104

Анонимен

преди 2 години

Рашков е лъжец!Строителят, каза, че това не срутване, а пропадане поради високите подпочвени води и не е 600 метра, а 50 метра и ремонтиран ето ще бъде за негова сметка. Това което се видя, все още няма асфалт.

103

Анонимен

преди 2 години

До 122 ПроСото==Пътищата се строят от едни,но се наблюдават и администрират от МВР..Със знаци,предупреждения,следене за безопасността,следене на трафика..Е,имало е срутване в участъка..Кой да отиде да провери?..-Министъра на културата ПроСотоЗа първи път чувам, че в Търговище имало магистрала. Да не е онази която още не е пусната и значи, че МВР няма никаква работа там.

102

Анонимен

преди 2 години

Само на голи твърдения от публично известен пивница....трудно да се повярва! Но дори и да е вярно, тя се е срутила по време на вашия мандат, не на Борко! Така, че събирайте си дисагите с всичко окрадено и да ви нема, че иде Видов де!

101

Анонимен

преди 2 години

За други работи давате снимков материал, сега нищо! Да не се окаже, че е някой участък където още няма асфалт, а строителите заедно с машините са се изнесли преди месеци, защото им спряхте плащането, а и нали уж строят незаконно!

100

Анонимен

преди 2 години

Дай снимки бе прашков да ти хване декищ новината .

99

Ха-ха

преди 2 години

Гола вода сте Рашковци,Радевци!Баце вече трябваше да е в Белене или Орландовци!

98

Чашков

преди 2 години

До ПроСоТо.Много се е влюбил в Хемус,Малоимотния.Ако така се беше загрижил за събарящата се Бузлуджа или гонеше емигрантите по границата или из кварталите на София,цена нямаше да има...

97

ПроСоТо

преди 2 години

До Чашков==Пътищата се строят от едни,но се наблюдават и администрират от МВР..Със знаци,предупреждения,следене за безопасността,следене на трафика..Е,имало е срутване в участъка..Кой да отиде да провери?..-Министъра на културата?

96

Чашков

преди 2 години

Вътрешен министър се занимава със строителния сектор? Или махмурлука е объркал пълномощията му или признание, че колежката Комитова е абсолютна нула и марионетка ! Няма други варианти!

95

Анонимен

преди 2 години

Дамъджана ти от кога стана и строителен експерт???

94

Saki

преди 2 години

И за 12:години ,този Бойко Борисов ,с колко пари е ощетил държавата и с колко се обогатил лично, 10 млрд. ,15 ,20 ? Някой знае ли ?

93

Анонимен

преди 2 години

Да Рашков злобно дяде ти спря строежа на магистрала която не е укрепена, очаква се да се срути от дъждовете, няма да се учидя ако не сте направили нещо нарочно!!! Гадни комунисти

92

Анонимен

преди 2 години

Рашков а ти какво правиш за България? Ти си едно безполезно едноклетъчно!

91

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе чашкоФ откога започна да се занимава с пътно строителство и стана експерт в тази област ... Навремето архитект Доган чертаеше проекти на Цанков камък, а сега се излюпи още един самоук потомък на Кольо Фичето, който трансформира МВР в пътно-строителна фирма ... В служебната хунта на фигуранта стават странни неща, а служебните министерства придобиват все по-разширени правомощия и май се канят да кроят и разпарчедисват държавата по заповед на Щуката ... !!!

90

до Рашкоф

преди 2 години

Магистрала или трасе? Да не ти е в повече питито?

89

Анонимен

преди 2 години

До до 99 Анонимен, престъпление има само след като се произнесе съда или и това не е ясно.

88

Анонимен

преди 2 години

Кой ли му вярва на този дърт комунист на снимката. Не знам какво още ще измислят да оплюват до изборите, само и само да са на власт.

87

Сова харис днес

преди 2 години

ГЕРБ остава първа политическа сила с 23,8%, втори се нареждат БСП с 16,7%, показва последно проучване на Сова Харис проведено в края на октомври и началото на ноември по поръчка на дир.бг.Формацията на Кирил Петков и Асен Василев остава трета с 15,6%, следвани от ИТН с 13,4%. ДПС се нареждат на пето място според проучването с 9,7%. Изключителен спад бележи коалицията на Христо Иванов и ДБ, които остават шести с 9,1%. Мая Манолова и ИБГНИ остават на ръба за влизане в Народното събрание

86

Предозиране

преди 2 години

Часове след оповестяването от страна на Бойко Рашков, Манолова побърза да го заснеме, тя пусна фотоси на които "според нея се вижда" пропадналия участък, като зове, че сега всичко трябва да се събори и да се изгради наново.Видно от снимките обаче, "пропадналата" част е насип от пясък и чакъл, който е покрит с някакъв найлон. "600-те метра" са черен път, изграден временно за тежкотоварните машини. Дори и човек да не е специалист няма как да не знае, че пясъка и чакъла, ако не са укрепени ще се с

85

Генчо

преди 2 години

Рашков,Рашков те държавата срутиха,а до нова та 2022 ще срутят и живото население на България,а ти плачеш за АМ"Хемус"!Крадци много,правосъдие малко,а в затворите само кокошкари!