56

Анонимен

преди 2 години

И Зеленият сертификат действа, и методите на доцент Мангъров действат. Имаме от всичко. Трябва да престанем да мрънкаме и да поздравим както доктор Кацаров за Зеления сертификат, така и доцент Мангъров за естествения имунитет. И двамата са много успешни борци срещу епидемията.

55

Анонимен

преди 2 години

Някой питаше за Кунчев, Кацаров днес каза, че няма да го има до края на ноември, не знаел какво му е и дали е болен, нищо не знаел и съжалява, защото очакваше Кунчев да обере негативните вместо Кацаров

54

Анонимен

преди 2 години

"алергии към някоя съставка на ваксината" само дето не ги знаем повечето СЪСТАВКИ, отбелязали нещо там колкото да не е без хич

53

хахахаха

преди 2 години

СЗО: Пандемията се завръща, намираме се в критична точка.

52

В

преди 2 години

момента България е в драматична ситуация в сравнение с останалите страни в света: тя е с най-голям брой смъртни случаи, свързани с Covid-19, на глава от населението. Данните сочат 338,83 смъртни случая на 100 хиляди жители ( към 30 октомври 2021 г. ). Следвана от Бразилия, която според доклада на университета Джон Хопкинс, е на второ място по брой смъртни случаи (287,46 на 100 хиляди). Единствената друга европейска страна в челната петица е Румъния, която се нарежда на трето място със смъртност от 237,73.

51

дърт

преди 2 години

До ... 19 До Великден първите "ваксинирани" трябва да са с четвърта доза!

50

Анонимен

преди 2 години

Я на тая и е минал ковида, ама Кунчев още го няма

49

Анонимен

преди 2 години

Придобиването на естествен имунитет върви много успешно. Дано да продължи кампанията по придобиване на естествен имунитет сред антиваксърите и подкрепящите методите на доцент Мангъров. Експериментът и методите на доцент Мангъров са успешни сред неговата експериментална група на антиваксърите. Трябва да му се даде Орден "Стара планина" за този успех.

48

Анонимен

преди 2 години

Днес 166 починали, 4800 заразени, над 700 интубирани, никакво положение под контрол няма

47

Емилия П.

преди 2 години

Направих го, защото не смятам да застрашавам живота, първо на родителите ми, които са възрастни, второ и на хората около мен. Поне знам, че няма да бъде виновна за смъртта на хиляди антиваксъри!

46

Анонимен

преди 2 години

Радостно очакваме новата бройка антиваксъри, преминали през масовия имунитет. Дано са повече и да не намаляват. Сега е моментът за придобиване на масов имунитет по метода на доцент Мангъров, който е специалист. Трябва да се радваме на успеха на доцент Мангъров и неговите последователи. Велик човек е, и някога Историята ще го оправдае.

45

Анонимен

преди 2 години

По-бързо да минават през ковида и да придобиват масов имунитет антиваксърите и антимаскърите. Ще ги изчакаме. Всеки ден по 5 хиляди антиваксъри придобиват масов имунитет. Търпеливи сме към антиваксърите. Не трябва да пречим на връзката лекар-пациент между доцент Мангъров, който е специалист, и неговите пациенти.

44

Емилия П.

преди 2 години

Аз реших да се ваксинирам с ваксината Джонсън. Много приятно ми стана. Никакви странични ефекти! Сега мога свободно да си се разхождам!

43

Анонимен

преди 2 години

И аз.

42

Анонимен

преди 2 години

Тази вечер в предаването на Св.Петрова "Въпросите" по Ю Туб от днешна дата,водещи световни вирусолози казаха интересни неща.ЕДно от тях беше,че ваксинирането по време на пандемия е крайно неразумно и меко казано непрофесионално!

41

Кентавър вълк

преди 2 години

Интересно?! Професор Ива Христова (която не са чували по-далеч от София), знае ли изобщо, че повечето хора със зелен сертификат, всъщност са фалшиви? Познавам 11 човека, които си го купиха!

40

Аре, дий

преди 2 години

На преболедувалите, трябва орден Стара планина да им дадете, не да ги кичите с ваксини. Това са пазителите на генофонда на нацията.

39

Анонимен

преди 2 години

Положението е катастрофално но под контрол?забутана ,изостанала страна с ***,но горделив народ.

38

Бог Алалугер

преди 2 години

Алибегов да плаща ковид тестовете и лечението на хората! Щом иска смотаните му мухлясали заведения да работят, и да убиват хората - ТОЙ ДА ПЛАЩА!

37

Анонимен

преди 2 години

да им го набустерим у репродуктивното базово число на агитиращите към тая отрова.как лъже тая -можел да си спокоен със зеления сертификат-нямало да заразяваш и нямало да се заразяваш -ало ти в коя паралелна система си бе