53

Бай Хой

преди 2 години

Всички в ресторантите и по таксита та са в сивата икономика, те Не произвеждат, само преразпределят.

52

Звигойн Фон Дьо Тен

преди 2 години

Ами затваряйте, при нас се търсят 10 оператори на машини за салфетки. Не е казано че цял живот ще прибираш бакшиши

51

x

преди 2 години

Важно е да не умрем от ковид, а това че ще умрем от глад не е важно. Спасяват ни, доверете им се на спасителите.

50

Анонимен

преди 2 години

Нали искаха сертификати, ами нА ви сертфикати! Аре ваксаните, ходете да пълните заведенията! По-бързо, че не е ясно кога тромбът ще се откъсне и вече ще ви е късно за ходене...

49

Анонимен

преди 2 години

То глад и мизерия ще ни убият повече от вируса.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха учили медицина сега щяха да имат доста работа.

47

Ванката

преди 2 години

Ами да работят с доставка по домове и офиси. Иначе аз спрях да ходя по заведения още откакто забраниха пушенето, щото ми писна да вися на входа, тъй че не ме вълнуват особено кръчмарите, но пък хиляди си вядат от там хляба...

46

Анонимен

преди 2 години

Спрях да ходя по заведения още в началото на пандемията. На първо място, че е опасно, второ-скъпо е, трето-на повечето места хигиената, обслужването и качеството на храната не ми харесват.Ако толкова ми се приходи и си струва, ще се прежалв за някой тест. А имам и доста познати със сертификат и пак не ходят. Кризата засегна всички.

45

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на зелените подлогии

44

Анонимен

преди 2 години

ами, присъединете се към протеста. На мен не ми е убаво щото не *** пущат на кръчма и протестирам.. за сега мирно,,

43

Анонимен

преди 2 години

До "Работник: Трябва да дават пари на работниците загубили работата си, а не да спонсорират бизнеса. Като фалира някое кафе голяма работа. Няма да е първия и последния фалит..." _____________ При частни договорни отношения, частникът компенсира. При осигуровки, на борсата! Толкоз. Уволнението не е заради сертификати, К19 или... Поне 2000000 са издадените. Не са затворени или ограничени. А за лошо управление на бизнеса. За това, има фалит. А не държавата, НИЕ, да плащаме на всеки лаком частник

42

Няма страшно

преди 2 години

Най-важното е на изборите да гласуваме за тези които ще продължат промяната.

41

Колов. До 44

преди 2 години

Проблема не са кафетата...почти всички заводи са фалирали без 60 на 40 както са в момента.Това не може да е вечно,няма как държавата да издържи.Отделно никой не иска да дойде на почивка в България вече и туризма и той ще рухне .Само с ДДС няма как.Пандемиите са смачкали много държави и ние отиваме на там.

40

Колов.

преди 2 години

Българина е уникален,то повечето са роми и турци вече де.Като лапяса той или някой от семейството му иска да му съберем пари да се лекува в Германия,Израел,Швейцария нали така?Защо тогава той не слуша какво говорят за ковид техните професори а слуша Мангъров?Тук нещо не се вързва. ..

39

Работник

преди 2 години

Трябва да дават пари на работниците загубили работата си, а не да спонсорират бизнеса. Като фалира някое кафе голяма работа. Няма да е първия и последния фалит...

38

Анонимен

преди 2 години

При "лошия" модел на ГЕРБ имаше локдауни - НО и компенсации за затворените бизнеси. При "алтернативния" модел Радев има сертификати, рекордна заболеваемост и смъртност, празен бюджет. Къде са парите не????

37

Анонимен

преди 2 години

Никой не им е унищожил препитанието. Имат възможността да работят на пълни обороти.Няма за какво да ги компенсират. Частници са, няма аз да плащам на мастика да заплаща почтено труда на работниците си, че и аз да давам на частника пари, за да (не)осигурява хората си! Да работят и да си изкарват и печалба! Ама както някои - качествено!

36

Анонимен

преди 2 години

Не, аз лично не злорадствам изобщо. Зная, че си подбираме заведенията, в които ни харесва всичко. И пак, там ходим. Те имат клиенти. Рядко, но си поръчваме и за вкъщи. На много места не ходим заради обслужване, храната, лъжите!

35

Solar Power

преди 2 години

Какво мрънкат ? Да погледнат как работят всички техни колеги от всички точки на планетата: Китай,Русия,САЩ,ЕС .... да ги приложат и готово.

34

Един Българин

преди 2 години

До 34 Ако умреш от Ковид е страшен проблем , ако умреш от глад не е проблем, защото не е Ковид ...