71

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя индулгенция на ваксинираните! Тествайте поне учителите, които влизат при отрицателни от Ковид деца! Правете си пропагандата, но поне на децата не сейте зараза. Ваксината НЕ спира заразата.

70

Анонимен

преди 2 години

А министърът на образованието къде спи, че не си издаде и той своя заповед.

69

Анонимен

преди 2 години

Е това става като се слушат многодетни майки сектантки и такива дето системата ги е убила, а всички останали дето сме над 95% дори не ни питат за мнението ни!

68

Морската пехота

преди 2 години

Има един лаф - някой път в живота требва да знаеш кога да раздадеш шамарите, че иначе току виж те изяли акулите или котките.Денков тоя колко администрации е преживял сивушкото?Три или четири?А дюшек банката му пълна ли е?

67

Анонимен

преди 2 години

Искаме и ваксинираните учители да се тестват!!! Откъде накъде ще заразяват децата?????? Ваксината не предотвратява зараза с Ковид.

66

Анонимен

преди 2 години

Какво целят тия психопати? Делтата върлува, вчера обявиха че Делта + е тука, има и тежък грип, който поваля точно децата. И тия ги връщат в училище! Защо? За да пламнем точно за изборите и да ги отложим ли? Да обявите и мъртви деца, че да стреснете обществото и то да клекне. За да може да отложите изборите до безкрай и това правителство да управлява още. Това ли е целта? И плащате с деца за властта? Хора, да ставаме да ги изметеме тия!

65

ФАКТИ

преди 2 години

Ваксинирани хора се заразяват и пренасят вируса! Това НЕ Е ЛИ Е достатъчно, за да почнат да съобразяват какви ги вършат управляващите ??? Също в разгара на вълната да се бодат ваксини е РИСК хората да се заразят. ГАСЯТ ПОЖАР с БЕНЗИН.

64

Анонимен

преди 2 години

Пиян шофьор би убил 2-3 човека намясто. Кацаров уби всички деца като им отне образованието.

63

Шок и Ужаст

преди 2 години

Хора, в Европа децата се тестват и ходят на училище. Сертификат има от месеци и животът си върви напред! Събудете се най-накрая. България е пламнала, болниците пълни,хората ***, а вие ревете да няма никакъв контрол над заразата. Какво искате всъщност?????

62

Анонимен

преди 2 години

Децата ще пламнат, защото всеки ваксиниран е вероятно да е заразен и да си кара Ковид безсимптомно!

61

Анонимен

преди 2 години

Детето влиза незаразени, а учителят с ваксината може да си сее зараза??????

60

Анонимен

преди 2 години

А учителите с ваксина няма да се тестват, нищо че може да носят зараза? Правилно ли разбирам?

59

Луди управляващи

преди 2 години

Пълен хаос не виждат ли пробивите разболяват се ваксинирани хора и умират. Идва и Делта Плюс за който нищо не знаят още. Такива глупости правят. Да ги пускат децата в епидемия нито здравето нито образованието ще опазят.

58

Анонимен

преди 2 години

Кога ще раздавате жълти звезди да ги слагаме на дрехите поне дз знаем кой, кой е.

57

Мислете

преди 2 години

Като спряха учениците от училище,защо бройките се покачват? Нали на всички министри децата са трън в очите? Но да ми обяснят, защо бройките са качват, а не намаляват? И децата вече 10 дни са онлайн! Сега тестове...кога ще се допитате до родителите дали са съгласни? Защо ги поръчвате без да питате за съгласие? Както и с ваксините, поръчаха се супер много бройки, без да питат народа въобще планира ли ваксиниране! И нищо смислено не казват и обещават

56

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, вчера ни обявихте че сме номер 1 по смъртност, днеска отваряш училищата! Вчера искаше пълен локдаун, днеска пълно отваряне! На това във психологията му се вика тежка форма на шизофрения! Въпросът е дали тая шизоэрения е лична Кацаров или е лично на шефа ти, а може и да е на цялото ви управление!

55

Анонимен

преди 2 години

Всичко гори ,те ще пускат децата!Оставка!

54

Dea

преди 2 години

Този луд ли е да ги пусне! И на децата ли ще посегнат?Толкова хора пострадаха!Никакво пускане,от там главно тръгна вълната,като ги събраха септември.Що за безмозъчни управляващи?

53

Анонимен

преди 2 години

Кацаров знае ли колко от учителите са прекарали Ковид със симптоми и без симптоми та ще ги кара два пъти седмично да се тестват, също и децата? Така както я карате и Борисов не би постъпил.Това и отвратително и много хора няма да гласуват . Президента Радеим защо мълчи или има лобизъм за пари.

52

Анонимен

преди 2 години

В София вече и детските градини горят, тоя ще връща децата в училищата. Кацаров кажи си колко ти платиха, че да набуташ децата на масово заразяване за едните тестове да вървят. Кажи колко струват децата, Кацаров. На колко ги оценихте?