона и много добре познавам пътищата в бг особено построените от тиквата.Например магистралата от Карнобат до Бургас 3 месеца след като беше построена на икона ми се накланя като ли че е спукана гума.А отсечката за Свиленград след дни се показа пръста от долу никакъв чакъл.В Германия се прави изкоп чакъл половин метър стоманобетон и тогава асфалт.Като не знаеш си трай.

122

хахахаха

преди 2 години

Както се разбра преди малко от инженера от Автомагистрали ЧМ,др.Рашков е излъгал за пореден път жестоко.

121

Анонимен

преди 2 години

Тази сутрин гледах репортажа,никакво срутване няма какви 500м.поредната лъжа на Рашков.Тези хора само търсят наивници да им се вържат,още една седмица и марш...срамувам се от такива .....

120

Анонимен

преди 2 години

Фокусирайте на снимката от близо лявото му око ....типичен махмурлук ,та той още не е отрезнял !!!!!!Какво да очаква бедният народ от такъв оправник!?!?Жалко ,много жалко и срам за България !!!

119

Анонимен

преди 2 години

Рашков моля те спри да пиеш и да се излагаш от ТВ.Моля те занимавай се с неща от твоята компетенция - не, нямам предвид пиянски сборища а другата компетенция - тука в центъра е Като Кербала спят по улиците групички мигранти, вие къде дремете бе ?

118

Анонимен

преди 2 години

Нещо от текста изчезна твърдението за 600 МЕТРА срутена магистрала, да не се окаже напълно измислено.

117

Барбата

преди 2 години

Кога ще разберем, че държавата това сме хората с нашите действия и гражданско общество. Ако бездействаме, гледаме сеир и чакаме някой да ни оправи няма държава, а роби и тирани, които дерибействат с глашатаи като Рашков. Защото им позволяваме, а тях ги е сърах юного повече от нас. Помните ли при орешарски как обградиха с метални барикади центъра *** властта около Народното събрание. И сега ги тресе страха. А ние пак ли ще гледаме сеир.

116

Анонимен

преди 2 години

Явно Бибата оди из републиката и като му заяде чепо за задържане глей кво разтоварва че ни разбутае целио магистрален комплекс до ониъ ргувитегуунъ. Нека все пак компетентните органи да каат с ква бленда да съ изголемонуждва

115

Партенките на Рашков

преди 2 години

Край няма! Рашков с капацитет на какъв ни съобщава това? Като пътен инженер, представител на съответното министерство? Ще видим ли факти по това? Или е поредната рашковска партенка?

114

Един от вас

преди 2 години

Дааааа, Борисов строй с нашите пари, да никой не се хвана да строй пътища, например Орешарски е- ок, но той управлява кратко, Бойко за 12 година когато имаше мнозинство в парламента се питам защото не смени БДС за строежа на пътища, че белким караме по качествени пътища, но сегашния стандарт е правен по Баи Тошево време по което време всеки си крадеше, та и така и той това си го знае и се възползва!

113

Анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа.....

112

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКриви -прави - Герб стореше.нито при Орешарски видяхме метро, при Станишев магистралите зациклиха, сега за 4 месеца разбрахме, че Комитова не плаща пари на фирмите.

111

Анонимен

преди 2 години

Да, Борисов е извършил нарушение - ходил е лично да копа с багера, за да се спихне пътя. Вие нормални ли сте? Ако договора е направен лошо плащате неустойка, разваляте договор и правите нов договор. Ако фирмата е газила през закона/съмнявам се/ я давате под съд. Рашков няма работа да се появява по медиите. Ние не чуваме правосъдния министър, а МВР шева.

110

Анонимен

преди 2 години

Киро Факиро, Рашков Тарашков, Комитова, Минеков, Кацаров,...- най-голямите лъжци за 2021 !

109

Анонимен

преди 2 години

Ами ремонтирайте я.Не разбирам защо с това ни занимава МВР шефа, а не строителният министър?Къде е тук престъплението. Лога има гаранция, ще се извърши ремонт. А министерството не е доволно как се правят ремонтите да направи нов договор.

108

Анонимен

преди 2 години

Аз съобщавам: Рашков смърди !

107

Анонимен

преди 2 години

До 131 какво видео си гледал бе?По Нова, строителите казаха 50 метра и ще бъде поправено за тяхна сметка. Да не говорим, че магистралата, даже няма и асфалт. Ако е било повече от км. дали Рашков не би се "похвалил"с подобна новина?

106

Анонимен

преди 2 години

Еми така работи герб - сега ще започне ремонт на ремонта

105

Анонимен

преди 2 години

Като наближи датата за избори и Рашков се активира. Шест месеца ми омръзна да му слушам истериите. Човекът си е за психиатър.