76

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията е под контрол.Кораба потъва вода има за всички.

75

Емилия П.

преди 2 години

До Аре, дий!Ти недей се притеснява, а вземи се ваксинирай! Спаси поне един живот!

74

Аре, дий

преди 2 години

Кво стана с извличането на кръвна плазма от преболедували. Нищо не се споменава, само ваксината е Царица.

73

Краси

преди 2 години

Коронавирусът съсипа семейството ни! Баща ми беше главен секретар в една компания в Италия, но фалира заради проклетия вирус, наложи се съкращения на персонал, баща ми го изчегъртаха, дойде си в БГ, майка ми е начална учителка- не печели много, със заплатата й от 980 лв. как издържа четиричленно семейство! Баща ми почна да си търси работа, понеже почнаха скандали, уж си намери, но нископлатена! Просто разби но живота този Ковид! Преобърна го!

72

Като гледам

преди 2 години

И твоя сертификат за огненото езеро е почти готов ! Внимавай да не сгафиш със следващия тест на Господ! Неговите не са фалшиви!

71

Анонимен

преди 2 години

Аз също не вярвах в Ковид и истерията с ваксините, докато майка ми не я спипа, за една седмица я довърши този мръсен вирус! Последната й заръка беше да се ваксинираме! Не го казвам с цел агитация, просто беше много тежко!

70

ха ха

преди 2 години

Аха, оправихте и тия с антителата. Сега следващите в редицата как ще ги оправите-ако ги е засърбял носа или са кихнали до 1 година назад, и те позеленяват. Така ли? Поне ще ни изрецитират по всички национални телевизии. В същото време-всеки ден катастрофира по един самолет хора. Но никой не обявява за тях национален траур като за тези, които загинаха в Македония на корабчето напр. Тотална липса на хуманност в обществото.

69

Боже помилай!

преди 2 години

Баща ми се разболя от Ковид, тежко го хвана, бере душа в болницата! Аз съм под карантина! Майка ми също! Цялото семейство! От пукници нито спя, нито ям, нито пия! Дано никой не преживява това!

68

До Емилия П.

преди 2 години

Ти пък още ли не разбра, че "ваксината" с нищо не предпазва околните, пак си заразоносител и си опасна дори и за близките си, че също трябва да си с маска и т.н.

67

до 84

преди 2 години

направи едно добро дело за света,скрий се под юргана с маска и сертификата и не пиши глупости

66

Анонимен

преди 2 години

Умреши не са 338 на 100 хиляди, а са двойно по-малко и то на 6 милиона. И това с цялата надута и лъжлива статистика.

65

Анонимен

преди 2 години

Кунчев си все дълга отпуска. Абдикира. България потъва и никой не иска да обере негативите.

64

Анонимен

преди 2 години

В момента тече катарзис. Дъртаците умиращи по болниците ще свалят цените на имотите драстично. Изобщо не ме интересуват т'ъпите им ваксини и мерки, които са срещу хората и бизнеса, но не и срещу вируса.

63

Тази

преди 2 години

има мокри сънища и *** за бутащи дози и други подобни.....Тези станаха за резил, с всичките си изказвания..Явно въобще не се виждат как изглеждат отстрани....

62

Д-р Новкиришки

преди 2 години

Интубирани са 2000!

61

Анонимен

преди 2 години

166 починали, 4800 заразени, над 700 интубирани ----///----- Къде прочете за над 700 интубирани ?

60

Анонимен

преди 2 години

България гори! Направете нещо! Стига протести и глупости по форумите. Имаме умрели от ковид повече от всички европейски страни взети заедно , без Румъния и Украйна. Ваксинирайте се!

59

До 69

преди 2 години

Емилия и ти ли си от тия с купените сертификати, които се правят на големи ваксър герои ?

58

Анонимен

преди 2 години

До 76....,338,83 смъртни случая на 100 хиляди жители ( към 30 октомври 2021 г. -----///----- Ти май не си наред с главата?

57

Анонимен

преди 2 години

тия са такива учени все едно слушам "звездите ми говорят","репродуктивно число" баба ти трънкина у козата,лъжата я нема за нищо