360

Анонимен

преди 2 години

Рекламни експерти, маркетинолози, математици, икономисти, литератори и кой ли още не ни учат как да се справяме с вирусите. Но когато заговорят нипусолозите, вкупом управляващите се юрват да ги плюят. Е, не! Не искам да слушам повече пишман специалисти. Ей затова на хората не им пука какво говорите.

359

Норвегия

преди 2 години

Човек от семейството - лекар, почина от Ковид, един познат го преболедува, но не е същият, той го каза, кръвно, това онова, диети, всичко му е зле, а беше спортист. Ваксините не те предпазват, но имаш шанс да оздравееш по - бързо, а без ваксината поемаш риск да се увредят много органи, в най лошия случай - смърт. Всеки си знае, но сам си преценява. Не гледайте този и онзи какво прави, сами си взимате решение без натиск.

358

Анонимен

преди 2 години

До 391 до 390 анонименТи сигурно беше там и го видя това . Ае чупката бе ваксар

357

Анонимен

преди 2 години

Бегай бързо да се ваксинираш тогава, още един път ако вече си се убол, тъкмо ще допринисеш за качествени данни.

356

до 390 анонимен

преди 2 години

става въпрос за 1000 човекаобщо са 44 000 при изпитанията + 11 млн от израелтака че не пиши глупости, отиди на съседната статич, дето в Румъния ги лекуват по колите, там ръси мозък

355

Анонимен

преди 2 години

От вчера прясно прясно изкочи новина, че компания наета от Пфайзер да направи оценка на данните за безопасност на ваксините ги е фалшифицирала в полза на Пфайзер. И това на фона на вече и без това твърде съмнителната и напълно невярна като официални данни ефективност. Но иначе има нужда от кампания за ваксинираните и сертификати но от масов скрининг не. Чакаме да видим до къде ще стигне безумието им.

354

анти идиоти мрете

преди 2 години

тихо, не пречите.

353

Ха защо ли

преди 2 години

пр0здНарод.......останалото го знаете.

352

Наполеон Бонапарт XX

преди 2 години

Аре бе???!!! Знаеме ги ние тие - психиатри! Малко да ти избие сачмата и те зарибяват! Изписват трициклични антинепресанти, МАО инхибитори, барбитурати, бензодиазепини, литий...

351

Хан Аспарух

преди 2 години

Нищо не доказва НИЩО! АЗ казах!

350

Анонимен

преди 2 години

1.Агресивнадо маниакалност медийна кампания и реклама.2."Ваксини" в експериментален период без носене на отговорност от производителя. 3.Ваксиниране с препарати с изтекъл срок на годност.4.Ваксиниране в паркове, пред хипермаркети, без преглед на хората.5.Ограничаване правата на гражданите и достъпът им до работните им места.6.Организиране на безумни томболи за часовници,ваучери от по 20лв.7.Ваксиниране и терор на децата, без да е необходимо.8.Скриване на информация за странични ефекти

349

Анонимен

преди 2 години

Пробвайте ежедневно сок от пшеничена трева или пшеничена трева на прах в малка чашка вода колкото за шот. Чисти от тежки метали.

348

Анонимен

преди 2 години

Познавам хора които пушат по две кутии но се ваксинираха това ако не е цирк

347

Анонимен

преди 2 години

Защото не коментирате с такава истерия тютюнопушенето !?

346

Анонимен

преди 2 години

"Ваксинирана" Европа пламти отново,що така?

345

Анонимен

преди 2 години

За последните два месеца 18 известни професионални спортисти, повечето футболисти, са получили инфаркт, сърдечен арест или са колабирали по време на игра заради сърдечен проблем след ваксиниране.

344

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите заразяват с ковид наред, дорде пукнат!

343

Поредната жертва

преди 2 години

Boris Sádecký, професионален хокей играч, е поредната жертва на ваксините сред спортистите. Получава сърдечен арест по време на мач миналия петък. Почива в болница няколко часа по-късно.

342

Edin

преди 2 години

Не знам дали вече някой е писал за това, но ми направи впечатление, че Гугъл не дава резултати за търсене на видеа в Rumble и Odyssee платформите. Например ако търсите Covid vaccines adverse reactions и добавите някоя от тези платформи няма да ви излязат. Мисля, че е ясно защо. Иначе има един сайт на тази тема Thecovidblog в случай, че някой търси информация на тази тема.

341

До медиите

преди 2 години

Саботирайте темата коронавирус веднъж завинаги и всичко приключва..Вируса тръгна и се разпространи от и чрез вас -също и с немалкото ваше неуморимо упорство и съдействие..Нанесохте достатъчно щети на народа...Осъзнайте сe..Съотношението новини за коронавирус и останали вече е някъде 80 към 20..!?!..Как ли не ви тежи на съвестта всичко това..Не на фашизма !