50

доди

преди 2 години

Не се изненадвам, че е починала родилка. Ямбол е един от най-западналите градове за живеене. Това да е за урок на всички млади защо да не живеят по малкит градове. Спасявайте се дечица!

49

От 61

преди 2 години

"линейка"

48

Анонимен

преди 2 години

Те са се побъркали с този ковид и другите са оставени на произвола на съдбата. Лично чаках линийка 8 часа, което не е нормално.

47

Анонимен

преди 2 години

Проблема не са ваксърите/антиваксърите. Тук иде реч за етнос, свикнал да ползва бърза помощ като такси. Дали защото спешен прием минават без здравни осигуровки, дали защото така им харесва Колко българки с проблемна бременност ги карат с линейка знаете ли? Нищожно число е. Защото една бременност се следи и ако има проблем е известно.

46

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо си представих как лекари ще изоставят родилка докато не прочетох кой го твърди. Не ви ли е срам да публикувате такива глупости бе?

45

Котка

преди 2 години

До Анонимен 43"Защо не се я закара ли те в болницата, а защо не е проследяване бременността? И защо с такива заболявания забременява?"Дрън-дрън ярина. Явно не знаеш какво е еклампсия. Проследявана или не - състоянието е много спешно и никой не е застрахован. Жената е изтеглили късата клечка, уви.

44

Анонимен

преди 2 години

Еклампсия - много високо кръвно налягане по време на бременост, раждане и след това. За съжаление състоянието е било съвсем тежко. Бог да помилва жената и бебето.

43

Анонимен

преди 2 години

То морги няма, те аутопсия провели. Да се чуди как насмогват патологоанатомите да извършват аутопсии при толкова много "доказано починали ОТ ковид".

42

Анонимен

преди 2 години

Само една група хора ги водят с линейка до болницата при усложнена бременност или раждане.

41

Анонимен

преди 2 години

Смятай колко ниско са паднали властта и медиите за да се опитват да настройват хора срещу пациенти с голи твърдения на представители на малцинствата. Дори да беше истина, в което силно се съмнявам, въпросният пациент може и да е бил ваксиниран, вътре не влизат само неваксинирани, усещайте се малко, писарушки. Личи си че е поръчкова статия.

40

Анонимен

преди 2 години

Защо са чакали линейка за родилка?Такси/кола и в спешното или родилно.

39

Анонимен

преди 2 години

Забавяне заради 30 години крадене , липса на лекари и болници е довело до нейната смърт!

38

Анонимен

преди 2 години

Вчера играха театър и се хващаха за ръце, днес пускат фалшива новина в опит да набодат повече хора.

37

Анонимен

преди 2 години

Гледам народа злобее, че родилката е била от малцинствата. В конкретния случай е така, но утре ще се повтори с друга родилка. Хаосът и дезорганизацията не подбират жертвите си, всички такива са на съвестта на стою, която той не притежава така или иначе

36

АЛИ HACPA

преди 2 години

Каква поредна турска драма Дами и Господа...

35

онбашията

преди 2 години

Коронованите да си седят в къщи, проглушиха ни ушите "няма места" , все едно местата ще ги излекуват. Тия тръби дето ги бучат на тежките случаи са само за да не *** близките "направете нещо, човека умира", тръбите не помагат, който ще прескочи трапа, и в къщи ще го прескочи, ако не - поне ще е сред внуците си и домашните стени

34

Анонимен

преди 2 години

Новина тип една cиraнка ми каза. Буквално.

33

Анонимен

преди 2 години

Кой не плаща мре бе!Всичко е пари вече какво си мислят ромите?!Няма цял живот да ги издържаме с данъците си,а те да се плодят и да създават още бедни нещастници!

32

ВСИЧКИ ПОЧИНАЛИ ..

преди 2 години

..ИМАТ ПРАВО НА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ И КАЦАРОВ---КАТО ГЛАВНИ ПРИЧИНИТЕЛИ ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ПАНДЕМИЯТА И ЛИПСАТА НА АКТИВНА И СПЕШНА ИМУНИЗАЦИЯПРОТИВ К-19!СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА НА БЪЛГАРИТЕ И ПРАТЕТЕ НА СЪД И МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ , ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТРАГЕДИЯТА В ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ!/ВМРО-В.МИХАЙЛОВ/

31

Анонимен

преди 2 години

Защо не се я закара ли те в болницата, а защо не е проследяване бременността? И защо с такива заболявания забременява?