151

Присъственото

преди 2 години

образование ПРИКЛЮЧИ....Не ги е грижа за децата, изпълняват разпоредбите отвън...Масово родителите са ПРОТИВ ТАЗИ ГРОТЕСКА....САМО РАЗНИ НПО-ТА СЕ ПЪНАТ ДА ПРОКАРАТ ДИРЕКТИВИТЕ ЗА МАСОВО ОТРАВЯНЕ С БЪЛВОЧИТЕ...В цяла Европа населението е против това издевателство....

150

На инат пускат

преди 2 години

Вместо грипна ваканция за децата ги пускат да се заразяват. Толкова ли НЕ могат да съобразят че СЕГА НЕ БИВА да се ПУСКАТ ИМА ВРЕМЕ през ПРОЛЕТА и ЛЯТОТО да отучват НЕКА СЕГА ОТМИНЕ първа 4-тата вълна на зараза какви занятия какво здраве всимко погубват и ще обърнат в хаос сега, ако не оставят децата на мира в грипна дълга ваканция.

149

Анонимен

преди 2 години

И два пъти дневно да е... е без значение... Може да се заразяват във всеки един момент.

148

Ганчо зубидрен

преди 2 години

Веднага започвам да смятам... Един набор ученици го закръглям надолу и получавам 50000 ученика. Няма да добавям от осми клас и нагоре... Остават 7 набора по 50 хилки... Минимум 350 000 теста по 2 всяка седмица... Ако печалбата от един е левче, на седмица данъкоолатеца ще губи по 700 000 лева... Всяка седмица,някоя мутра ще купи за себе си и държанката по едно джипче с фулл екстри... Всяка седмица...

147

Анонимен

преди 2 години

Невероятен бизнес направиха тия. Според мои източници дори можеш да си купиш негативни или позитивни близалки. После се чудят що някакъв район бил червен - ами купили са си позитивни тестчета. Китай продава всичко по всякакви изисквания!

146

Анонимен

преди 2 години

Всяка седмица се измислят нови безумни разпоредби за натиск и маркетинг, за да се редят хората на опашка за баницата. И предния чобанин и този се натягат и подмазват на Биг Баничарна - иначе няма да захлебят и ще са аут от бизнеса :-х

145

Анонимен

преди 2 години

Всичко е проформа. Няма да остане време за часовете и програмата за деня. Целта на цялото мероприятие е да се усвоят парите за тестовете на техните фирми с близалките.

144

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на НПО-тата подкрепяни от Да България за това.

143

Анонимен

преди 2 години

То едно учене ще бъде, докато ги тестват, обработят резултатите, дезинфекцират и изхвърлят биологичните отпадъци на 25-30 деца и то ще е станало време да си ходят, да оставим настрана безумната идея това да се прави от учителите в тесните и задушни класни стаи.

142

Анонимен

преди 2 години

В детските градини как ще е? Някой знае ли нещо относно детските градини?

141

Анонимен

преди 2 години

Ми щом така казват Радевите експертни значи няма как да грешат. Искам първо майките от "Системата ни убива" дето бяха много активни на протестите първи да си изпратят децата на училище. Нали заради тях и палаткаджийте дойдоха тези по-добри времена.

140

Анонимен

преди 2 години

Хора, предлагам да отидем да хвърлим в лицата на министрите по едно пликче с 13 лева в него. Щом са им толкова важни парите за тестове да бъдат усвоени, че връщат децата на училище в разрез с всяка логика. 13 милиона за тестове за 1 милион деца, означава че едно дете струва 13 лева. Толкова оцениха здравето и живота на децата ни, 13 лева! Колко струва живота и здравето на децата ви, дами и господа?

139

Анонимен

преди 2 години

Ковида си направи гавра с Радеф, да загуби изборите на втори тур

138

Анонимен

преди 2 години

До една от митинга, Америка е и държавата в която има най-малко ваксинирани деца със всички останали ваксини. Не ми говори за Америка другарко от митинга. Кажи ми как от десетилетия при грипни пандемии затваряхме децата в грипни ваканции без да учат по никакъв начин, а днес при ковид пандемия и при грипна заедно с нея, ги връщаме в училище? Ковида ли е по-безопасен от обикновен грип или някой повече мисли за дараверата с тестовете, отколкото за здравето?

137

Анонимен

преди 2 години

Боже мили, ела си пребери версиите! В момента сме в ситуация на ковид и грипна епидемия едновременно. От години в ситуация на грипна вълна децата си стоят в къщи без да учат. Сега поне учат. Част от децата говорят и кашлят, а повечето учители също кашлят. Чувам го като родител. Ако ги върнат в клас, направо ще се оцвети картата в черно. Защо правят това? За да се харесат на една шепа майки, които не искат да си гледат децата в къщи ли? Или предизборно, за да ни затворят и да не отидем да гласува

136

Кой аз?

преди 2 години

Каква мила дума .... Аз ако съм ***, това какво прави келепирската гнида ганьовска.... Не си гледал боен клуб Денков.... Нещата са много грозни когато Брад Пит е лошото алтерего на Едуард Нортън ... Виж сега то е толкова рядко явление в нашата реалност такава гнида да си получи заслуженото, че ще го убием безплатно и никакви ограничителни заповеди и всякакви неща могат да спрат господин Хайд. Аз съм бил маймммуна - обидих се!

135

Един от митинга

преди 2 години

От днес се ваксинират всички деца в САЩ на възраст от 5 до 10 години ! Въобще не се питам какво мислят родителите на деца в тази възраст! Дали да се ваксинирет или да не се ваксинират!Оставям отговора открит!АМЕРИКА страната на неограничените възможности и шанс за успех и страната на баламите и недоучени мозъци във БГ! Комунистически *** и носъществени в реалния свят висшисти , чието образование в Европа и Света никой не го има за научна тежест!

134

Гасът на Разума

преди 2 години

Да си обяви ваканция за децата докато положението се овладее с тази вълна. Както правят грипни ваканции за децата сега ТОВА Е ЛУДОСТ в разгара на ЗАРАЗАТА да ПУСКАТ ДЕЦАТА. БЕЗУМНИ И ЛУДИ ХОРА УПРАВЛЯВАТ Държавата !!!

133

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно!!!!!! Всички на улицата да изметем фашагите!

132

Болно ми е!

преди 2 години

Щеше ми се да ти кажа Денков, че това е хайка за вълци, ама за съжаление е просто хайка за една царска гнида и то корумпирана.Хайката предстои тепърва!