33

Анонимен

преди 2 години

Много хора са засегнати, но тия със заведенията са най шумни, какво искат - намалиха им ДДС-то, има подкрепа от държавата, но като са тарикати и не плащат осигуровки на служителите си - сега вият на умряло

32

Анонимен

преди 2 години

"Унищожиха препитанието на хората, няма такава ***. Нито ги компенсират по някакъв начин, нищичко" ---------------------------------- Има стотици хиляди със сертификат. Над 1 000 000 ваксинирани, над 600 000 регистрирани положителни, голяма част от по-малко от година, хиляди с тестове (безплатни или платени) за да са на работа. И ... НЯМАТ клиенти! Защо ли?

31

Анонимен

преди 2 години

Само с и'зроди е пълна тази държава... Как може да злорадствате срещу проблемите на т хората , които работят в тези браншове?

30

Странно

преди 2 години

Значи човека обвинява нуждата от зелен сертификат, че никой не му прави оборот. Явно в това Кърджали броя със зелен сертификат не е както в големите градове. Въпреки това никой не иска и да му поръчва храната за вкъщи. Тоест да разбирам, че просто на хората не им се яде храната му. В такъв случай, какво му е виновен сертификата? И не казвам да се издържа само от тях. Просто е показателно за желанието на хората без да фигурират мерките, че просто не искат да ядат там.

29

Анонимен

преди 2 години

Магазини, хотели, заведения, ресторанти...затварят... Всички са потърпевши от зелените сертификати, защото нямат клиенти. Съкращават хиляди хора от персонала и тези хора остават без доходи точно преди зимата. Това хуманно ли е?

28

Анонимен

преди 2 години

То и да нямаше ограничения, пак нямаше да имат клиенти и пак щяха да се тръшкат, същите са като таксиметровите шофьори - все недоволни. Като не им изнася - да си търсят друга работа

27

Анонимен

преди 2 години

Това е целта от самото начало

26

Анонимен

преди 2 години

Унищожиха препитанието на хората, няма такава ***. Нито ги компенсират по някакъв начин, нищичко

25

Анонимен

преди 2 години

Заведенията са празни, защото болниците са пълни.Като няма работа там, да стават санитари, какво реват ?!

24

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Санаториум и ресторанти само в ЕС :) Там където се спазват правилата и професията готвач или сервитьор е престижна ! Хората си пазят клиентите. Така се прави бизнес ! Ваксинация, хигиена, обслужване и усмивка от персонала.

23

Solar Power

преди 2 години

До Solar Power: Аз затова и не ходя на БГ моренце от над 10 години. Преди винаги ме хващаше стомашна буря ....и сега ако отида гаранция ще лепна и ковид и кой знае какви глупости от немарливи готвачи и сертвитьори. Тези професии са престижни !!! Не са да поработиш 2-3 месеца на морето или в някое кафенце да убиеш малко време ! Бъдете отговорни към клиентите си ! Ваксинирайте се.

22

Казанлъшка поничка

преди 2 години

И да нямаше сертификати щеше да е същата работа. Продават ми салати от гумен домат по 10 лв. И кравешко варено за 15 кинта. Да си го ядат. Нема да им стъпим

21

Анонимен

преди 2 години

Соларе, няма ли някакъв санаториум до вас, па там да се настаниш и да разфъргаш "креативни" идеи по персонала? Ако няма, може и на по-далеч, аз ще ти осигуря пътните разходи.

20

Анонимен

преди 2 години

Нямам пари за заведения, а още по малко - нерви и желание да ме лъжат

19

чс

преди 2 години

E и ??

18

Анонимен

преди 2 години

Чорапа всичко съсипва. Глад , мизерия и хиперинфлация за успелите да оцелеят.

17

Solar Power

преди 2 години

Е как да седна в това заведение на снимката. Виж проснатата останка от храна непочистено... гаранция персонала НЕ е ваксиниран и готвача се поти, кашля киха .. пръска слюнки на гозбите и салатите ... еми.... няма как да стане. Докато всички в ресторанта не се ваксинират и клиентите които посещават заведението нямат ваксини ... то моите пари за забавление отиват в крипто :)

16

Колов.

преди 2 години

Гледайте какво правят богатите ,здравите и образованите? Вървим след Русия а тя е в локдаун.Аз печеля от това да не се ваксинирате, паметниците и погребенията не са евтини и носят добра печалба но това вече е прекалено от човешка гледна точка.

15

Анонимен

преди 2 години

Така е навсякъде благодарение на "умния" Кацаров... А заразените и жертвите се увеличават...

14

123456

преди 2 години

Стига ревахте ! Компенсация ! Компенсацията е на база платени данъци . Не може да се укрива половината оборот, да водите служителите фиктивно на по 4 часа и сега да искате РЕАЛНИ компенсации ! Когато всичко е законно , кристално ясно и видимо - тога ще получавате и реални компенсации.