96

До Дабъл 107

преди 2 години

Човече ти си за затвора! Да обясняваш на хората, че дексаметазонът пази от смърт? Ти пил ли си го това и знаеш ли каква отрова е? Защото аз съм го пил (не за ковид) и такива тежки странични ефекти не съм имал за 52 години живот! И всичките ти "колеги" с историите за повторно заразяване сте за затвора! Тролеи долни!

95

Edin

преди 2 години

До Светозар 29. Да, можеш да пазаруваш без сертификат там, както и в други магазини с хранителни стоки. Може би зависи дали магазини е в сграда тип мол и в такъв случай може и да ти искат сертификат, иначе не.

94

Анонимен

преди 2 години

ваксърите взеха да вкарват и сълзливи истории в коментарите хахаха,за колко се продадохте маймуни

93

Германец

преди 2 години

Всеки момент ще родя, имам контракции.

92

Ваксините

преди 2 години

Действат след 6 месеца на 16 % като защита. Официална публикация в Израел. Ако искат да се ваксинирате всеки 6 месеца с някакви отрови, като всяка фирма си има своя ваксина???, всички с аеднакво ефективни и бяха по едно и също време създадени - давайте

91

Анонимен

преди 2 години

Вкъщи всички го изкарахме леко. Тая есен нещо пак мина през нас, ама не сме се тествали. Майце им на хипохондриците! Да изпукат, щом така им е писано! Никой не може да избяга от съдбата си. Вече не ги мисля.

90

Щирлиц

преди 2 години

Докато България не изпълни договорът за насилствено ваксиниране,ЕС/ЕС няма да миряса.

89

Мдаа

преди 2 години

Запомнете имената и лицата на всички тия продажници, които ви агитират да се бодете с незнайно какво. Ще ви трябват

88

Анонимен

преди 2 години

Имам 2 колежки, които са в болницата в момента за втори път. Едната беше болна ноември 2020, другата март 2021. Тежко протичане и двата пъти. :(

87

Не се вълнувайте

преди 2 години

Един ще оцелее, друг не. Каквото отреди Майката Природа. Всички ли, мислите , че живеете вечно?

86

Свидетел

преди 2 години

Една вечер бях на гости при сестра мии изведнъж и стана лошо, казваше, че не може да си поеме въздух и от няколко дни е така, кашляше жестоко, преплаших се и веднага звъннах в бърза помощ, те дойдоха и я откараха в ИСУЛ, оттам я установиха с Ковид. Слава-Богу оправи се! Ваксинирахме се и двамата.

85

Анонимен

преди 2 години

До 105 1,6 милиона ваксинирани? :)) С кое?

84

Венци Петров

преди 2 години

Пък мой приятел вече трети път боледува! Последният път беше тежко, едвам дишаше, ама не потърси медицинска помощ и му се размина. Не е шега работа

83

Дабъл

преди 2 години

Боледувах декември 2020 средно тежко , сега пак боледувам. Повтаря и повтаря както преди без да е по леко. Простотиите на Мангъров не ги слушайте. Антителата ми намаляха след 9 месец под минимума. Нито ваксината пази дълго нито преболедуването. Мои приятели повториха също и пак леко го минаха. Всичко е до гена на човека. Не се надявайте на чудо. Пих и Авирон Рапид и Ивермектин. Но Дексаметазона пази от смърт. На повечето не им трябва дексаметазон. Кой знае?

82

Анонимен

преди 2 години

Защото делтата е 10 пъти по-заразен и защото хората се разболяват и втори, и трети път. Мангъра ви излъга!

81

Анонимен

преди 2 години

Няма логика при 1,6 милиона ваксинирани + 490 000 официално излекувани (с имунитет) + още толкова преболедували неофициално... Защо, тогава има повече жертви и болни тази година от миналата ? Или болниците се пълнят нарочно с фалшиви болни за да източват касата или с това се притискат хората да се ваксинират... Срещу вируса ли са мерките или срещу хората и бизнеса? Колко лева получава болницата по пътеката за инфекция, която НЕ СЕ ЛЕКУВА....?

80

Емилия П.

преди 2 години

Ами, явно ни трябва диктатор, който да прикани към спасението, а единственото спасение в момента - са ваксините! Няма друг изход! Ясно е, че някъде там, много надълбоко, е замислено - да се редуцира населението на Земята с този коронавирус, но пък ваксините, може да са спасението?! Хм, аз се ваксинирах, та вярвам, че съм част от спасението!

79

Анонимен

преди 2 години

Абе какво става със социологията, няма нито едно изследване за изборите, дайте да видим рейтинга на Радев и на уж успешното правителство, интересно колко е рейтинга на Кацаров

78

До Емилия

преди 2 години

И да се ваксинирам и да не се, все тая. Иначе, като всеки Българин съм ваксиниран за какво ли не.

77

До 85

преди 2 години

700 в интензивно отделение значи интубирани, иначе няма да са в интензивно /реанимация /