20

Анонимен

преди 2 години

защото Кунчо тройно ваксиниран е болен! затова!

19

Анонимен

преди 2 години

Защото никой не вярва на управляващите комунисти. Те винаги са лъгали и крадяли държавата!

18

Анонимен

преди 2 години

Плащате за пропаганда на умрели от глад математици,социолози,журналисти и всякаква друга пап лач,която иначе не може да се храни, а от техните уста подобни навивки никой нормален и мислещ човек не може да приеме сериозно. В същото време не давате трибуна на вирусолози,имунолози и лекуващи ковид медици. Защо изтрихте интервютата с доц.Атанасов от Пирогов? Това съвсем потвърди мнението на хората, че иде реч просто заедна рекламна пропаганда на продукт,за чийто пласмент едни хора печелят едни пари.

17

Ken

преди 2 години

Защото, как беше онази приказка ? За лъжливото политиче ли беше ? Нещо не мога да се сетя.

16

м,да

преди 2 години

Българина е мислещ и се съмнява в ГМО ваксините. Ако пуснат стандартните на Санофи и Синовак, интереса ще се засили!

15

Стат

преди 2 години

Защото не искат ваксините, а сертификатите. Новата жълта звезда.

14

минувач

преди 2 години

Вирус няма. Щама е софийски и шипченски. Това заяви резидента. На кого да вярвам? Вярвам на учените следователно излиза, че президента е менте.

13

Анонимен

преди 2 години

Най-сериозен мотив против пропагандата е този, че никой не се грижил за здравето на хората. У нас смъртността е най-висока от много години, хората живеят в мизерия, не се лекуват, освен ако не плащат от джоб. И изведнъж - хоп, появили се едни инжекции и веднага много се загрижиха тез управленци. Кого ще излъжете така? Сертификатите най-много отвратиха българина, който е запознат с лъжата отдавна. И не пасе трева като зомбираните западняци. Сертифицираните заразители са по-благи от останалите?

12

Анонимен

преди 2 години

Трябва да изчакаме антиваксърите да постигнат масов имунитет. Доцент Мангъров каза, че всички антиваксъри ще преминат през ковида, ще придобият масов имунитет, някои ще умрат. Просто трябва да чакаме. Големият брой заразени и умрели антиваксъри по-бързо ще изгради масов имунитет по методите на доцент Мангъров, който е специалист. Колкото повече са заразените и умрелите, толкова по-скоро ще го постигнем масовия имунитет. Новините са добри.

11

Хуманен подход

преди 2 години

Каква разяснителна кампания при ту3емеца - ловиш, зашеметяваш с тояга, ваксинираш и го пускаш обратно да скача от клон на клон.

10

Анонимен

преди 2 години

ОТ МЕН ДА ЗНАЕТЕ ГЕЬОВЕТЕ ГОНЯТ ДО ПОСЛЕДНО !!

9

Анонимен

преди 2 години

на ганчу му дай панелка на изплащане, голф на газ и работа у заводо да бачка кат гуведу, па не го мисли!

8

хах

преди 2 години

Защото повечето от мед.сестри и докторите не са ваксинирани. Тези, които поставят ваксини също !

7

Анонимен

преди 2 години

Възложили сте пропагандата на наистан груби, нахални и простовати хора. За това. Начинът, по който рекламират препаратите, е натрапчив и отвращава. Защото има и друга информация, която също се предоставя от специалисти и лекари, работещи точно с ковид болнии когато не се предоставя трибуна на другата гледна точка, тук сме вече парени с тая каша и знаем, че просто иде реч за едностранчиво натрапена политика. Не за здраве. Мерките са също левашки и насилствено пропагандират бодене.

6

Анонимен

преди 2 години

Aма бодете се ве.... Аз "ваксина" на всеки 6 месеца НЯМА ДА СИ СЛАГАМ. Следя от близо нещата в Австралия. Аз тази "ваксинационна загриженост", която ще проявява правителството на всеки 6 месеца, НЕ ИСКАМ. Ако не слушаш "експертите" губиш сертификатчето "човек" и "свобода"

5

Анонимен

преди 2 години

ще се направя,ч е взимам вашта мисир медия насериозно, та отговорът е много *** - управниците 32 години ни лъжат, защот точно сега трябва да им вярваме?

4

Анонимен

преди 2 години

Защото всички сте лъжци и слуги на бащата на Лъжата сатана затова и никой не ви вярва че искате да спасявате и помагате Всичко е за пари огромни пари за дявола

3

Анонимен

преди 2 години

И за теб това е нормално ли :) и до кога ще се бодеш така

2

Анонимен

преди 2 години

Защото са левашки провеждани. Защото хората се изнасилват да експериментират с нещо, което не е официално одобрено.Защото имунитетът на преболедувал не се признава на равно с имунитета от инжекцията /а той дори не е изследван/. Защото се вижда, че и инжектираните боледуват, че и умират. Защото не се позволява във форуми и медии да се изразяват свободно мнения и да се предоставя разнообразна информация - това е сигурен белег за лъжа и пропаганда. Защото пропагандаторите са груби, нагли, обиждат.

1

Анонимен

преди 2 години

Щото е смешна.