51

Анонимен

преди 2 години

Нали това беше целта на радев - преди две седмици свика извънредно министрите да им поръча да отворят училищата вживявайки се за виден будетел на нацията. Само че малко е сбъркал контекста - децата ще си говорят в междучасието на кой колко родители са му умрели.

50

ПАК ЗАРАЗАТА

преди 2 години

Ще тръгне заразата и с новият Делта Плюс Ковид. Много добре ги пускат да се изопозаразят всички масово.

49

Айде стига бе

преди 2 години

Абе през два часа да ги тестват. Нищо, че още края на септември половината минаха пак през вируса.

48

Ганьов мозък

преди 2 години

Простттттт мозък и безработен мозък!

47

Анонимен

преди 2 години

Кукувица про*ста! София е пламнала от обикновен грип и тоя ще връща ВСИЧКИ деца в училище, че да ги изпонатръшка на макс. Вчера ни погребваха, днеска цъфнаха та вързахме. Браво Кацаров, току що потопи до дъното не само Радев, но и БСП!

46

Това е истината:

преди 2 години

Виж го на *** мозъка, все търси келепира и ако го нема се чуди как да си го направи. Тия немат модернизация 14 години дай да го отложим да видим дали ще кихне!Ема той не кихна, а почина!Как си мислиш пак че аз ще ти кихна в тая ситуация!

45

Анонимен

преди 2 години

И сега чета изследване на някаква агенция, че Радев бил с най висок рейтинг и даже през последните дни му се вдигнал с три пункта, при зелен сертификат, смъртта и цялата каша в болниците и цените в космоса, на Радев рейтинга му се вдигал

44

Анонимен

преди 2 години

Като знаем как се спазват мерки това е на практика отваряне на училищата да продължи танцът на смъртта. Все ми е на акъла че учителите ще тестват учениците, всико ще е проформа. Само незнам радев на кого се подмазва след като лозан панов вече му даде пълна подкрепа и победата му е в кърпа вързана. Така само ще настрои повече пенсионери заплашени от смърт да гласуват протестно за герб.

43

Анонимен

преди 2 години

Нaшитe упрaвници изoбщo нямaт рoля c думи в тaзи cвeтoвнa тeaтрaлнa пocтaнoвкa - втoрo хрacтчe или трeтo бoрчe oт дeкoрa! В нaй-дoбрия cлучaй ca шутa, кoткaтa/кучeтo или джуджeтo в мacoвитe cцeни! Aкo нe cлушкaт режисьорите ги oшaмaрвaт!

42

Ей Ганьоооооо

преди 2 години

Аз съм те писал бе, твойте номера на автора ти не минават!

41

Чакаха К. Вълчев

преди 2 години

Да се махне от МОН та да изнудват за пари втората вълна! И умишлено сложиха най-необходими от модернизация във втората вълна, защото отчаянието пари!

40

Анонимен

преди 2 години

*** народ не трябва да има лекари и учители. На *** народ му трябват овчари, да водят стадото, да го стрижат, да го доят и накрая да му теглят ножа. Това е съдбата на овцете.

39

Анонимен

преди 2 години

Родители, има ли нещо по-важно от децата ни? Ако ние не ги защитим, кой? Оставяйте работа и да излезем да кажем на фашистите, че децата ни НЯМА да бъдат тествани за да ходят на училище! НИКОГА!!!!!!

38

Анонимен

преди 2 години

В София до пролетта учениците няма да се върнат в училище. От две седмици в столицата имаме над 1000 на 100 000. Даже в янко идни беше и над 1300.

37

УБИВАТ ДЕЦАТА НИ...

преди 2 години

ПОДЛАГАТ ГИ НА ВСЕКИДНЕВНО ЗАРАЗЯВАНЕ С К-19....!КАЦАРОВ И РАДЕВ МРАЗЯТ И УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ И ДЕЦАТА ИМ!

36

Анонимен

преди 2 години

Ха познайте колко деца ще тръгнат на училище присъствено? Не на зелените сертификати! Не на медицинския фашизъм! Това си е един вид сертификат за децата.

35

Искаш един цитат:

преди 2 години

"Цялата ни корупционна схемичка по СТЕМ замина, защото се изскръндзавихме, избайганьохме и поискахме рушвет от един мъртвец" За което ще гниете!

34

Анонимен

преди 2 години

Искат да кастрират и децата.

33

Хм

преди 2 години

Ваксини и редуциране на световното население.

32

Анонимен

преди 2 години

Този вместо да мисли за отмяна на зеления сертификат, той по-голяма каша забърка.