320

Анонимен

преди 2 години

Щот се умира! Други аргументи трябват ли?

319

Електронен концлагер

преди 2 години

Нали черните сертификати бяха въведени за 2 седмици само..Защо не отпадат??защо излъгаха и затова..защо има създадени така наречени "ваксини" за неизолиран вирус?

318

ъъъ

преди 2 години

Лекарите не вярват на доцентите и професорите по медицински нАуки, щото всичките са се учили при подобни и си знаят открайвреме колко струват. Ние едва сега имАме удоволствието да се срещнем с блестящите им умове и несъгласувана реч, но все таки стигаме до същите изводи.

317

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксинационната кампания е пълна с такива лъжи, че и най-наивните ги виждат.

316

1984

преди 2 години

(Co)ntrol (v)accine (Id)entity -Covid

315

заради БГ медиите

преди 2 години

Защото медиите са истерични,има цензура и се прикриват факти,но те са очевидни в ежедневието-например аз имам познати пострадали от ваксините,и да потвърдено е,че е от тях.

314

Българка

преди 2 години

Гордея се с вас българи. Браво. Умни, мислещи, интересуващи се. Обичам моят Народ.

313

Анонимен

преди 2 години

Защото в България действа максимата"Интереса клати феса".Никой на никого не вярва,всеки лъже и маже само да се докопа до някаква авнта или лична изгода,всеки е на принципа"прекарай другарчето си" и т.нат.

312

Анонимен

преди 2 години

Защото сме нискоинтелигентни. Точка.

311

Анонимен

преди 2 години

При положение, че само 30 % от лекарите (уж най-запознати) са се ваксинирали, как искате да убедите останалия народ от ползата?Ама та са го били изкарали? Ами нали цялата научна общност рече, че тоя имунитет не е имунитет, щото след 3 мес. го няма и трябва ваксина, само тя ще ви спаси! Значи лекарите не вярват на доцентите и професорите по медицински науки?Ето тук е проблема! Що така? А сега ходи убеждавай!

310

Анонимен

преди 2 години

Единствено при руската Спутник не е поискано освобождаване от отговорност на производителя.

309

Анонимен

преди 2 години

Нали ви гледаме какво сте некадърници,освен това лъжци и крадци е как да ви вярваме.

308

Анонимен

преди 2 години

Истината е съвсем друга-от 10 разболяли се 8 са ваксинирани.

307

Анонимен

преди 2 години

Имам всички задължителни и някои препоръчителни ваксини! Винаги са ми казвали, че може да ме боли ръката ден след това, и да имам малко температура, но с един парацетамол за ден ще мине и това е нормално.Така и е било. Никой не ми казвал, че мога да получа миокардит, да ми се схване лицето, да имам тромби в кръвта или направо да си пукна ей така! Егати и ваксините! Това не са ваксини, а експерименталки!

306

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ами защото все още се намират хора които могат да мислят. Първо, "ваксината" бе изработена със свърх-светлинна скорост! Второ, пазели на 90%! След това се разбра, че пазят ама не баш, защото ваксиниран може да се разболее от ковид, но по-лошото е, че може да се получат множество странични ефекти. И не на последно място не носенето на отговорност не само от производител, но и от правителство и лекар! И как да имаш доверие ?

305

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън! Не можеш да убедиш българина! Той е много умен ! След израелците сме втори по интелект, муахахахааа...

304

Анонимен

преди 2 години

Аз няма да се ваксинирам със съмнителните ваксини за което ти искат и информирано съгласие с подпис, ваксина на която няма даден състав, ваксина за която натискат народа по поръка на ЕС за пари. Да сега съм се ваксинирал с български и съветски ваксини и съм жив. Може да се ваксинира, но с руската ваксина.

303

пьк

преди 2 години

и все някога трябва да се сети6 да си трьгне6 то се гостува 3 дни а не.........

302

мисля

преди 2 години

да спре6 да се профилактира6 защото насилието е забранено

301

Познат

преди 2 години

Те вече и докторите не вярват на този цирк.. Но като едно време тези неща си ги говорим само в къщи.